2tilføjet af

længe leve dovenskaben!

På min daglige tur til arbejde med s-toget kan jeg ikke undgå at lægge mærke til en overskrift på forsiden af urban! Slankepiller revet væk!
Det kom fuldstændigt bag på apotekerne, som i løbet af en dag har tømt deres varelager.
Jeg forstår virkelig ikke at folk der tager sådan noget. Tror de virkelig det er sundt for kroppen at tabe sig på den måde? Hvis man læser om bivirkningerne lyder det ikke somom det er alt for sundt for kroppen!
Men kunne man ikke have sagt sig selv at de ville blive revet væk?
Der er jo en stigende tendens til at man i dag helst vil springe over hvor gærdet er lavest.
tilføjet af

Det er vist ikke en stigende tendens...

Sådan har det altid været. Tænk på alle de ting der i tidens løb er opfundet i dovenskabens navn, og som ingen af os ville leve uden.
tilføjet af

langt sejt træk

Jeg vil da også gerne tabe mig. Men som jeg har forstået det med de meget omtalte slankepiller, så virker de kun, hvis man alligevel spiser sundt - ellers bliver man syg (diare) af dem.
Så det eneste der hjælper, er som bekendt at spise sundere og motionere mere.
Og det er så det jeg forsøger ihærdigt på. Det går langsomt, men undervejs vænner man sig jo også til en sundere livsstil. Så det bliver normalt for en, istedet for at spise chokolade og chips og andre fede sager.
Dem, der får mest ud af de nye slankepiller (og alle andre slankemidler), er nok producenterne! Vi andre taber mest på pengepungen, ved at være dum nok til at købe dem.
Spis sundt, spis ofte (små, sunde måltider) så du ikke føler dig sulten og bliver fristet af forkerte ting. Og så løb eller cykl en tur eller noget andet god motion.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.