5tilføjet af

MP3 cd - Hjælp mig

Hej jeg vil gerne brænde en cd med mp3 filer på, så kan der jo være meget mere musik på. Problembet er dog at jeg ikke kan finde ud af hvordan man gør. Jeg har prøvet mit brænder program men også Windows Media player. Er der nogen der kan hjælpe mig til hvordan jeg kan brænde en Mp3 cd ved brug af Windows Media player??
tilføjet af

hejsa

du skal bare vælge at brænde det som data så køre det
tilføjet af

ps:

har du ikke et program så er det her bare i orden
http://www.downloadcentral.dk/file.php?fileid=834
tilføjet af

Kan stadig ikke få det til at virker :(

Nu har jeg ellers installeret det program du linkede til men med ddet program kan jeg ingenting. Jeg kan ikke trykke på nogen ting eller indstillinger når jeg kommer ind i programmet og fx vil vælge mp3.
Jeg forstår heller ikke du siger jeg skal vælge data cd det skal være en audio cd når det er lyd filer. Under audio i det nye program kan man vælge mp3, hvis man da ellers kunne trykke på det. Åh jeg er så elendig til computere ved slet ikke om det jeg lige har skrevet er til at forstå eller om det er det rene vulapyk.... :(
tilføjet af

mp3

mp3 lydfiler er kun datafiler så de skal kun kopieres som om de er ganske alm. data filer
men når du afspiller dem får du lyd !
tilføjet af

CD burner XP pro

som der linkes til, virker desværre ikke på alle maskiner. Jeg har kendt programmet i en del år fra www.freewindows.dk, og har haft det på flere maskiner, men det er ikke alle det fungerer på, selvom Windows versionen er den samme.
Og til den anonyme spørger. Jo filerne skal brændes som datafiler, men jeg kan ikke huske om et program som f.eks Nero har en speciel MP3 indstilling.

Hvis alt andet svigter, så prøv denne her brænder, som er ultra simpel og ikke kræver installering: EasyIso som kan downloades her:http://www.freewindows.dk/fw/modules/mydownloads/viewcat.php?cid=6
Eller findes på www.freewindows.dk.
Bare hent programmet, og installer det i en mappe hvorefter du trækker de filer du vil brænde over i vinduet, og brænder dem. En god ide at vælge langsomste hastighed (1x), selvom det tager lidt ekstra tid.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.