15tilføjet af

Kvinde fik 40 piskeslag for at gå med bukser

En sudansk kvinde er blevet idømt 40 piskeslag, fordi hun gik med bukser.
Lubna Ahmed al-Hussein, som er journalist på avisen Al-Sahafa og FN-medarbejder, var på restaurant, hvor hun spiste sammen med tolv andre kvinder, da politiet stormede ind.
Alle 13 blev arresteret, fordi de var iklædt bukser.
Al-Hussein har nu inviteret sine jour­nalist-kolleger til at overvære fuld­byrdelsen af dommen, som skal ske i dag, skriver nyhedsbureauet AFP.
Ti af de andre kvinder, som var på restauranten har allerede fået 10 piskeslag hver og bøder for den "opsigtsvækkende" påklædning, som anklagen lyder på.
Mange domme for opsigtsvækkende beklædning
På politistationen blev kvinderne bedt om at strække armene i vejret og dreje rundt, mens en politimand bestemte, om de var "forførende" klædt eller ej.
Det arabiske netværk for information om menneskerettigheder (ANHRI) oplyser, at flere tusinde kvinder i løbet af de seneste år er blevet dømt til piskeslag for at have klædt sig opsigtsvækkende
tilføjet af

de er experter i kvindeundertrykkelse

ja den slags... er experter i kvindeundertrykkelse...FØJ !!!!
tilføjet af

hvorfor forsvare du-

-mennesker der pisker andre pga noget så latterligt som bukser...?
tilføjet af

Ja.

Det er heller ikke en skid for meget, i den varme nede i Sudan, burde alle kvinder gå i hotpans, at de der sindsyge mullaer, ikke kan tåle at se en god pakke, uden at få utugtige tanker, har vel for helvede, ikke noget med religion at gøre, de burde have noget, der nedesætter produktionen af testosteron, og så ellers se at få sig et liv, deres dage som moralens vogter er alligevel snart slut.
tilføjet af

ligeglad

Om de pisker dem, stener dem el hvad de gør.
Bare de holder det dernede.
Det skal vi ikke blande os i....og omvendt.
tilføjet af

piskeslag!!

ja S/M r sjovt har jeg hørt 😉
mvh jake
tilføjet af

For min skyld........

.....kan vi gerne intervenere hvis de ikke snart finder ud af middelalderen. Endnu vigtigere er det selvfølgelig at sørge for, at de IKKE får lejlighed til at komme herop og forsøge at indføre deres barbari her.
tilføjet af

knive

de forsætter jo så netop her i dk med deres knive og jeg ved ikke hvad
ingen danskere brugte knive før, det er noget de har lært af "dem"
før i tiden slogs man mand mod mand, nu ringer "de" til alle deres venner
så de forsætter jo netop i dk...
tilføjet af

Det var sådan set det........

....jeg mente. Man burde kræve, at indvandrere her til landet afsværger islam. Faktisk burde al religion håndteres lidt ligesom hårde stoffer. Jeg tvivler på, at noget psykofarmaka har afstedkommet så mange ulykker.
tilføjet af

Alle muslimer skulle

tvinges til at spise flæskesteg, før de får lov at krydse grænsen, vil de ikke det, så er det bare retur, hvor de kommer fra.
tilføjet af

ISLAM ( I ROEN )

Er en nazi idologi for TABERE
tilføjet af

Det er lov

og lov skal holdes...
Man har en lov som siger, at de skal piskes for at gå med bukser... Så må de jo enten lade være med at gå i bukser eller også må de forsøge at få lavet loven om eller flytte til et andet land...?
Længere er den sådan set ikke..
Vi forventer jo også at man overholder loven her i landet.. Så det er der jo ingen forskel på?? Måske lige bortset fra at her i landet får man ikke pisk, men bøde, hæfte eller fængsel.
tilføjet af

Næppe sandsynligt....

"...Man har en lov som siger, at de skal piskes for at gå med bukser..."
......men langt mere sandsynligt, at der sidder en eller anden hjernelam Imam og "tolker" shariaen således. I Kuwait lykkedes det næsten sådan en fætter at få forbudt kvinders ret til at føre bil med begrundelsen at "det stod i koranen".
Til helvede med disse galt afmarcherede vanvittige!
tilføjet af

Imod sexforbud. Hvorfor skal

frivillig sex mellem 18 årige og ældre være forbudt også om der gives en middag tilgengæld. Tvang i sex er forbudt såvel som i andre sammenhænge. Men det er de totalitære som prøver at tvinge andre mennesker deres livstil. F.eks. at gi dem pisk for at gå med bukser.
tilføjet af

Nå??

Har du et ærinde med dit indlæg? Folk som går med bar røv i Danmark bliver også straffet.
tilføjet af

Aldrig set mage til dummere mennesker

Halvdelen af indlæggene i denne debat er sindsyge. Læs koranen selv en dag, så kan i drage konklussioner deraf, og ikke udfra hvad i høre eller ser enkelte gør.
Islam giver kvinden lige så meget frihed som en mand. Altså er der ikke forskel. Hvis en kvinde arbejder, er de tjente penge hendes egne, og hun må altså selv råde over dem, hvorimod mandens tjente penge skal gå til konen og familien. Kvinden har ret til at arbejde, også sammen med andre mænd. Hun har ret til at være i militæret. bare et par enkelte ting. På den lidt sjovere side, en mand må ikke have sex med sin kone, uden at han giver hende en orgasme(tilfredsstille hende).
Det er rigtigt at der er strafferegler for forskelige overtrædelser i islam. Fx ved utroskab eller sex før ægteskab, tyveri eller løgn. Men dette skal tolkes som en afskrækkelse. Før man kan idømmes disse straffe, skal der være 4 myndige vidner der har overværret forbrydelsen. Hvor tit er man utro foran 4 myndige vidner, og hvor tit stjæler man foran 4 myndige vidner. Disse straffe kan i praksis næsten ikke idømmes nogen. Og det skal siges at straffene er ens for mænd og kvinder.
Så når i kritisere islam, så husk at i kritisere det forkerte. Der er enkelte folk, folk som desværre er i magtfulde stillinger som udnytter religionen eller fejlfortolker den. Men ret ikke jeres kritik mod religionen i sig selv, for den ligner jødedommen og kristendommen ufatteligt meget. Og vi ved jo at det negative altid fylder mere i billedet end det positive. Man høre jo aldrig om det gode. SLet ikke i en land som DK som overvejende er imod mellemøsten og islam. Det er jo logisk. Ligesom at folk imellemøsten ikke høre det gode om vesten, men kun det negative.
hilsen den bedre vidende
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.