12tilføjet af

kokain på Christiansborg

Så kan jeg sgu bedre forstå at politikerne ikke aner hvad der forgår i det danske samfund,de går nok rundt i deres kokain-rus hele dagen
http://www.bt.dk/politik/artikel:aid=481740/
tilføjet af

Morten Messerschmidt

Morten Messerschmidt ser altid fuldstændig vild ud i øjnene, er næsten konstant aggressiv, og så taler han meget uden at lytte. Så han kunne jeg mistænke for at ”være på” hvad som helst.
Desværre har han immunittet, så politiet kan ikke bare lige lave en narkotest på ham.
tilføjet af

P.s.: Morten Messerschmidt = DF

Morten Messerschmidt er medlem af folketinget for Dansk Folkeparti.
Og som der står i artiklen: ” De tre steder, hvor testen viste, at der kort forinden er blevet sniffet kokain, ligger i nærheden af kontorer, hvor folketingsmedlemmer fra De Radikale, Enhedslisten og Dansk Folkeparti sidder.”
(Citat: BT i dag)
tilføjet af

HAHA!

De tre toiletter, to dametoiletter og et herretoilet, hvor testen afslørede narkospor, ligger i den del af Christ­ianborg, der hedder Provianthuset.
Kan overhovedet ikke se det lige skal være Messerschmidt LOL.Det er da noget af en beskyldning.
Jeg tror nærmere det er Jesper Langballe og Krarup der mødes til en lille snitte(ROFL)
tilføjet af

Hvad er

så Frank Aaen, Elsebeth Gerner Nielsen og de andre fra Radikale og Enhedslistens undskyldning så, hvis stofmisbrug forklarer Messerschmidts adfærd ?
tilføjet af

Umuligt

Jesper Langballe og Søren Krarup kan næppe være gale på grund af aggressionsfremprovokerende stoffer. Enhver kan da se, at de er født gale.
De er ”faldet i gryden som små”, som man siger.
Disse to herre kan umuligt være påvirket aggressionsfremprovokerende stoffer, uden at alle ville opdage det.
Hvis man fylder aggressionsfremprovokerende stoffer på galninge som disse to herre, så jeg er sikker på, at de ville gå bersærkergang og korporligt ville gå løs på deres politiske modstandere.
Det er elementær, min kære Watson.
tilføjet af

Mangle symptomer

”Deres undskyldning” er vel, at de mangler symptomer på at have indtaget aggressionsfremprovokerende stoffer.
tilføjet af

Javel så

Det kommer nok an på, hvilke kredse man færdes i. Det er jo det, der gør debatter som denne morsom, nemlig at vi ikke har samme indfaldsvinkel alle sammen.
Alene den udtalelse at man går, efter statsministerposten(RV), samt fordelingspolitikken(EL) tyder da i min verden på, at man må være på et eller andet virkelighedsforstyrrende.
tilføjet af

Men forresten

mener jeg da, at om man er fra EL, DF, RV eller hvor man nu er fra, skal man hældes ud af tinget, hvis man har disse tendenser. Vi kan ikke have folk med pudder under næsen til at styre butikken.
tilføjet af

Virkelighedsforstyrrende?

Hvad er virkelighedsforstyrrende for noget?
De eksakte videnskaber som f.eks. kvantefysikken og astrofysikken er enige, at vi mennesker kender meget lidt til virkeligheden.
Og da der er 7 partier i folketinget, som må vi da gå udfra, at der er mindst 7 forskellige opfattelser af, hvordan den politiske del af virkeligheden ser ud.
tilføjet af

Morten Messerschmidt

Ham tænke jeg også på, mest fordi han altid har en rød og irriteret næse.
Sjovt nok var han også min første tanke
tilføjet af

Marianne Jeved

er sq da aggressiv om nogen er.
Hun er synderen tror jeg
tilføjet af

Skønt med humor

Den var god, har du mere fra samme hylde. Du ved godt, hvad jeg mener med virkelighedsforstyrrende, ikke❓Hvis ikke tror jeg ikke det nyttet, at forklare det. Hav en god aften.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.