6tilføjet af

læs og hjælp mig!!!

Da jeg har en kæreste der er 9år ældre en mig selv jeg er 14, vi er blevet enige om at holde det hemmeligt da vi ikke ved om vores forældre vil acceptere vores forhold. Men på et tidspunkt skal de jo finde ud af det ellers skal vi jo holde det hemmeligt alt for længe, det er svært.. Men hvad skal vi/jeg gøre hvis de ikke vi acceptere det???
Knuss mIg
tilføjet af

Læs og hjælp ReTuR

skid på det
det er dig der bestemmer det er din kærlighed til ham ikke dine forældres
Knuzz Bimmer
tilføjet af

Fortæl...

Hejsa..fortæl dem, at du elsker ham og at han elsker dig, og at han ikke er som de fleste fyre. Præsentere ham for dine forældre, lad dine forældre lære ham og hans familie at kende....fortæl om dine følelser for ham, vær modig og stærk. Held og lykke..
Hilsen Brasiliangirl
tilføjet af

ja det

det du skal gøreer nok at fortælle dem det.. ellers tror jeg du får det største møgfald når de finder ud af det... men hvorfor vælger du en fyr der er så meget ældre end dig selv... jeg forstår ikke hvor alle i tøser på 13-15 år render rundt med drenge der er så meget ældre end jeg selv... i har alt for travlt med at blive voksne, bare roligt lige pludselig erdet jeres forældreder begynderat presse på. også bliver meget hårdt....
tilføjet af

Pas på...!

For det første bør du nok spørge dig selv om, hvorfor I overhovedet er sammen! Han er jo 9 år ældre end dig- og undskyld jeg siger det, men nogen gange udnytter ældre fyre små piger, fordi de er umodne og ikke tør at sige nej til nogle ting! Desuden forventer piger på din alder heller ik' så meget.. En biograftur engang om måneden virker stort! For ham at se er der ikke de store forpligtelser i sådan et forhold! Han kan endda ta' i byen med vennerne og være sammen med en eller anden tøs, uden at du overhovedet har muligheden for at finde ud af noget!
Tænk dig om...!
tilføjet af

hey dig der...

jeg synes du skal ikke kom sam med en såhh støre end dig du kan altid finde på din alder og dem som er aldre tit og altid som udnytte de små el mindre alder...du kan prøver og spørg hvis du ikke kan synes du skal høre efter din forældre for jeg er 16år men alligevel er det ikke lidt at kom sam med en 9år aldre el 5år aldre på enes alder er mest bedre
tilføjet af

Det er meget

9 år ældre er meget, når du er 14.
men hvis du ved at han elsker dig. og du ved at han ikke kunne finde på at lave noget bag din ryk, og at du er sikker på jers forhold..
så skid på vad dine forældre syntes og siger, det er din val og din kærlighed.
men pas nu på..
held og løke..
QnizZer.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.