15tilføjet af

Kvinden afsløret

Okay, afsløret er måske så meget sagt, vi vidste det jo godt i forvejen, men det er første gang der foreligger egentlig dokumentation for det HAHA.
Girls dont like boys, girls like cars and money :)
http://ekstrabladet.dk/visartikel.iasp?pageID=266953
tilføjet af

Igen..

Så er EyeOfPerkistan på banen igen... Hvad synes du artiklen siger om disse mænd? Tror du kun det er den ene og samme kvinde de er sammen med.. Eller tror du måske de udnytter deres position til at komme i lag med flere kvinder.. Er det så sandheden om mænd?
tilføjet af

eye...

Holder du aldrig kæft? Det der pis beviser ikke en skid. Alle dine indlæg er generalisering, rasisme, chauvanisme osv. Vi gider sq ikke høre på det. Det er ligesom spam. Det tjener intet godt.
tilføjet af

Cool Reply :-)

Tak She.
Anden betragtning er, at mænd med magt ofte er "i god stand". Altså velholdte, velplejede, velklædte.
Derfor har de også en højere score-værdi end en fedladen sjuft i hvide tennissokker og badesandaler.
Det er egentligt en sjov statestik...
Gad vide om kvindelige chefer også har sex med de mandlige underordnede i samme stil. Og hvis de ikke har; er det så fordi de er frigide eller fordi de har en højere moral???
tilføjet af

Forsøg nu

at gøre dig en smule umage.
Først skrive du kvinder er luder, så skriver du kvinder er luderer. Hvor svært kan det egentlig være at sætte et flertalsendelse på ordet luder... Prøv at lande lige midt imellem dine ikke særlig udmærkede forslag.
Det er muligt at du mener at kvinder er ludere - undertegnede er blot ikke én af dem.
tilføjet af

En anden ting

Ok.. Dette handlede så om en lille artikel ang. sex. Ang. moral og værdighed: Hvor mange kvinder sidder fængslet i forhold til mænd? Hvem laver ballade? Hvem hører vi stort set altid om i medierne hvis der er blevet begået kriminaliet?
tilføjet af

Sludder

Ja, nu er det tid til nogle gode bortforklaringer*gg*
At påstå at kvinder går efter chefer fordi de altid ser bedre ud, køber jeg ikke. Hvis man laver statistisk på hvor mange medarbejder der er for hver chef skulle undre mig, at han altid var den der var den pæneste og gjorde mest ud af sig selv.
Nu skriver du til sidst i dit indlæg, at kvindelige chefer muligvis har bedre moral end deres mandelige. Så er det jeg bliver nød til at spørge....Hvordan kan det så være der næsten(med undtagelse af et par %) er "ligestilling" på området utroskab????
tilføjet af

Bullocks

Tjaaaa*gg* og sådan kunne man blive ved?
Hvem er det som tjener flest penge til samfundet og derved betaler mest skat? og hvem er det som skaber flest arbejdspladser?
hvem er det som står for forskningen?
etc....etc....etc
tilføjet af

jeg har klaget

du bruger et links, det må andre ikke, 0 særbehandling, int. om sol kan lide den ene el. den anden?
tilføjet af

Hvorfor..

Ja, sådan kan man blive ved.. Personen der startede tråden, er bare et lille skvat der altid skriver mod kvinder og danskere generelt. Og hvorfor har "anonym" klaget.. Jeg ser da tit der er links.. artikler og billeder..
tilføjet af

Bortforklaringer gives :-)

Well - det er vist ingen hemmelighed, at kvinder ofte tænder på mænd, der udstråler magt og kontrol (svedige drømme om mænd i uniform, håbløse forhold til psykopatiske - men charmerende - mænd). Mon det er genetisk, at vi vil have en mand, der kan forsvare os og vort afkom i nødens stund?
Samtidigt går mange mænd også efter blide, føjelige kvinder (sexede, omsorgsfulde "sygeplejersker" og bunny-piger), der ikke truer hans position/status i flokken/vennekredsen.
Så kombinationen af hardcore mand + underordnet kvinde er da oplagt.
Jeg mener måske ikke at vi - dybest set - er kommet ret meget længere siden Arla-gutterne gik rundt og lavede grafitti :-)
tilføjet af

Forresten - flere bortforklaringer

Er chefer sæ'føli' ikke altid rene Antonio Banderras'er - desværre :-) Og der er også nogle rene skovl-erik'er imellem, der ikke kunne score om så de var den sidste mand på jorden.
Majoriteten af mennesker tænder - mere eller mindre - på udseende og udstråling. Og en alpha-han er altså mere jagt-bar end en bodega-han.
Lige så vel som at det vel ikke er tilfældigt, at pornobranchen er oversvømmet af smukke, slanke piger - ofte med et let betuttet udtryk i de våde øjne. Der er flere "points" i at have sådan en model hængende ved armen end Tykke Bertha med filipenser og lår i skoene..... Eller hvad?
Er jeg nu fordomsfuld? Husk, at vi taler her udelukkende om udseende! Vi antager, at begge piger har et sødt og vindende væsen, er gode kærester; loyale, trofaste, milde, generøse og helt igennem elskelige. Hvis du havde valget - hvem mon så løb med dit hjerte? Tykke Bertha eller Lille henrivende langhårede Bettina med de store.... øjne?
tilføjet af

- siger mere om dig end om kvinder

at du behandler alle kvinder som ludere.
- håber du husker at betale hver eneste kvinde du har mødt i dit liv.
Ellers er du jo en tyv indtil modsat er bevist...
tilføjet af

Selvmodsigende

Jeg synes du er meget selvmodsigende i din argumentation! Først skriver du at grunden til kvinder var sammen med chefer, skyldtes at de var mere velplejede og pænere.
Men i din forrige indlæg skriver du flg.:" Well - det er vist ingen hemmelighed, at kvinder ofte tænder på mænd, der udstråler magt og kontrol"
Er det ikke selvmodsigende????
Mht. til dit sidste indlæg kan du havde en vis ret! Selvfølgelig går mænd også efter uddseende, men det var heller ikke det der var emnet!
Det var dig der startede med at argumenterer imod at kvinder gik efter mænd med magt...right?
At kvinder finder "hardcore" mænd som Peter Lundin & co tiltrækkende, siger desværre mere om kvinder end mænd!
tilføjet af

Det han da også ...så

grissebasse det har jeg altid sagt ...sjovere
magda
tilføjet af

hihihi

og gad vist hvor seriøs den undersøgelse lige præcis er............
Og mon den dækker et repræsentativt udsnit?????
Her hvor jeg er ar vi 12 kvinder og jeg vil garantere at der ikke er en her overhovedet der på nogen måde drømmer om at komme i bukserne på vores "boss" - hvis I kunne se ham - tror jeg nok I ville forstå...................
Og det er jo egentligt nok mere synd for fjolset der har lavet indlægget - nu render han rundt og er mørkergrøn af misundelse over alt det, han nu tror, at han går glip af fordi han ikke er "boss"
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.