4tilføjet af

Moms af indsamlede penge,føj

At staten virkelig skal have penge at indsamlede penge som skal(skulle gå til ofrene)for den frygelig ulykke som har ramt alle disse mennesker.Det virker helt kotesk at staten skal have moms af katastrofe penge.Jeg har givet bare 100 kr pr telefon,altså bare til at fodre statskassen med.Jeg giver aldrig aldrig mere bidrag til noget mere,for jeg vil ikke fodre staten med mine penge,de for rigeligt iforvejen.Føj,for en led stat Danmark er.
tilføjet af

Vedr momsen

Det er FLERE dage siden, at en repræsentant fra regeringen stillede sig op og sagde at der IKKE ville blive krævet moms af netop denne indsamling... Såeh - ved sq ikke lige hvad BT tænker på, at starte denne debat...De har ikke læst på lektien i hvert fald...
tilføjet af

de sagde.............

Men der blev tilføjet, at de ville arbejde hurtigt på at få momsen fra det indsamlede fjernet..men vi har endndu ikke hørt om det er sket !
Jeg har i mange år haft betænkeligheder ang. indsamlinger...for 5-6 år siden havde RØDE KORS underskud på en landsindsamling....det vil sige, at den omtalte indsamling kun var søn og helligdagsbetaling for de amsattes arbejde..det er sgu da ikke det vi vil donere til.
Der er MEGET skævt i toppen....vi har alle betalt til katastrofen..de 420 milloner staten har bevilliget er jo vores skattepenge....så vi har alle bedraget..
tilføjet af

Gebyr ved telefon-nødhjælp

Jeg aner ikke d.d. om TDC har ændret praksis.
Men hidtil har TDC taget en "bid af kagen", hver gang der blev indtelefoneret på et såkaldt "indsamlings-telefonnummer".
Håber der er en kvik journalist derude, der gider undersøge dette prikære spærgsmål.
Selv har jeg valgt at donere via internetbank - uden gebyr!
tilføjet af

misforståelse af reglelsættet

Der er tale om en klar misforståelse af momsreglerne og en journalist, der for sensationens skyld er "løbet med en halv vind," når det i pressen er udbasuneret at de frivillige organisationer skal svare moms af de indkøb, de foretager. Pressen har "glemt" at oplyse at organisationerne har fradragsret for moms af foretagne indkøb efter de almindelige bestemmelser i momsloven.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.