3tilføjet af

Min X-kærestes bedste ven..!

Harj derude..!
Jeg er en pige der er SINDSYGT forelsket i min X-kærestes bedste ven..
Min X kæreste (lad os kalde ham x) slog op m marj i tirsdags fordi han mente at jeg havde følelser for hans bedste ven (lad os kalde ham y)..
Det havde han jo egentlig også ret i, men alligevel gør det lidt ondt at han har slået op af den grund.. X er den type der kan få den pige han peger på, så han har selvfølgelig allerede fundet sig en ny men hvad med marj..?
Jeg har jo følelser for y og han har sagt til marj at han har haft følelser for marj fra den første dag han så mig..
Ville det være synd for x hvis jeg begyndte at finde ud af noget med y..
Ellr..?
Y er nok den sødeste dreng jeg i hele mit liv har mødt..
Han er bare Mr. Perfect, og når han først begynder at overvælde mig med søde ord er jeg helt solgt, men ville det være klogt at have et forhold til min X-kærestes bedste ven..?
I blir' VIRKELIG nødt til at hjælpe mig!!!
Kyz fra den fortvivlede
tilføjet af

Helt ærligt?

Hejsa Tulle!!
Der ville bestemt ikke være noget galt i at finde sammen med "y" hvis "x" allerede har fundet sig en pige, hvorfor sgu du så ikke finde dig en du kan lide.. Hvis du kan lide "y", og "y" kan lide dig er det da helt perfekt.. Spørg ham om han vil med dig i biffen vær lidt sammen med ham og så kom sammen med ham FUCK "x" *g* (du skal ikke misforstå mig) Men helt ærligt hvis han har fundet en ny kan du da os¨...
Held og lykke søde
/Hilsen Rødbeden
tilføjet af

puha

Det med at date ens ex-kærestes venner kan godt volde en del problemer. Men hvor lang tid var du sammen med din ex? Må jeg spørge om din alder? Din ex har jo givet udtryk for at han tror du har følelser for hans ven. og eftersom han allerede selv har fundet en ny kæreste kan jeg ikke se nogen hindring for at du skulle blive kærester med hans ven. Held og lykke, og lad mig vide hvordan det går..
Knus Stinse23
tilføjet af

Hvad tror du selv?

Overskriften taler lissom for sig selv, men jeg er parat til at give stinse medhold på en del punkter der.
Det er bare ikke supergod stil at være sammen med sin x's bedste ven, desuden skal du ikke være sikker på han vil så meget andet en hemmelig sex, du må tænke på at han havner i konflikt med sin bedste ven, medmindre han er en dør vil han prøve at undgå det for enhver pris.
et lille sidespring:
det ser ud som om man bare skal sørge for at være venner med nogen med kæreste for at få sex, hver andet indlæg fra kvinder her handler om at "i" lyster kærestens ven, hvad fanden handler det om? jeg er oprigtigt nysgerrrig!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.