9tilføjet af

Modregning på daginst...

Hej...
Jeg får revalidering og skylder komunene penge for daginst. for flere år tilbage hvor jeg ikke kunne betale for det. Har fået brev idag om at de modregner men hvor meget må de modregne om måneden?? Må de trække hele min revalidering til det??
Håber nogle kan give mig svar...
tilføjet af

spørg

spørg din fagforening
tilføjet af

modregning

Du kan sagtens få en aftale med kommunen ud fra hvad du tjener. De er jo ikke ude på at du intet har tilovers. Kontakt inkasso afd. der kan du sagtens lave en aftale.
tilføjet af

som ovennævnte skriver

normalt er de flike i inkassoafdelingen, hvis de kan se at man VIL betale.
for år tilbage skyldte jeg børne penge til randers kommune, men pengene var fatisk i banken, de var bare ikke blevet overført.
da jeg nu var på inkassokontoret spurgte jeg, om det gjalt for begge mine børn, da jeg jo mere eller mindre boede i randers kommune__bortset fra arbejde i grønland__og damen så undrende på mig, de var aldrig blevet oplyst om, at jeg havde 2 børn, så hun ringede til den anden kommune og gav dem en skideballe, disse børnepenge var ikke blevet afregnet til randers kommune i 12 år.
tilføjet af

oki

Mene rjeg har hørt det er 10 % de må modregne, men de tager ikke det hele så jeg står og ingen løn har tilbage den 1 december??
tilføjet af

Lige præcis daginstutionsbetalingsrestancer

- er der lavet særlige aftaler omkring. De kan trække dig 1/2 af din børnefamilieydelse. Det er ud fra den betragtning at, når kommunen betaler til din børn, skal du betale kommunen det de koster at få passet. Men der har været en del polemik omkring den inddrivelse.
- Lige nu har inddrivelsescenteret en bunden opgave, der hedder inddrivelse af 6 mia kroner fra skatteyderene, så de er til at tale med. Lav en aftale du kan "holde til" og overhold den. Det er den måde du får mest ro og er 200 det du kan undvære, så er det sådan, og så må du betale den tid det tager.
http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1815140&vId=0
tilføjet af

Korrektion

Jeg mener faktisk kommunerne tabte sagen om modregning af manglende betaling af dagsinstitution i familieydelsen.
SKAT har i løbet af ëfteråret tilbagebetalt de indeholdte beløb incl. renter til de berørte og kommunerne er nu i gang med at opkræve de manglende betalinger. Så de berørte borgere har fået en mindre - skattepligtig - renteindtægt. Til gengæld har det kostet en masse administrative ressourcer i det offentlige system.
tilføjet af

Undskyld Dulkis

Jeg beklager - det er blevet muligt efter 1. januar 2009. Der var jeg lige lidt for hurtig. Undskyld 😖
tilføjet af

Du skal ikke undskylde til mig

- det trænges ikke. 🙂
tilføjet af

Johh

Det er det i min vernde, når man tillader sig at rette noget en anden har skrevet - og man retter til noget forkert 😉
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.