5tilføjet af

mor på 16

Hej jeg er 16 og mor til min datter på 2 år og bor sammen med barnets far.vi har ikke fortrudt at vi har fået vores datter,jeg er under uddannelse som sosu hjlæper og det er hårdt at læse og have en lille ved siden af men det har jeg jo selv valgt.da jeg var gravid fik vi masser af støtte fra vores forældre og det har betydet meget for os.jeg syntes at det er hendes valg hvis hun føler at hun er klar til at tage ansvar på et barn er det fint men man skal være 100% sikker på sit valg for der er ingen fortrydelses ret.vi har ikke fortrudt at vi fik vores datter men der er mange der gør det og især hvis de går fra hinanden og det er syndt.vi skal have nr 2 til marts og det fortryder vi ikk men så skal jeg også have spiral når jeg har født. mange hilsner fra en lykkelig familie.
tilføjet af

Man vil have et barn.

Mor på 16 , under uddannelse. Vil have et barn mere. Bor sammen med barnets far.... Det er et meget stort ansvar at have børn. Man kan give dem et godt liv. God opdragelse , så de kan begå sig som voksen. Man kan se dem vokse op , mange gode oplevelser. Som voksen siger de - jeg havde nu en god barndom... Held og lykke med børnene.
tilføjet af

Mor til tog snard 3

Jeg er en endelig moar på 15 år, jeg fik mit første barn da jag var 14 - jag fek tvellinger og jeg passer dem selv. så jag syntes at det er got med børn mæn oz lit hårt når man er trat.
snart jag for min trædje barn det bliver dajligt og got.
Hæl og løkke.
Mor til tog snard træ.
tilføjet af

helt enig

hej jeg er en pige på 21 som har en datter på 2 jeg er helt enig i at hvis man kan dyrke sex kan man osse tage følgerne af det.... tro mig jeg har prøvet det jeg blev gravid som 17 årig og mine forældre syntes at det var for tidligt... men tabte desværre barnet 3 mdr henne... men et halvt år efter blev jeg gravid igen på p-piller lige som den første gang.... og min kæreste var vidne til at jeg tog dem hver dag... så vi blev ret forbavset da jeg blev gravid første gang....men vi valgte så at beholde det og ja jeg har ikke nogen uddanelse eller noget gik ud af 9 men har abselut ikke fortrudt.... elsker alt den tid jeg har sammen med min datter hver dag.... men syntes at det er ens eget valg om man er klar til det eller ej.... hilsen pletten83
tilføjet af

A hva'?

Mener du, helt seriøst, at du blev mor til to da du var 14 og at du snart vil have et barn til? Hvad siger dine kærester til det? Hvor gamle er de?
-/BikerBirk
tilføjet af

godt klaret

jeg ville ønske det var min X der kunne klare det... men han stak ´den ind og derefter halen mellen benene...
det er dejligt at høre at det lykkedes for nogen, men jeg håber at det går for mig alligevel....
skal føde i april og det bliver uden nogen far...
men sår'n er det jo...
held og lykke med den lille og den nye....
hilsen en gravid 16årig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.