10tilføjet af

Lufthavnsbus - Århus--->Billund

er der nogen der har prøvet at tage lufthavnsbus fra Århus til Billund? Hvor og hvornår i Århus stiger man på, hvad koster det ca. og i det hele taget hvad er jeres erfaring med den?
Håber meget der er nogen der kan bidrage med lidt info da jeg skal til billund lufthavn og ingen jeg kender kan køre mig derned.....:(
tilføjet af

billund lufthavn

Hejsa
Du kan gå ind på www.bll.dk og så ind under fanen til og fra lufthavn, og der er lufthavns busserne og det koster 150,- for voksne, ellers kan du jo ringe til billund lufthavn.
tilføjet af

det er faktisk udmærket...

Mød op ca. 15min. før afgang. Bussen ankommer altid til tid til lufthavnen - i hvert fald hvad jeg selv har erfaret. Det hænder at buschaufføren nogle gange sover over sig i bussen, som er parkeret i området eller i nærheden indenfor synsfeltet, når man står foran Scandinavian Center en meget tidlig morgen, så skal man bare gå hen til bussen og banke på for at vække ham.
Jeg har kun gode ting at sige om Billundbus/Mærsk bus og faktisk foretrækker jeg den form for transport frem for at blive kørt til lufthavnen, idet man får mulighed for at sove eller blunde lidt i bussen på vej til lufthavnen hvis ens flyafgang findes sted tidligt morgen samt at bussen kommer altid i god tid til lufthavnen, tilmed kan man også forvente en vis koordination mellem buschaufføren og personalen i lufthavnen, hvis den på en eller anden måde bliver forsinket. Sidstnævnte har jeg ikke oplevet endnu.
tilføjet af

endnu en lille spørger...

Har nu været inde og kigge på hjemmesiden og nu dukkede der lige endnu et lille spørgsmål op:
Jeg ved ikke om jeg skal bruge bussen til at komme både til og fra billund lufthavn - men på maersk-airs hjemmeside ved booking skriver den automatisk busbilletafgiften på når jeg vil bestille. Er der muligt bare at møde op ved musikhuset uden at have forudbestilt turen til lufthavnen og så betale de 150 kr. det koster at komme til billund lufthavn kontant?
tilføjet af

Århus - Billund

Holdeplads: Hovedindgangen til Radisson SAS Hotel/Scandinavian Congress Centre.
Voksen kr. 150,00, barn kr. 60,00 (under 12 år). I bussen modtages kun kontant betaling.
tilføjet af

Ja!

Ja, du kan bare møde på. Jeg tror slet ikke man kan reservere.
tilføjet af

Billund bus

Fungere godt koster ca 90 pr.vej
i århus tår man på ved Raddison hotel
tilføjet af

Billund bus

Hvor stopper den billund bus til 90 kr, og hvad hedder selskabet?
tilføjet af

asdawsdw

er der nogen der kender et godt bus selskab jeg kan tage med
tilføjet af

Er der altid plads?

Kan man altid være sikker på at der er plads i bussen
tilføjet af

Nye priser

Priserne fra Århus til Billund lufthavn er nu 180 kr. for voksen og 90 kr. for børn.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.