7tilføjet af

Kurt Cobains død

Okay, til jer der ikke ved hvem Kurt Cobain var: Han var forsanger i det største grunge band Nirvana.. For mere information, google ham (:
Men altså.. der har været mange teorier om hvordan Kurt egentlig døde.
Hans officelle dødsårsag er selvmord. - men var det virkelig selvmord?
Han døde d. 5. april 1994, men blev først fundet d. 8. Han var blevet skudt med en riffel, en riffel som næsten var for stor til at han selv kunne have holdt den.
Inden han blev skudt var der blevet indtaget en stor mængde kokain. Kurt havde før han døde været afhængig af kokain men var stoppet til trods for at hans kone Courtney Love lokkede ham.
Mængden af den kokain han fik sprøjtet i sig var kraftig dødelig, han kunne måske have nået at skyde sig selv, men da han blev fundet var hans ærme fint trukket ned, kanyler lagt sammen og på plads. Dét ville ikke kunne nåes med den mængde kokain!
Der blev fundet et brev som er blevet stemplet som Selvmordsbrevet.
Men i brevet fortæller han kun om at han vil forlade Nirvana(bandet) og kun i de fire sidste linjer står der:
"For Frances
For her life which will be so much happier without me. I love you. I love you."
Både F'erne og P'erne er meget anderledens i forhold til dem i 'selve' brevet. Det samme gælder også w'erne..
Mange mener at Courtney Love fik en til at myrde Kurt (selv hendes far siger at det er hende).
Myrde Kurt så hun kunne bane sig vej igennem sin egen karriere som sanger, og så lige den bonus at hun ville få alle de millioner af penge.
Hvad mener I?? hvem slog Kurt Cobain ihjel?
tilføjet af

det gjorde ham selv

men det er da altid sjovt at fantasere bare det ikke går ud over andre
tilføjet af

jeg tror Courney myrede ham!

efter jeg engang så en dokumentar om hans død, surfede jeg lidt omkring hende, interviews osv. og hun virkede bare total hjernedød!
og selvfølgelig virker selvmordsbrevet også meget underligt, men at Courtneys egen far, mener at det er hende... så må man da i det mindste være i tvivl! 😮
tilføjet af

Hmmmm.....

der er nok en der har set den dvd der er i omløb omkring K. C.'s død - den er ikke særlig intelligent. Førs så interviewer de en mand som påstår at C. L. spurgte om han ville slå K. C. ihjel. Allerede der bliver man mistroisk overfor filmen.
tilføjet af

Men nu var

Det heroin, og ikke kokain. og han havde vist 1,52 mg. heorin pr. liter blod i kroppen, og det er 3 gange mere end en livsfarlig dose for en nybegynder.
Og det med geværet.. Løbet var så langt, at han skulle have brugt sin storetå til at trykke på aftrækkeren hvis han skulle skyde sig selv i hovedet. - Men han blev fundet med sko på??
Der var ingen fingeraftryk på geværet, Og han havde ikke handsker på. - Kan en død mand tørre sine egne fingeraftryk af??
Han var så påvirket af Hero, at han ikke ville have været i stand til at løfte det gevær selv.
Hans kreditkort blev brugt om morgenen d. 8 apr. et par timer inden han blev fundet af ham elektrikeren. - Men han havde ligget død i 3 dage??
El Duce, En bonderøv som havde kontakter til courtney love, stod offentligt frem i dokumentaren "Kurt and Courtney", og sagde at han var blevet tilbudt $50.000 af Courtney for at myrde Kurt. - En måned efter at han sagde det, blev han fundet, torpederet af et tog??
Det der gør det hele så mystisk, er hans sange, "You Know You're Right" - "Seaside Suicide" (ikke udgivet) osv. osv.
Men om han i "You Know You're Right" synger om selvmord, eller det at forlade bandet, er ikke til at vide.
Som du selv siger, så er de sidste linjer med al sandsynlighed skrevet af en anden, og læser du hele brevet, uden at læse de sidste 4 linjer, så ligner det blot et afskedsbrev til bandet/konen. Og ikke et selvmordsbrev.
Og jeg kunne fortsætte, der er så meget der ikke hænger sammen i den sag.
Så jeg tror ikke at han blev myrdet, Jeg VED det.
tilføjet af

Ja, men det "sjove" ved det er,

at han manden der bliver interviewet, blev fundet død, kørt over af et tog, ca. en måned efter indspilningen af dokumentaren.
tilføjet af

hmmmmhmm

KUrt døde ikke han holder bare ferie sammen med elvis.
tilføjet af

Det var COURTNEY LOVE

Jeg håber at han ikke begik selvmord, jeg håber at nogen bradte ham. Jeg tror at det er Courtney Love. I dokumentar filmen om Kurt Cobain, sagde én at der var ikke fingeraftryk i geværen, hvis han begik selvmord, så ville der ellers være Kurt's fingeraftryk i geværen! Jeg tror på, at Courtney betalte én, som kan dræbe Kurt, og som kan skjule spore. Det vat COURTNETY LOVE. She's a bitch!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.