9tilføjet af

kvinder dårlige elskere

Korrekt, i mit lange liv med diverse koner og kærester og elskerinder har jeg faktisk kun engang oplevet en kvinde, som virkelig forstod hvad en mand ville have. Kvinder er smukke og enormt gode til at modtage, men har svært ved at give igen. De vi have forspil, mellemspil og efterspil, de vil kæles, de vil kysset aes og slikkes, men det vil manden sgu også. Men efter et langt forspil, hvor det oftest er manden der tager teten kommer man som stakkels mands oppe i dem og oftets for hurtigt, og her er problemet. Kvinder tager imod og når så manden har brugt enorm energi på kvinden, får han bare en dejlig, men ussel udløsning. Men det er her kvinden skjal vise sine evner, for nu er det manden der skal "genoplades", og skal kærtegnes, kysses og slikkes, m.m. og så vil manden få rejsning som virkelig vil noget og så vil begge parter kunne få et længere og mere nuanceret samleje ud af det. Så piger, tag jer sammen !!
non-viagra
tilføjet af

Hva med jer mænd?

I mænd er sku ikke meget beder. i tænker for det meste kun på jer selv og glemmer at det ikke altid er så nemt for os kvinder at få en orgasme! jeg har kun haft meget få elsker der kunne finde ud af det. Så i mænd er sku ikke en skid beder! og kom nu ikke at sig, "så har du ikke prøvet mig" for det siger de alle sku og det er sku ikke beder af den grund!
tilføjet af

Det er sandt

Der findes både dårlige mandelige og kvindelige elskere.
Hvis man lyver om sine evner, så ender det jo med engangsforhold.
For jeg gider ikke kvinder, der ikke gider yde en indsats. Når
jeg bruger massere af energi på dem.
Hvor smart er det at lyve, når du mister en der elsker dig?
tilføjet af

Giv udtryk for ønskerne !

Måske du ikke har givet udtryk for dine behov og ønsker godt nok .... har du ovevejet det ?
Det kræver det jo, hvis man samtidig "forventer" god sex, ikke ?
Bortset fra det - alting handler vel ikke kun om "at få noget ud af det" ...... kan man ikke ha´ god sex, også rent følelsesmæssigt ?
tilføjet af

Grimt sprog du har..

Håber ikke du elsker og taler lige så grimt som du skriver for så får du ikke meget kærlighed..lille stakkels tøs.
tilføjet af

Skift til homo

Fyre er bedst!
tilføjet af

Det har ikke noget med mit sprog at gøre

jeg bliver så sur når en sidder og sviner kvinder til på den måde. når det kommer til stykket er han sikkert ikke beder selv! jeg kender mange kvinder der gør hva de kan for at tilfredsstille deres elsker men de får ingen ting tilbage selv! jeg prøver så godt jeg kan at finde ud af hva han kan li og hvad der tænkder ham, og så elsker jeg at ligge og nusse ham! der er bare ikke mange mænd der gider nusses på samme måde som vi kvinder. siger de selv! begge parter skal leve sig ind i det, det hjælper ikke noget at den ene bliver optaget af noget der lige kom i tv'et midt i det hele. Men man behandler andre som man vil de skal behandle en selv. så hvis de ikke yder lidt for os kvinder er det ikke sikker at vi altid gider forkæle dem.!
tilføjet af

Måske det er dig...?

Måske det er dig, der ikke er så voldsomt inspirerende? Måske var hende den ene, der var så god i sengen, i virkeligheden den eneste, der tændte nok på dig til at have lyst til at gøre indsatsen???
tilføjet af

Måske...

Kunne være det var en idé. En fyr ved vel bedst hvad der er godt for en fyr? *he, he*
tilføjet af

rolig.

Jeg er sikker på han ikke er som alle de fyre, du beskriver. Det kan jo være han ikke har prøvet dét bedste endnu.
Han siger jo heller ikke at det er dig, men at mange kvinder ikke er specielt gode. Jeg tror han skrev dette indlæg for at rykke ved nogle af dem, der ikke gør det "godt" nok.
Jeg har ikke selv nok erfaring til at kunne komme med sådan en påstand, og det kommer jeg forhåbentlig aldrig til. (Jeg har den dejligste kæreste.) - Men alligevel jeg vil mene at jeg er bedre til at stimulere hende end omvendt. Dog ikke sagt at vi mænd er bedre.
Jeg tror det kommer samtidig med at man bliver mere fortrolige med hinanden. Men jeg tror på at i de fleste tilfælde er manden den første til at tage teten.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.