6tilføjet af

kvinder vs. mænd

Hej alle debatører *S*
Vi er et par i starten af 30´erne. Vi kunne godt tænke os at stille flg. spørgsmål til alle herinde;
Er det en skrøne at mænd har mere lyst til sex end mænd har?
For vores eget vedkommende er det sådan, han har en del mere lyst til sex. Normalt har vi sex 1-3 gange om ugen, men lige så snart vi har en kortere periode med 1 enkelt gang om ugen, er han ved at gå "amok"...*S*
Vi har været sammen i mange år, og vi accepterer fint begge to at det ind imellem ikke er lige hver eneste dag der er sex i luften. Ofte skyldes det jo nok travlhed i hverdagen med to fuldtidsarbejdende voksne og mindre børn, og å drukner det nemt.
Men er mænds behov bare større end kvinders?
tilføjet af

En skrøne

Kære Par
Jeg tror det er en skrøne at mænd har mere lyst til sex end kvinder. Mænd taler bare mere om det end kvinder gør, men jeg tror vi fantaserer lige meget om det.
Knus
Pige27
tilføjet af

lyster

Det er bestemt en skrøne. Kvinder er lige så sexhungrene som mænd, men de taler bare ikke så meget om det.
tilføjet af

ny generation

Ja der har han fuldstændig ret. Se nu mig jeg har aldrig talt om det før nu men nu begynder vi lidt ældre kvinder også at tale om det.
tilføjet af

Jeg er dybt enig

For ikke mange år siden, var sex ikke en del at samtale emnet, når vi havde komsammen med vore jævnaldrene venner, men nu er det ikke sjældent at det nævnes, når vi sidder om bordet og har fået et glas vin.
Nogle taler om swingerklubber og andre taler om saunaklubber, kropsmassage osv. Uanset hvad, så er der helt tydelige sexuelle undertoner, og det skulle ikke undre mig, om tendensen udvikler sig.
:-))
tilføjet af

Mænd har mest lyst

Kvinder har i virkeligheden slet ikke lyst til sex, kvinder vil bare have børn og sex er redskabet til det.
Mænd kan altid og har altid lyst til det, så jeres forhold er meget normalt.
tilføjet af

Når (til Simone)

Det er det værste p.. jeg længe har hørt.
Mænd ønsker også barn/børn. Behov er ret individuelt. Nogle gange er kvinden, den udfarene og andre gange manden. Kan sidde og være hammerende liderlig, så må jeg tænde min partner, andre gange modsat. Personligt tænder jeg ikke på S/M og lige på og hårdt. Skal kæle nyse, og med de rigtige berøringer og ord, så kan lysten komme laaangsomt.
Meeen tal om det, det er vigtigt, og recespetere hinandens forskelighder, så tror jeg at man nærmere sigh hinanden. Ok en nym og en tæt på kloster/munk vil s.. nok ikke kunne funge, men elers, såfremt man elsker/holder tilstrækkeligt af hinanden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.