5tilføjet af

Mærkelige lyde i badeværelset

Jeg hører nogle meget mærkelige lyde konstant i/fra mit badeværelse. Det lyder til at komme inde fra en mur derinde.
Det lyder som om der stod et trykluftsbor og hamrede løs derinde (selvfølgelig bare mindre højt). Men det er den der dum-dum-dum lyd konstant.
Min egen teori var engang at det var nogle rør, som løb inde i væggen, som var ved at "sætte" sig eller et eller andet. Men når det fortsætter evigt og altid kan det vel ikke være det?
Er der nogle mere håndværkskyndige, som har en ide til hvad det kunne være?
Stil gerne opklarende spørgsmål. hvis det kan hjælpe på nogen måde.
tilføjet af

Håndværkerkyndig??? tjaaa kender et par stykker

- men det kan da udemærket være som du selv er inde på. De rør er forbundet til et eller andet, som du forhåbentlig kan finde og lind så ventilen og luft den radiator ud, der har skylden. 😃
tilføjet af

En nabo?

Måske er det en ventilator som naboen har til at fjerne fugt fra badeværelset du kan høre. Nogle gamle ventilatorer larmer meget og er tændt hele tiden.
Hvis du altså bor i lejlighed.
tilføjet af

pumpe?

Jeg har så absolut ingen forstand på sådanne ting, men jeg kender fænomenet ganske godt fra min fars lejlighed. Hos ham fremkommer lyden når man tænder for vandet og han påstår det er en pumpe... (men han er pensioneret folkeskolelærer, så hvad forstand han har på vvs, ved jeg ikke😉)
tilføjet af

<jeg har samme problem i køkkenet

Det er noget som har sat sig fat et sted i rørene.. så når en over eller underbo tænder for vand lyder det som om der sidder en og banker på røret. Få evt fat i en smed gennem visevært eller andet. Vi venter på en her, røret skal bare renses. ;)
tilføjet af

Det er jo ikke til at vide

men umiddelbart ville jeg nu tro det er rørerne der er for tynde. Måske man har brugt rør i to forskellige tykkelser i forbindelse med en rep., ombygning eller lign.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.