6tilføjet af

Luk børnehaver og fritidshjem

For kommunen kan jo ikke gøre det godt nok alligevel og forældre har jo lyst og råd til at blive hjemme og passe dem selv. Når forældre i Aarhus og andre steder bliver ved med at blokere børnehaver osv.. Så skulle kommunen lukke dem. Så kunne det godt være at forældrene alligevel var tilfredse som det var. med hvilken ret tror de at de bare kan blive ved med at forlange ind. Vi andre skatteydere er sgu trætte af at høre på deres brok. Mange forældre idag taler som om det var en straf at de har fået børn, og jeg tror da ikke at det er børnene der har købt deres nye huse og dyre biler.
tilføjet af

ris til egen røv !

kommunerne havde så forfærdelig travlt med at bruge en masse penge af kassen inden kommunesammenlægning blev aktuelt - penge brugt på fine store idrætshaller eller veje eller.....
de penge kunne de passende have sparet og brugt på børnene istedet...
jeg har selv børn som gør i hhv børnehave og sfo men derfor vil jeg sku ikke støtte blokaderne - det er ris til egen røv !!!
tilføjet af

arbejder selv

i børnehave... og ved godt blokaderne ikke hjælper.
men giver måske alligevel politikkerne noget at tænke over..
der blir skåret alle steder både på børn og ældre området...selvom de mangler folk som sindssyge... så i stedet for at ansætte den mand man har brug for er der ansættelsesstop og de tager vikar ind istedet for..som skal have ligeså meget i løn.
tilføjet af

dyre huse og biler

Folk er for dumme og det er til at le ad
tilføjet af

Hvad bilder du dig ind.....

Blive ved med at forlange? Hvad skal det nu betyde? Pædagoggerne render så stærkt at de får stress og indlægges, det er ikke tid til at give børnene den omsorg de har brug for!
Og hvem fanden har sagt det er en straf at få børn, hvis folk var af den mening havde de nok ikke brugt flere dage på at forsøge at opretholde deres børnsvelfærd!
Tilsidst synes jeg lige du skal kigge på din kommentar om huse og biler igen..... Den giver ingen mening overhovedet!
En meget sur blokadevagt fra Århus
tilføjet af

tænk jer lige om

jeg synes også det er utroligt udemokratisk at nogle få forældre mener de skal kunne bestemme om mit barn kan blive passet den dag de blokerer , jeg betaler jo for den dag , risikerer at blive fyret fra mit job fordi jeg ikke kan møde op.
synes de må finde en bedre måde at demostrere en der ikke påvirker uskyldige forældre
tilføjet af

Jah...

Nu er det sådan at man i Århus får sine penge tilbage, hvis barnet ikke kan blive passet...
Under blokade skal personalet passe dit barn, så kan du jo bare afleverer dit barn ude på gade til personalet...
Du kan også bare låse dit barn inde i et rum, for det er alligevel fremtiden i børnehaver osv. Det bliver ikke andet end opbevaringsanstalter, hvor dit barn kan passe sig selv...
Men selvfølgelig det er jo også kun Danmarks fremtid vi taler om, så pyt med dem!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.