5tilføjet af

Lilla/mørk hud der hvor piercing sidder. Farligt?

Hejsa
Jeg fik for nogle måneder siden lavet en piercing i nakken. Det er en stav der går under huden, hvor det kun er de 2 kugler der er synlige. Helingen er gået mere eller mindre fint, dog er det ikke helet 100 % endnu. Hvis jeg kommer til at støde til den ved et uheld, kan det godt gøre lidt ondt, men ellers er der intet smerte forbundet med den. Der har været periodevis betændelse, som heldigvis er forsvundet hurtigt igen. Der er nogle gange lidt indtørret "snask" på kuglerne. Nogle gange gulligt, andre gange er det rødligt (blod). Piercingen har en helingstid på 8 mdr, jeg har haft den i ca. 5 mdr. Her for nylig er huden over staven, dvs en tynd, vandret streg imellem kuglerne, blevet helt mørkt/lilla. Er dette unormalt eller en del af helingsprocessen? Jeg ved at en nakkepiercing, som så mange andre piercinger, kan vokse ud. Tænkte at det muligvis kune være startfasen på dette? Den er ikke hævet og gør ikke ondt. Den er heller ikke specielt varm, som en piercing eller kan blive ved kraftig betændelse. Er der nogen der har nogle peircingerfaringer de vil dele, da jeg ikke lige helt ved hvad der sker?
Peter
tilføjet af

hm..

hvis jeg var dig ville jeg nok gå til pierceren at spørge. jeg tror ikke det er noget slemt. men det er jo også et sted hvor ens hår altid sidder og tøjet rammer når du tager en bluse på fx. der er mange småting der er bakterier i, selv luften. hvis jeg var dig ville jeg bare rense det godt og så spørge pierceren om hvordan det går med den og om det vil gå over. jeg har selv ikke erfaring med lige dén piercing i nakken du har.
tilføjet af

gør det ondt :o

jeg er så vild med nakke piercingen du har, og gør det meget ondt at få sådan en og hvad gav du for den?
tilføjet af

Gå til lægen.

Hvis man får blodforgiftning kan der komme sorte/mørke streger strålende ud fra det inficerede sted og udad.
Jeg ville smutte forbi lægen til en ordentlig vurdering, hvis det var mig. H*n kan måske også hjælpe dig af med betændelsen en gang for alle?
tilføjet af

Gør ikke ondt

Det gjorde på ingen måde ondt! Jeg var ret nervøs, for frygtede det værste, men det var nemt, hurtigt, og smertefrit. Der var på ingen måde smerte forbundet med det. Kan ikke huske prisen, men det var vel en 600-700 DKK mener jeg
tilføjet af

Du skal straks gå til kommunen og anmelde dem

der har tvunget dig til at skamfere dig selv med de primitive gener.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.