4tilføjet af

Løkke træder ud af Fogh´s skygge

Jeg har nu set statsministerens åbningstale, og inden han er færdig har jeg allerede set mere end et jakkesæt og et par stikkende øjne som via stemmeføring forøgte at overbevise mig.
Løkke Rasmussen beviser senest nu at han er lavet af et helt andet stof end den tidligere statsminister var. Løkke Rasmussen har en anden indgang til samfundets funktioner og problemer. Han taler med hjerne OG hjerte. Først nu ser jeg hvor kold Fogh Rasmussen var. Kynisme er afløst af vid, robotagtig fremtræden er afløst af ægte interesse for de problemer vi oplever.
Jeg er sandt for dyden ikke tilhænger af den siddende regering. MEN, Løkke Rasmussens afløsning af Fogh Rasmussen ser jeg som en stor, stor tjeneste for Danmark.
Mvh B.J.
tilføjet af

Jeg ved nu ikke rigtigt...

Jeg har aldrig brudt mig om Foghs stirre-øjne, men Løkke Rasmussen virker noget pamper-agtig på mig. Han ligener sandt at sige en, der er lidt for glad for smørrebrød og andre gode sager. Og det er ikke engang fordi, jeg har specielt ondt i røven over, at han har købt nogle smøger og andre småting på statens regning - altså det er et skråplan og ikke i orden, men jo ikke den helt vilde malkning af statskassen sammenlignet med visse andre...
Han ligner bare en pamper og virker ikke troværdig på mig. Desuden har han været drivkraften blandt mange af regeringens udliciteringsprojekter, hvilke jo ikke har været for heldige... Nej det er ofte blevet dyrere i stedet for billigere, når private har overtaget opgaverne!
tilføjet af

Derfor mange kan identificere sig....

hej Samba
Så passer mit nick jo som næve på øje? Den måde du beskriver Løkke på, fik mig til at synes at det måske er det rette for at rigtigt mange kan identificere sig med ham? I langt højere grad end man kunne med Fogh?
Løkke ser jeg som en jeg meget, meget, meget hellere ville dele en fadbamse med, skulder mod skulder - end med Fogh. Jeg tror at de færreste ville føle sig godt tilpas i selskab med "kosteskaftet" Fogh?
tilføjet af

Løkke cyklede til Paris

Det er de færreste som kan det, selv dem så ikke er så glade for smørrebrød.
tilføjet af

Han løj ellers om statistikken om 14 åriges

kriminalitet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.