12tilføjet af

Kræftens Bekæmpelse de er for meget

Nu er der igen jagt på rygerene!Kræften Bekæmpelse skulle hellere bruge sine kræfter andre steder rygning er et lille problem,og der er ikke belæg for at rygning alene er skadelig,"DET ER ALDRIG BEVIST"Brug jeres penge til forskning og ikke til at misinformere folk.Der er sikkert flere faktorer der spille ind når vi snakker rygnings skadelige virkning.Og man får kvalme af at hører en Socialdemokradisk politiker skal sidde i morgen TV og core billigt på at jammere sig.føj
tilføjet af

jeg tror

jeg ville gerne se se regenskab fra dem der beviser hvad de bruger de penge til de får i kassen.desvære tror jeg at der er nogen der skummer fløde
tilføjet af

Forsøg ?

Er det et forsøg på at ryge dem ud❓Eller er du bare et medlem af the indsider❓Eller kan du bare ikke holde op❓Jeg personligt får kvalme af tobaks industrien. Men også af politikere der vil være ansvarlige på andre folks vegne. Og alt det hykleri som man bliver udsat for. Så for min skyld gerne - lad os brænde det hele af. Hvis du klare cigaretterne så må vi jo prøve at finde nogle til at klare resten. Er der nogle der melder sig ?
tilføjet af

kvalme

får jeg af dig du burde være en plet på lagnet.
tilføjet af

Rygning ikke skadeligt?

Jamen jeg vil da gerne høre dine argumenter, for at afvise at de 100-vis af giftstoffer, som cigaretrøgen indeholder IKKE er skadeligt at få i lungerne og derigennem ud i blodbanerne. Dioxin er et af de farligste giftstoffer i verden, men det er måske ikke giftigt, når det forekommer i cigaretrøg?
Jeg vil meget gerne høre professor Pivs forklaring på, hvorfor de mange undersøgelser af tobaksrøgs skadevirkninger på kroppen - pludselig IKKE beviser noget.
Er det fordi du havde en oldefar, der røg og alligevel blev 95 år?
tilføjet af

Måske

Det kan godt være at rygning alene ikke gør det af med folk i flæng, men ærlig talt så er vi alltså nød til at starte et sted for at forbedre folkesundheden. Rygningen er en af de ting hvor den enkelte individ faktisk kan gøre noget for at forbedre miljøet for sig selv og andre. Så tag dog en smøg, og vær i det mindste glad for at andre tænker mer på din sundhed end du selv gør.
tilføjet af

Fantastisk!

Du har netop bevist en hidtil overset skadelig konsekvens af rygning: Det ødelægger tilsyneladende også evnen til at læse, lytte og forstå.
Rygning er til overflod bevist kræftfremkaldende. Hertil kommer en næsten uendelig lang række af andre sygdomme, ikke mindst rygerlunger.
Hold nu op med tåbelige postulater om at rygningens skadevirkninger aldrig er bevist. Argumentets lødighed er på niveau med at påstå at jorden er flad og månen er lavet af grøn ost.
tilføjet af

Den kloge narrer den mindre kloge

Hvem tror du at du narrer?
Det er jo klart at rygere ikke VIL tro at rygning ikke er skadeligt og at det skader den passiv rygende - ellers var rygerne jo holdt op for længe siden.
Hvor mange dødsfald og rapporter skal der til for at rygerne får øjnene op for at det er DØDELIGT?
Men rygerne kan nok ikke se det for al den røg!
tilføjet af

jeg mener nu

..at have hørt/læst at der er mere en 4000 giftige stoffer, i røgen alene fra cigaretter..
Jeg kan jo så tage fejl, eller har hørt/læst forkerte, overdrevne oplysninger..
Jeg vil give dig ret i, at det er underlgt at alle de beviser som har været her i lang tid, ligepludselig ikke er beviser mere. Meget mystisk..
tilføjet af

Absolut skadeligt !

Du har ikke læst ALLE undersøgelser m.m. ang. den skadelige virkning af rygning !
Rygning er skadelig (er selv "småryger") - det kan der ikke drages tvivl om ! Også for de passive rygere, børn m.fl .....
Synes du måske ikke at det er en god idé at vi her i DK, i det mindste prøver på at formindske en dårlig helbredstilstand for nogle, istedet for bare at ignorere at folk faktisk blir´ syge af røg ?
Jeg går absolut ikke ind for forbud,- og der er helt klart også andre ting som gir´ folk kræft ..... udstødningsgas fra biler, sprøjtemidler .... ja, man kan blive ved ....
Den eneste forskel her er, at mennesker som f.eks. er alkoholikere får hjælp til at stoppe - det gør rygere ikke - de får forbud !!!
Og det er det som ikke er fair !
tilføjet af

Kræftens bekæmpelse

Hved du hvad disse undersøgelser giver jeg intet for,de er lavet til det formål at score kroner og intet andet.Man kan jo lave nok så mange undersøgelser,men det kniber med beviserne.Og kræftens bekæmpelse er en pengemaskine.
tilføjet af

til fantastisk

Nej det er ikke bevis at,rygning er skadeligt alene,det er i sammenspil med andet det er farligt.Der er rygere som er blevet meget gamle som har røget hele livet uden skadelig virkning.Jeg fornægter ikke at overforbrug af alting er skadeligt.Men det må nu engang være op til den
enkeltet at tage vare på sig selv.
tilføjet af

Tag hensyn

Nu er jeg selv ryger og kan dog stadig overhovedet ikke se hvad du har at have dine meninger i??
Du kan ikke påstå at rygning ikke er farligt. Da slet ikke hvis du selv ryger????
Jeg har ofte ondt i lungerne og kan mærke det både på kondien, vejrtrækningen og i halsen.
Selvfølgelig er rygning skadeligt. Tror du det er sundt at inhalere tjære ned i lungerne? Eller vil du bare ikke indse at det er farligt måske??
Kræftens bekæmpelse ved nok bedre hvad de snakker om når de har forsket i de ting du (på bar bund) sidder der og påstår du ved en masse om.
Og jeg synes det er fint nok hvis vi begynder at tage hensyn til alle de mennesker der ikke selv har valgt at suge af `kræft-pinden` og alligevel får sygdomme og afhængihed af alle os der oser dem ind i hovedet.
det MÅ du da kunne se??
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.