5tilføjet af

min kæreste er jaloux eller hvad?

min kammerat og jeg er blevet uvenner for mange måneder siden, men nu vil han gerne være venner med mig igen, men nu er jeg blevet lidt itvivl, både fordi der har været nogle ting, som jeg ikke kan acceptere hos kammeraten, men også fordi min kæreste har sagt til mig, at han ikke synes jeg bør være venner med ham igen og gør jeg det, så vil han ikke komme i mit hjem, når kammeraten er her og skulle kammeraten komme i mit hjem, imens min kæreste er her, så går kæresten hjem...
Jeg tænker at min kæreste er jaloux, men at han vil styre mig på den måde, det synes jeg er for langt ude eller hvad mener I andre om det?
Min kæreste kender meget godt min kammerat, de har eller måske nærmere sagt gode bekendte og det sker, at kammeraten kommer forbi hos min kæreste....som kammeraten gjorde sidste dag, men da var min kæreste på vej ud af døren, (fortalte han mig)så da var han fri for at sige til ham, at han ikke ville have besøg.
Min kæreste har sagt så mange gange til mig, at han ikke gider kammeraten mere, men gang på gang, så lukker han ham alligevel ind i sit hjem, for så kommer min kæreste bagefter med den undskyldning, at han egentlig heller ikke vil være uvenner med kammeraten..
Lige nu har min kæreste meget let ved at holde fast i sin beslutning om, at han ikke vil se kammeraten, for kammereaten er ofte på besøg hos sin kæreste i en anden by..
Min kæreste har sagt til mig, at han synes, at på det tidspunkt, hvor jeg var venner med kammeraten, så gik det ud over vores forhold og det var rigtigt nok, for min kæreste skulle altid være så negativ overfor kammeraten, men det skyldes sikkert, at han ved, at jeg har været kærester med kammeraten for 18 år siden, men den er da for langt ude, for jeg har overhovedet ingen følelser for kammereaten længere og det ved min kæreste godt, men kæresten ved så også godt, at kammeraten synes godt om mig, men ikke som kærester...
Jeg har af og til lidt kontakt til min kammerats mor og det er min kærteste heller ikke så vild med, for det er jo min eks. svigermor, men når man har kendt hinanden i 18 år, hvorfor skal jeg så smide det hele væk - bare fordi min kæreste ikke synes om det og han kritiserer også altid eks. svigermor..
Hvad ville i andre gøre...yage kontakt til kammeraten igen og skide sin kæreste et stykke på, hvad han mener, eller lade kæresten få sin vilje..?
tilføjet af

Hmm

Hvordan ville du have det hvis det var omvendt? altså at din kæreste havde en veninde som han engang har været kærester med og at hun kunne komme hjem til ham når hun ville? Og så at han ovenikøbet snakkede med hendes mor jævnligt?? Altså nu ved jeg ikke hvormeget din kæreste betyder for dig.. Men tænk over det!
jeg kan ihvertfald godt forstå din kæreste.
tilføjet af

Lyder lidt børnehave ramt

Min kæreste skulle aldrig fortælle mig hvem jeg måtte se, og hvem jeg ikke måtte se...
Det er sgu lidt langt ude, men kan ikke fortælle hvem en anden må se, og hvem man ikke må, det er sgu for småligt... Pøj pøj
tilføjet af

Du bestemmer hos dig

Ingen skal fortælle dig, hvem der skal være i dit hjem. Færdig
tilføjet af

Ehh

"men at han vil styre mig på den måde, det synes jeg er for langt ude"
Syntes du er for langt ude at tænke at han gerne vil styre dig, hvor speciel tror du at du selv er???
Jeg kan ikke at vi har terror i verdenen betyder det så at jeg er en svin fordi jeg gerne vil "styre verdenen"?.
Samme med din kæreste, han har et problem med at du ser ham der, op til dig at beslutte om du vil bøje dig og gøre som han vil eller lad vær.
Der er intet "rigtigt" eller "forkert", det hele kommer an på dig.
tilføjet af

det hedder vinterdepression

er det 3 mænd der er tsle om er i bøsser eller er der osse en kvinde med i det ???
Alle mennesker har deres egen historie, lad folk være sig selv og elsk dem som de er....
Ellers blir du selv syg i bøtten.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.