5tilføjet af

Man går efter ”de sorte” igen.

¨

Citat:
Den danske imam Abdul Wahid Pedersen sagde i en af hans Fredags-Bønner ... At han mener at det er for dårligt at Told og Skat går efter de svageste i samfundet når det gælder bedrageri i danske virksomheder. Man går efter ”de sorte” igen.
Men det meste af dette snyderi foregår ikke hen over disken i den lokale pizzabar eller hos grønthandler Mustafa. Mener han.
Det foregår hen over ligusterhækkene i villakvartererne, ved stalddørene, fra trailerne på markedspladserne og mange andre steder.
Men det er ikke så populært at standse disse gode gamle danske traditioner, hvor man kan købe sig en stalddørsgris eller få malet stuen fordi man kender nogen, der kender nogen.
Derimod er det populært – ikke mindst her hvor vi på en eller anden måde går et valg i møde – at pege på de fremmede. Det er jo dem, der er problemet. Det er dem, som snyder.
Fejlfarverne, som kommer her med alle deres tyvagtige tendenser. Så kan vi komme til at knalde dem, så er det en samfundsgavnlig gerning.
Men driftige gode borgere, der hen over ligusterhækken kan finde ud af at hjælpe hinanden, det er en helt anden sag.
Her taler vi om gode danske traditioner etableret af gode danske kernevælgere, som man naturligvis ikke skal træde over tæerne.
Og endnu mere hvis vi begynder at se på, hvad der er af sjove underhåndsaftaler mellem virksomheder. Karteldannelser, aftalte priser, bestikkelse og returkommissioner.
Alle mulige uldne hensigtserklæringer gennem årene har ikke formået at få lagt låg på den slags praksis.
Men et forestående folketingsvalg kan få alle brave stridsmænd frem i første række og luge ud iblandt de socialt dårligst stillede, for det er noget, vi alle kan li.
Alle de små tyvagtige perkere, der tror de skal sælge sorte kartofler, stjæle vores piger og danne gettoer. Se det giver stemmer. ... som Information også siger det er billige point at trække hjem.
Men det er naturligvis godt, at man holder øje med, om der bliver snydt og bedraget i danske virksomheder
Citat slut:
-------------------------------------------------------------------------------------

Det er citater taget ud af Fredagsbønnen. Men det er i sin helhed hvad det drejede sig om.
Jeg mener at det er en noget forenklet og efter min mening utrolig udlægning A.W.P. har af det store problem det er med svindel og bedrag - og som om der skulle være forskel på hvem der måtte snyde i Moms Skat og Told-væsen m.m. og alt efter hvor rig man er.
Tror De mon kun at det er dem der bliver undersøgt? Og ikke alene det, men hvordan kan A.W.P. selv mene, at på grund af at der er andre der har svindlet - så retfærdigør det Deres svindel?
Jeg mener at han burde tage afstand til disse svindel og bedragerier, i hans Fredagsbønner.

¨
tilføjet af

Den skide muslim lort.

Grin af ham.Han er syg i bolden,ligesom alle andre muslimer.Han forsvar jo direkte snyd og bedrageri.Han er bare langt ude i lortet selv,for lige børn leger bedst,fuck den perker muslim
tilføjet af

Stavefjols!

Shut your pie-hole, fucking racist bastard!!!!!!
tilføjet af

Hvis du ikke har nogen kommentar

¨
Hvis du ikke har nogen kommentar til indlægget, så bliv venligst væk!

¨
tilføjet af

De er ikke sorte

Sort hår og brune øjne går dem ikke sorte.
En sort er en neger,og det er perkerne ikke heroppe,de er meget let gylden.
tilføjet af

Du har ret!

¨
Du har ret! Men det må du sige til Abdul W Pedersen - jeg refererer kun hvad han har sagt, og han kalder dem sorte.
Det er ikke mig der siger det.
¨
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.