51tilføjet af

Min kæreste er meget ældre end mig

Jeg er kæreste med en mand der er mere end 15 år ældre end mig (jeg er 27). Han er enormt dejlig og vi har det virkelig godt sammen. Men alligevel har jeg mine tvivl ang. forholdet, først og fremmest fordi jeg er bange for, at det vil blive problematisk på længere sigt når der gerne skulle komme børn og det faktum, at han jo vil blive gammel længe før mig. Er der nogen der har erfaring med forhold med stor aldresforskel? Og hvilke rekationer/ fordomme har I mødt fra omverdenen?
tilføjet af

der er det problem dy gør det til

hej, jeg er en fyr på 29 der har en ungdommelig kæreste på 54 og det har nu varet i 4 år. Jeg har for land tid siden besluttet at jeg ikke ville have børn så det er ikke en bekymring. Hun har børn der er ældre end jeg.
I starten var det lidt vanskeligt men nu har omgivelserne vænnet sig til forholdet
Jeg fulgte mine følelser (og så har vi et supert erotisk liv sammen) og lidt praktisk tænkning
tilføjet af

Jeg synes det OK

Held og lykke :=)))
tilføjet af

hvad siger han ?

Er han parat til børn og miste sin nattesøvn, nu han fylder rundt...50 år næste gang ?
Hvad er dine forventninger til en familie❓kan han opfylde dem❓for hvis han kan det er det vel intet problem. Det var nok lidt en anden situation om det var dig, som var over de 40.. :-)
vh anonym
tilføjet af

Den store aldersforskel

Vil give dig problemer, det er der slet ingen tvivl om.
Som det ser ud nu kører det bare, for han er i den alder som man vel som mand nok skal ha' for at være en moden mand, en der tør tage et ansvar, og stå ved det, især når det gælder børn, så vil det være helt fint.
Men, hvis du ser bare 10 år længere frem, så er du kun 37 år, og du vil så være en moden kvinde i den bedste alder, nu tør du først stå på ejne ben, og du vil opleve noget, du vil ha' sex, vel og mærke god sex, din mand nu er ved at være en gammel gut, på den forkerte side af de 50 år, og han falder meget hurtigt af, tro ikke at du fra den side kan få god sex 2 - 3 gange om ugen, han vil ændre sig meget, så tænk dig virkelig meget om.
tilføjet af

Små slag mester..

Nu synes jeg altså lige at du skal være lidt sød, både ved pigen, men også ved "dine lidt ældre kønsfæller".
Jeg mærker tydeligt, at du skriver som du har forstand på. Umiddelbart vil jeg tro at du er en ung fyr på små 20 - 25 år der tror, at det eneste der betyder noget er de små tal på dåbsattesten. Du tror vist i din naivitet, at god sex kun kommer fra unge dyr.. men nej, min gode ungersvend. Spørg en erfaren dame og du vil opdage, at dine lidt ældre "brødre" som regel er langt bedre bevandret i kunsten at elske; bedre i kunsten tilfredsstille en rigtig kvinde. Og din filosofi om, at en mand i 50 års alderen allerede er færdig og ikke kan levere god sex, ja, den påstand kan jeg kun trække på smilebåndet af. Og sikkert langt de fleste andre i samme alder vil gøre det samme.
jeg synes bestemt ikke, at den pågældende pige skal have nogen betænkeligheder over sølle 15 års forskel. Det er ihvertfald ikke noget der betyder noget for sexualiteten.
En hel anden ting er, at aldersforskellen den anden vej, en yngre mand og en moden kvinde bestemt heller ikke er af vejen.
Så, min gode ungersvend; revurder din opfattelse af det grå guld; vi er mange der har vidunderlig, varm og intens sex hver dag.
Ihvertfald os der har skønne kvinder ved vores side....
tilføjet af

følg dit hjerte..

Hvis det er manden i dit liv, og i elsker hinanden, så betyder tallene på dåbsattesten intet. Jeg er gift med en mand der er 12 år yngre end mig,vi har det fantastisk sammen på alle tænkelige måder, og vi har lige haft 7 års bryllupsdag. Så glem alt om andres fordomme og følg dit hjerte.
Held og lykke :o)
tilføjet af

Min søster

Min søster på 32 har gennem 3-4 år nu været sammen med en fyr der er 11år ældre end hende. Sidste år "producerede" de min lille superdejlige nevø - så noget gør de i hvert fald rigtigt ;)
Det er vist ikke fordi der er noget glansbillede over forholdet - de har de samme småting der "gnidrer" i hverdagen som alle andre par, men overordnet virker de stadig enormt glade for hinanden.
For mig at se, virker det som om det i høj grad er et spørgsmål om at være på bølgelængde - så er hvad der står på sygesikringsbeviset mindre vigtigt!
tilføjet af

"jens" du vrøvler

Hvorfor tror du at en mand falder af på den når han runder de 50 ??? Jeg er den dag i dag i mindst lige så god form som da jeg var 22 om ikke bedre. Jeg er mere moden, mere hensynsfuld, har mere tid (til kærtegn), tør stå ved min mandighed.
Fik en datter som 42 årig og kan sagtens reproducere hvis det skulle være. Chaplin fik børn da han var langt op i halvfjerdserne, det samme gjorde Anthony Quinn. Jarl Friis Mikkelsen har lige fået børn igen og er i halvtredserne det samme gælder for Jørgen de Mylius.
Jeg mener personligt ikke at det er så godt at få børn når man er over 50 men det kan da godt være at andre har en anden mening og nogle er altså fantastisk ungdommelige.
tilføjet af

Ungersvenden

som du lidt nedladende kalder "Jens" er ifølge sin profil 55 år!!!
Så et og andet har han vel nok oplevet og kan stå ved sin livserfaring!!
tilføjet af

Pøj-pøj (Vågn lige op Jens!)

Allerførst til "Anonym" som rejste spørgsmålet...
Du får INGEN problemer med det... Og du behøver heller ikke at frygte det sexuelle, hvis han er sund og rask.... Mænd kan faktisk få børn selvom de er meget højt oppe i alderen... Det er der mange eksempler på... Og erfaringen er vel heller ikke noget at kimse af, vel?
Til Jens...: Det her ANER du ganske simpelthen ikke noget om.... Rigtigt mange kvinder ved, at de får bedre sex med den erfarne mand... og jeg tror ikke du selv er en dag over 25... Er du?
Pøj Pøj Anonym.... mancph (65 og still going strong..G)
P.S. Gid man kunne finde andre nicks end lige "Anonym"... Der er altså for mange - både M'er og Q'er som bruger det....
tilføjet af

...og hvad så

Min er 22 år ældre end jeg, og det gør ham bare mere tiltrækkende.
Jeg har haft 20 vidunderlige år med ham, og to skønne unger, den sidste er iøvrigt kun et halvt år, selvom min mand er 62.
Han er bare for lækker...
tilføjet af

Sjovt nok

er det altid ret "modne" mænd der har travlt med at forsikre, hvor still going strong de er - grrrr......
Og at en moden/gammel mand kan lave børn, fortæller vel ikke noget om, hvordan han i øvrigt er i sengen vel? Kan jo være han skvatter sammen efter ½ minut og en aflevering!
Og sjovt nok tror alle at Jens er en ung mand - check hans profil, som jeg lige har gjort og konstater han er 55!
tilføjet af

Jens!!

synd for dig, hvis du allerede er færdig som mand. Altså med det seksuelle. Måske det er derfor, du kommer med så indeklemte bemærkninger.

Mange mænd som er over de 50 er gode elsker. De er mere hensynsfulde end de helt unge.
Og til trådstarten. Glem dine bekymringer. Din kæreste kan sagtens blive far også om 10-15 år.
Jeg kender en mand på 63, som lige er blevet far til nr. 4. Han nyder DET. mere end da han var ung.

Så held og lykke.

Mvh Jensine
tilføjet af

Fint nok

at han nyder det så meget! Og rimelig egoistisk - for hvor sjovt er det lige for barnet at blive fulgt i skole af sin 70-årige far?
tilføjet af

Jeg tror ikke

At du helt forstår det jeg har skrevet.
Som far vil han nu være god, men om 10 år vil han være for gammel, og det er derfor at jeg syntes hun skal tænke sig godt og grundigt om, inden der kommer børn ind i billedet.
Hej
tilføjet af

Jeg vil godt

Give dig ret i det meste af det du skriver der, men der er ganske mange der går den anden vej, og er det så en af den slags hun har gang i her, så kan du nok se så går det alså galt.
Det ville være rart om vi lige kunne se ind i fremtiden, for lige at kaste et blik på hvilken vej det går.
God vind
tilføjet af

Det var nu ikke

så tosset hvis jeg var en ungersvend.
Men jeg er alså fyldt 55 år.
Har haft med erhvervskørsel at gøre de sidste 30 år, og har dermed talt med en masse mennesker,
nogle mennesker har direkte spurgt mig om et godt råd, det ville de hellere, end spørge deres familie til råds.
Så derfor ved jeg at det går mange menesker sådan som jeg har beskrevet.
Som ungersvend på 55 år, er jeg da' langt fra brændt ud, jeg har da' en hel del i mig, og jeg vil da' også blankt erkende at jeg ikke har den samme kondi som en 20 årig, men jeg tager mig bedre tid til det hele, jeg har ikke så travlt.
Livet starter ved de 50 år på mange områder.
Hej
tilføjet af

Normalt

Det er sundt og normalt at manden kan være en del ældre end tøsen.
Mænd vil ha' lækre unge tøser og tøser vil ha' modne og erfarne mænd.
15 år er ganske normalt. Glæd dig over den lækre kombination.
tilføjet af

Jeg føler mig

godt nok som en knægt på max 25 år.
Men som der står i min profil, og i min dåbsattest, så er jeg alså en årgang 1951.
Jeg er da' helt klar over at mænd et godt stykke op i årerne, kan avle børn, det var ikke det jeg ville bestride, men det var MANDEN som person,hun skulle være på vagt overfor.
tilføjet af

Det vil de

bare ikke tro på.
Og det er svært at få dem til at erkende, at mang mænd falder af i svinget, ikke alle, men de bliver trods alt alle for gamle til at ha' børn, selvom de godt kan avle dem.
Hej
tilføjet af

Du kan da' nemt finde dig

en god elsker over 50 år gammel.
Men du kan også nemt finde en det er igang med at brænde ud, og der er jo ingen af os der ved hvilken en af dem hun her har gang i.
Som jeg før har skrevet så er det ikke noget problem for en gammel mand at avle børn.
Men han er når han runder de 50 år ved at være for gammel til det med børn, så skal det jo være børnebørn, for dem kan han jo bare aflever igen.
Og så er jeg langt fra brændt ud, på det frække område, men jeg ville ikke igang med en kvinde på 35 år. og så avle børn på hende.
Det er jeg for gammel til.
God dag
tilføjet af

Følg dit hjerte

Hej, Du skal følge dit hjerte, jeg er selv en kvinde på 63 der har en und samlever på 32. Vi har kendt hinanden i 4 år og valgte at flytte sammen sidste år. I min omgangskreds er han fuldt accepteret og det er da også lidt spændende til fester etc. Der var selvfølgelig megen snakken i begyndelsen, meget mere end da en af mine venner skiftede konen ud med en yngre model 17 år yngre end ham.
Hans forældre (der er yngre end jeg – men ser ikke så godt ud) og venner har også accepteret forholdet, men det er mest min omgangskreds vi ser.
Jeg elsker også at vise ham frem for mine veninder når vi nøgen bader, der er jo stor forskel på en und manne krop og så de ældre.
tilføjet af

Hvad føler du?????????????

Lad være at spøge far, mor, familie, venner med mere, de er inhabile, du vil aldrig få et rigtig svar, de vil ikke såre dig og siger ikke hvad de mener ærligt...........
Mærk efter - hvad vil DU og hvad vil HAN og så er det det.
Jeg ønsker I må få en masse små unger og en rigtig god kærlighed til hinanden.
Knus
tilføjet af

Ganske naturligt

Glæd dig over det. Du har fundet den bedste mand/kvinde kombination !
tilføjet af

Den anden vej?

I skviver alle om ælder men ikke om den anden vej.
Jeg er selv blivet forelske i en men han er ynger
så ved med den anden vej er det ok. Den er på 3år.
tilføjet af

Følg dit hjerte.

Jeg kender selv en, hun er 24 år. Og hun har en mand der er 45. Og de har et enormt godt forhold, og skal giftes her til sommeren 2007.
Syntes bestemt ikke en alders foreskel skal stoppe et forhold. Klø på ;D
tilføjet af

3 år er da

ingen ting uanset hvem der er yngst..... bare klø på
tilføjet af

Samme situation...

Jeg er en kvinde på de 20 år, og min kærester er lige fyldt 38 - og han er irer. Vi elsker hinanden utroligt højt, og vores forhold er selvfølgelig ikke perfekt - men det er sure as hell damn close ind imellem :)
Vi har fundet lejlighed, vi flytter ind i pr næste weekend - vi har boet i Irland sammen et stk tid, og nu skal jeg så i gang med at studere igen, så han kommer herover og er, så jeg kan få min uddannelse.
Jeg kan jo ikke sige, om vi er sammen for evigt og altid - det kan man jo aldrig garantere - men der er potentiale, og vi tager en dag ad gangen.
Vi mærker ikke rigtig aldersforskellen - for det meste gør vi ikke. Man vokser sammen.
Det er ihvertfald bedre, synes jeg, at gribe chancen nu i stedet for at "chicken out" og så fortryde noget så grundigt senere hen i livet.
Vi har lige været på Kreta sammen (hvor hans forældre bor), og de har en masse andre britiske venner dernede, som også har bosat sig på Kreta. Der var iblandt en kvinde på 23, som var kæreste med en mand på 55. De bor sammen og planlægger faktisk et barn til næste år. Den kærlighed, de udstråler for hinanden... Need I say more? :)
Summa summarum, hvis der er potentiale for en god fremtid så grib chancen, mens den er der. :)
tilføjet af

Der bliver modstand.

Især fra familien, kollegaer osv. Jeg er selv 41 år og har fundet en pige på snart 18... Jeg føler at jeg har ramt min anden ungdom ved at finde hende og glæder mig hver dag over at når jeg skal på efterløn, så har jeg stadig en model på under 40...
Jeg kan da godt mærke i det daglige at jeg metalt er mere moden end hende, men da vi begge er glade for hinanden, så går det fint, især på det sexuelle område.
Jeg syntes at det er positivt at så mange herinde syntes at det er helt ok.
Der er bare lige problemet med omgivelserne i det daflige, så jeg bliver ikke inviteret så meget ud mere... Underligt ikk ?
tilføjet af

tænk på Riskær og hans dulle

det holdt heller ikke. Men det var nok ikke så meget aldersforskellen som den kendsgerning, at han er et røvhul.
tilføjet af

det kan da gå

Der er 10 år mellem mig og min mand, og det er meget sjældent noget, vi tænker over.
tilføjet af

Min er 16½ år yngre

Vi har ikke mødt problemer eller fordomme
tilføjet af

Fordomme, fordomme, fordomme!

Jeg er et godt stykke over de 50 og har en kæreste der er 16½ år yngre. Hun får sex af mig flere gange om dagen! Den fordom hodler ikke en meter
tilføjet af

Mine børn var 0 år, da jeg fik dem

Din kvinde må da have gået gravid længe, hvis din datter var 42, da du fik hende - med mindre, hun er tilkøbt *G*
tilføjet af

Hvorfor er det ikke

en kæreste som dig jeg har...
Jeg synes tit ikke lever op til mit niveau og hvis jeg vel at mærke skal tro på dem synes de ikke sexen er dårlig, tværtimod, men de mener at ikke at de kan leve op til sex én gang om dagen....
tilføjet af

min nabo er 26 år ældre end konen

men de trives tydeligvis bedre end jævnaldrende.
tilføjet af

nåååå

troede hun var 22 år yngre.!!
tilføjet af

Alder og kærlighed kender ikke grænser

Hej, Jeg er en moden kvinde med en ung mand på bare 29. Vi blev gift i sommer og det var bare så dejligt. Han var jurist i mit firma da vi mødtes for 4 år siden. Vi kærstede indtil i sommer hvor vi så tog skridtet og blev gift, vores omgivelser har fuldt accepteret dette inkl hans forældre der er yngre end jeg. Ligesom mine børn også har accepteret omend arve forhold er bragt i orden så både min mand og børnene vil være ok når jeg en dag forsvinder.
tilføjet af

Den store aldersforskel, sex og børn.

Wise men say, only fools fall in love, ja du skal nok få problemer senere hen, min kone er 23 år yngre end jeg, og jeg er 61 år nu.
vi har tre skønne døtre på 12 16 og 19 år, men jeg er nu mest en bedstefar, der kun kan fortælle om en svunden tid, som pigerne ikke kan forstå, da de er opdraget med frihed, pædagoger og utallige skiftende lærerer i deres skole.
i min skoletid var der en lærer og en lærerinde, og kun til 7 klasse.
kun engang så vi en vikar da lærerinden skulle føde sit tredie barn grundet sygdom, men ellers var hun der hver dag.
glem alt om sex og ømme stunder, og betragt din mand som en habil havemand, eller noget andet, hvor han kan støtte sig op af en kost eller skuffejern.
lysten og evnen forsvinder med alderen, specielt hvad mænd angår, så selvom det lyder som et negativt råd, så må du finde dig en elsker, hvis det sexuelle betyder noget for dig.
jeg ved ikke om det betyder noget for min kone, vi har ikke talt om det i de sidste 12 år, og hun har rimeligt travlt med hendes 5 bedemøder i kirken hver uge.
måske var det bedre hvis din mand var 15 år yngre end dig, nogle kvinder bliver helt balstyrlige og kåde, når børnene er fløjet fra reden.
tilføjet af

tror ik pådet.

Til alle jer med stor aldersforskel.
Nyd det, for jeg tror ik det holder.
Mænd blir sent modne og tidligt gamle.
tilføjet af

Det var da'

et mærkeligt svar,hvor hører det til.
tilføjet af

Du er 16 år ældre

Og du er god til det frække, helt fint med det, så må hun jo være 34 år, så lægger vi 16 år til, så er hun 50 år, og du 66 år, tror du stadig at du er en god tyr.
Det er her jeg mener at det går galt.
tilføjet af

Sådan er livet

Bare 10 år gør meget, men hva' de skal alle gøre deres erfaringer.
tilføjet af

Du har ret

Hej, du har ganske ret, derfor har jeg valgt en ung mand og giftede mig med ham. Jeg og jeg tror vi, er klar på forholdets lånte tid, men forhåbentlig vil han være aktiv de næste 25 år da jeg agter ikke at trække mig tilbage før jeg er 75!!!
tilføjet af

Nej, det er omvendt

Piger bliver både hurtigt modne og gamle, mens nænd er længe om begge dele og vil som midaldrende fortsat have sex som unge mænd.
tilføjet af

Ældre mænd kan ikke

Hej, Lige en kommentar. Inden jeg mødte min nuværende mand for 4 år siden havde jeg et forhold til en mand på min egen alder og det var ikke spændende.
Jeg vil ikke sige at jeg valgte min mand grundet sex - omend det var årsagen til at vi var sammen først, nu er der naturligvis mange andre ting i forholdet, hvorfor vi også blev gift. De 30 år der er mellem min mand og jeg mærkes ikke i vores seksuelle forhold, jeg tror på at manden skal være en del yngre en kvinden i et forhold for at det virker når kvinden bliver ældre. Jeg har fået meget mere lyst med årene.
tilføjet af

kort, kontant og korrekt

De tre Kèr :-)
Du har absolut ret, det holder ikke en meter.
Men hvem siger, at et forhold skal holde... vi udvilker os hele tiden og derfor vil der ske opbrud, da folk ofter vokser i hver sin retning i stedet for sammen :-)...
hej hej
tilføjet af

Klart at kvinden skal være yngre

Det plejer også at være det mest velfungerene. I de fleste forhold er manden ældre end kvinden.
Den officielle statistik for ægtepar er at manden er 3 år ældre end kvinden.
Jeg vil ihvertflad som mand ikke ha' en kvinde der er ældre end mig selv af mange forskellige årsager.
Hun skal sgu' være yngre.
Der er også meget risikabelt for en ældre kvinde at føde børn.
Den optimale alder for en kvinde at føde børn er mellem 18 år og 26 år.
Derefter går det ned af bakke.
Efter 30 år begynder det at blive risikabelt. Efter 40 år er det ren hazard. Min kilde er en jordmoder.
tilføjet af

Har han r*ven fuld af penge

så behold ham, og find dig en ung elsker.
tilføjet af

Ja, dem i byen mister måske potensen

til fordel for en ølmave, men ikke på landet.
tilføjet af

Klart

En mand gider ikke en gammel rødspætte
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.