13tilføjet af

Kunne I finde på

at sende en person nedladende blikke, hvis I mente, at han/hun var grim, overvægtig?
Altså, kunne I finde på at sende et blik, med fuldt overlæg, så I var sikre på, at personen så det?
Sidder bare og tænker lidt på det, fordi jeg ofte har set det ske på gaden, i toget og på cafér.
Personligt kunne jeg ikke finde på det. Hvis der sidder en person på en café, som vejer på den forkerte side af 130, og spiser en flødeskumskage, så er jeg da ligeglad. Det kommer jo ikke mig ved.
Men desværre mener andre, at det kommer dem ved. Har tit set folk grine højlydt og kigge ondt.
Hvordan kan man være sådan? Hvordan kan mna tro, at man kan tillade sig det?
Er der andre der er sådan? Og hvis ja, hvorfor?
tilføjet af

Helt ærligt!!

Hvad forventer de? Selfølgelig glor man, når der sidder en michelinmand/kvinde og propper sig med flødeskum mv. Det er helt naturligt, at blikket finder vej dertil.
Hvis det sårer dem så meget, så burde de jo tabe sig.
Oplever også problemet i bussen, i myldretiden. Hvis der er 6 fede mennesker med, så er der 6 mere der må stå op, fordi der ikke er plads på sædet.
Er det rimeligt?
tilføjet af

Sørgeligt......

.....men sådan er det. Jeg personligt glor ikke yderligere på folk, men jeg bliver nødt til at indrømme at jeg tænker den ene eller anden tanke. Dette kunne folk jo også undgå ved at tabe sig. Man skal dog altid tage højde for at folk nogen gange ikke kan gøre for den slags fordi de har vandophobninger eller en stofskiftesygdom eller sådan noget. Tænk lige på det næste gang i ser et flæskedyr der sidder og fråder på fortovskafeen.
tilføjet af

Forhåbentligt for sjov...

Du mener det forhåbentligt ikke i fulde alvor, det du lige skrev dér, vel?
Hvis ikke, skal du ikke være ked af det. Det er ikke din skyld at du er så dårligt opdraget. Det må du klandre dine forældre for.
For ærlig taget så er det da et udtryk for dårlig opdragelse at tro, at du på nogen måde overhovedet skal blande dig i, om andre mennesker vælger at tabe sig. Du er vist blevet opdraget til at være et utroligt egoistisk menneske med et meget stort behov for at opfylde dine egne behov og nærmest ingen tanke for andres behov. Altså; med mindre du laver sjov i tråden.
Du aner jo i øvrigt slet ikke om det er muligt for disse "michelinfolk" at tabe sig. Fedme kan være et tegn på mange forskellige slags sygdomme - eller bare et resultat af noget medicin man bliver nødt til at tage...
Så du har selvfølgelig overhovedet ingen grund til at sidde og glo på andre mennesker - om det er fordi de er ulækre eller lækre. Du skal bare passe dig selv og lade andre gøre det samme.
Personligt er jeg så heldig at jeg er totalt grebet af en sport (triathlon) der tilfældigvis har den sideeffekt at jeg er tynd, næsten lige meget hvad jeg spiser. Det giver mig da ingen ret til at sidde og nidstirre en tyk teenager, der tilfældigvis har den hobby at drikke mange cola'er..
tilføjet af

Hvor er du frygtelig.

Søde lille du.
Prøv at sæt dig ned og læs dit eget indlæg igennem.
Kan du slet ikke få øje på, hvor intetsigende og lavt det er?
Du er et stakkels menneske, som åbenbart har brug for opmærksomhed, siden du opfører dig på den måde.
Jeg har mere ondt af dig, end jeg er vred på dig.
Hvad gik der lige galt med dit liv?
Og så til mit eget svar.
Nej, jeg sender ikke sådanne blikke. Af den simple grund, at det ligger mig så fjernt.
For mig at se, at vi alle lige dejlige og specielle, indtil andet er bevist.
Overvægtige mennesker må spise det de vil og klæde sig som de vil. Bare DE har det godt med dem selv. Og det er vel i bund og grund det, som det hele handler om. Ikke?
tilføjet af

Nå?

Må man nu ikke engang give sin ærlige mening på en debat??
I må mene hvad i vil, men sådan mener JEG.
Ja! Jeg kigger åbenlyst når jeg ser en kvinde i alt for småt tøj. Når man kan se dellerne på den stramme bluse, maven der hænger ud over bukserne.
Jeg kigger direkte, når en fed kvinde eller mand bestiller en stor menu på McD. Hvor tager de ikke en salad?
Og de kan da ikke komme bag på dem, at der bliver kigget, når de spiser så meget der.
tilføjet af

kigger du....

..også nedladende og bedrevidende på en fuld, der tager endnu en øl?, en ryger, der tænder en cigaret med den forgående?.
Hvad er forskellen på at være afhængig?
Er øl og cigaretter mere tilladeligt end mad?
Er det i sidste ende ikke op til folk selv, og ikke dig, at bestemme om de vil dø af hjertesygdom, leversygdom eller lungesygdom?
Hvem er du der kan tillade dig at se ned på andre.
Er du selv en helgen? Mindre kan næsten ikke gøre det!!
tilføjet af

N-E-J

Det kunne jeg aldrig nogensinde finde på. Det kan godt være at jeg kigger en enkelt gang, ligesom man gør på de fleste mennesker, men jeg kunne aldrig finde på at grine ad dem eller stirre bevidst på dem, så de ser at jeg kigger. Det er da bare for umenneskeligt at gøre sådan noget, og folk der gør sådan noget har åbenbart ingen følelser.
tilføjet af

Danskerne snakker.

Vi/nogle Danskere snakker meget om andre hen over hækken, på gaden og hvor vi ellers færdes og alt der ligger udenfor mainstream er et godt diskutabel emne og det elsker vi danskerne bare, sådan er vi - Vi er et lille land med stort behov for at være bedre end andre.
Også er der da ikke noget bedre end når kommer en 1 tonsfærge dampende på fordi på strøget og lige tænkte hvor heldig man selv er med figuren eller bare få et godt grin på en andens bekostning.
Hent Budda til Danmark.
tilføjet af

kunne aldrig..

..finde på at kigge efter en overvægtig.
Jeg vejer selv for meget. Og jeg er færdig med at gå og gemme mig blandt de "normale".
Jeg vil gerne tabe mig. Men det bliver når JEG har overskud til det, og ikke når en eller anden sylfide synes at jeg er klam at kigge på, fordi jeg tillader mig at spise i fuld offentlighed.
Næste gang der bliver kigget, så stir igen. Og jeg mener: STIR. Du vil opdage at det er den forargede der først trækker blikket til sig.
Bagefter har du det meget bedre med dig selv.
Høflige velopdragne mennesker opfører sig høfligt og velopdragent. Husk det.
tilføjet af

Naboen har fået en ny mercedes.

Altså grundlæggende ser jeg alt den snak om andre helt nødvendig for at Danskerne overhovedet kan i trives, hør lige her engang: HAR DU HØRT Jensen har køby ny Mercedes, Ja ja det er sikkert lånte penge, et lille grin og hjem til konen i sin Mazda og spise dejlig middag!! Så alle jer der mener i er godt opdraget- ja, til ikke kigge på folk på gaden og spise korrekt, men hvad med alt den mindreværd der i følelslivet dannes når andre er bedre end en selv - er i osse opdraget til at håndtere det ?
tilføjet af

Splittet

Syntes jeg er lidt splittet! Jeg mindes ikke at have stirret som omtalt, men kan dog heller ikke blankt afvise det.
Og selvfølgelig kan jeg da godt se det forkerte i det, men samtidig kan jeg også på en (dum måske) måde legitimere det.
Jeg mener, det er tidens tendens at køre hetz mod rygere. Der er store kampagner med plakater, annoncer og tv-reklamer, og rygning bliver set ned på og bortvist til særligt skiltede områder. Det pisser mig sådan set ikke særlig meget af.
Det der pisser mig af er, at fede mennesker stort set kan proppe sig med bacon-chips og leverpostej, uden at skulle stå til ansigt med store tydelige advarsler! De koster sgu også (ligesom rygerne*) samfundet en herre-gård!
Teenagere bliver påvirket af reklamer med tændstiks-tynde modeller. Heller ikke disse reklamer bære advarsler, om risiko for udvikling af spise-forstyrrelser.
FUCK FEDE MENNESKER!
FUCK RYGERE!
FUCK FOLK MED ANOREXI
FUCK FOLK DER KØRE GALT I TRAFIKKEN
....-etc.
Selvfølgelig kan man da på en måde se ned på de fede! De har vel (trods deres slatne karakter) også en mening om både den ene og den anden. Jeg nægter simpelthen og tro på at fede er fordomsfri og komplet meningsløse (selvom man umiddelbart godt kunne tro det, de hopper jo tilsyneladende på alle reklamerne om slik, chips og fast food :-) Og alle snakker jo!
Det korte af det lange er, at vi er frie (måske ikke berettiget...?) til at dømme andre og agere som det behager os. Og ærlig talt, så pisser det mig bare af, at fede slipper så let når andre ryger i ilden....
tilføjet af

Malplaceret...

Burde have lagt ude i "hoved-tråden"....-sorry
tilføjet af

Dit svar her

Burde gemmes, måske i nogle år, for når du bliver noget ældre, og tør bag ørerne, så har du måske også fået alvorlige problemer med vægten, det med vægten kan bla. skyldes sygdom mm. og lad os så se til den tid om du har den samme mening.
Men det er jo sjovt nok, hvis man selv er slank, så syntes man også alle andre mennesker også skal være slanke, hvis man selv er ikkeryger, så skal alle andre også bare være det.
Hej
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.