4tilføjet af

mediaplayer 9 vender mit billede på hovedet

Jeg har lige opgraderet til mediaplayer 9. Men er der nogle der ved hvordan jeg får mit billedet vent normal. Fordi programmet mener nemlig at billedet skal være på hovedet.
tilføjet af

heh

har en ven som havde samme problem.. jeg kan ikke huske hvordan han løste det, men jeg tor han installerede nogle codecs.
Jeg kan prøve at hører ham ad senere idag, hvis jeg kan få min computer til at boote op (kom til til at slette boot-loaderen under en mislykket linux-install :S)..og hvis han er til at få fat på, vel og mærket.
Det kunne jo også godt tænkes, at andre havde en løsning :)
tilføjet af

problemet er manglende codecs.

Hej.
Jeg har haft samme problem. Det er simpelthen at du ikke har det rigtige codec til at afspille pågældende videoformat.
http://www.videolan.org/vlc/ kan du downloade VLC Media Player. Den har næsten alle codecs indbygget og du undgår derved at famle dig frem i blinde.
Det er en ganske fin mediaplayer og kan endda bruges til at afspille klip der ikke er helt færdig downloaded.
De sidste par år er der kommet så mange forskellige formater frem inden for video til PC og det har gjort at der derved også er kommet et hav af forskellige codecs som behøves for at afspille video-klippene. Download VLC media-player og undgå codec-helvedet.
tilføjet af

Mediaplayer

Nu behøver du altså ikke at bruge VLC playeren, du foretrækker vel at fortsætte med at bruge mediaplayer?
Først og fremmest skal du i indstillinger for Windows Media Player, fjerne markeringen for at den selv skal hente codecs af sig selv. Og derefter skal du installere en codec pakke. Du må ikke aktivere MediaPlayers hente codec funktion igen, da den så overskriver de nyligt installerede codecs igen, og så skal du starte forfra.
Der findes en lang række codec pakker fra diverse distributører, men pakken der hedder K-Lite Codec Pack Basic burde dække dine behov. Den kan du finde på f.eks. http://home.hccnet.nl/h.edskes/mirror.htm omtrent nede midt på siden.
Installér den, så kører din Windows Media Player dine filmstrimler korrekt :)
tilføjet af

Hvordan gør jeg

Hvordan kommer jeg ind i mediaplayers indstillinger??????
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.