2tilføjet af

Lækker mad -

når man ikke selv gider ..?
Vi fik mad bragt ud igår. Nogen gange er det lidt fedt slet ikke at tænke på at lave mad og så er det jo dejligt man kan bestille. For det meste er det junk food man kan få, desværre.. Men igår syntes vi selv vi havde fundet et godt sted.. Et sted der lovede fuldkornspizzabunde eller forskelligt grillkød på spyd osv.. Lækkert lækkert!
Men NEJ 😕 Selvom maden kom 30 min før det var lovet, ar det bare SÅ skuffende !
En stor klump hakket stegt oksekød, slatten salat, og minimal dressing... Hvor svært kan det virkelig være at lave ordentligt mad OG bringe det ud ?
Vi er ikke kræsne eller urimlige, men for dælen da, udbringningsmad er elendigt !!
Hver gang vi har bestilt og spist maden ( ca 1 gang hver 2. måned det sker )så lover vi hinanden, manden og jeg, at vi ikke gider det skodmad mere. Intet kan hamle op med hjemmelavet mad.. Ja ok, hvis man tager på en rigtig restaurent, så burde det være muligt at få noget spiseligt 😉
Men altså, mad der bringes ud ellers, er bare det værste! Jeg fatter ikke folk kan holde ud at spise sådan noget tit..
Er der nogen der kender et godt sted i Århus? 🙂
tilføjet af

Du har været uheldig

Jeg har været til flere sammenkomster hvor de havde fået ganske god mad udefra.
Kun småkritik på et par punkter, men det kunne da spises, og så mangler der lige det sidste pift ved hjemmelavet......men en husmor kan da også være uheldig 🙂
tilføjet af

Tror det ikke

men nu er det jo heller ikke selskabsmad vi bestiller, men alm hurtig mad, som så bare ikke er i orden.
Det er faktisk vær gang 😕 Vi er bare så trætte af at sidde med den der følelse af at vi har spildt vores penge og blevet taget et vist sted af et skummelt køkken.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.