10tilføjet af

Koger eller steger du medisterpølse?

Har du et fif til medister tar jeg imod med kyshånd.
tilføjet af

jeg

steger den for svag varme på en god pande. Som "fedtstof" bruger jeg lidt flydende Becel med olivenolie, og det bliver godt, hver gang, men husk svag varme, ellers sprækker den. Du kan også lige prikke den lidt med en kødnål.
Hertil nye kartofler og flødestuvet spinat (frost).
Velbekomme, for nu er jeg sulten.
tilføjet af

jeg

Jeg Koger dem først... og steger dem så i Hvidløgssmør.... Nam Nam
tilføjet af

hver sin

lyst, men er man en familie, og skal på arbejde dagen efter, så er hvidløg nok ikke det smarteste. Men i det her tilfælde trænger smagen af hvidløg ikke ind i kødet, så der er kun det der ligger tilbage på panden, der smager af hvidløg. Og det bliver dine omgivelser straffet for næste dag. Er godt før en helligdag.
tilføjet af

Hvem stjæler mit nick?

Nogen bruger mit nick.
Jeg er ligeglad med medisterpølse. Asiatisk mad er bedre
tilføjet af

Affalds-kød

Spiser det ikke da det er affaldskød. Brusk, øre,tunge, for gammelt kød. Altså alt det kød der går over dato i butikken som genbruges i medisterpølse. Lidt krydderrier, farvestoffer(for at det kan se sundt og frisk ud) salt og peber så kan det sælges igen.
tilføjet af

hvor er

dit nick lige registreret?
Asiatisk mad er også godt, især i asien - go`tur hjem.
tilføjet af

du har ret

man kan ikke selv lave en god medister - man kan ikke finde en rigtig slagter, der laver rigtig medister, af godt kød.......
Frelst lyder du som om du er - så spis bananer.....
tilføjet af

Både og...

Jeg koger den først. Så er jeg sikker på, at den bliver nok inde i midten.
Bagefter steger jeg den, til den er gylden. Mums...
tilføjet af

Sikke dog noget ævl

du ved da ikke hvad du taler om......
tilføjet af

man kan selv lave med ister, men

ikke alle slagtere vil sælge tarme.
vi laver selv med ister og hamburgers her på Thulebasen, vi har en såkaldt bøf maskine, som presser hamburgerne op i forskellige huller.
vi bruger amerikansk oksekød som allerede er hakket, og det har en meget dårlig kvalitet, så vi må tilsætte rasp eller fortykkelsesmiddel for at samle kødet.
vi bruger arabisk gummi, som produktet kaldes, også til med ister, hvis man tager 100 kg hakket oksekød, 25 kg flommespæk, nitrit, salt, løg, peber, bruger vi ca 8 kg arabisk gummi, og 120 liter vand.
nitriten gør at kødet beholder sin "naturlige kødfarve.
med ister skal naturligvis koges lige efter farsen er tilberedt, da løgene eller vil få farsen til at gære.
danske slagtere bruger affaldskød, eller kød der har overskedet datomærkningen, og naturligvis bruger de ikke friske løg, men derimod løgpulver.
køb aldrig med ister i kunst tarme, de er lavet af affaldsprodukter fra destruktionsanstalterne, som behandler selvdøde, og skadede dyr. fremgangsmåden er den samme, som når de laver kunstlæder.
utallige husmødre har oplevet at rørt fars, og med ister har hængt fast i en ellers velsmurt pande, det skyldtes det arabiske gummi, læs mere om det i den gule bog om lovlige tilsætningsstoffer. E bogen.
hvis man selv vil lave med ister på en nem og skånsom måde, kan man bruge kartoffelmel, som stivelse i farsen, men husk at kartoffelmel aldrig må koge, da det ændre konsistensen, så med isteren må kun lige simre under kogepunktet, og så ellers trække færdig i letsaltet vand.
køb aldrig færdig kogt med ister i supermarkerne, deres deklaration er misvisende, og forrådnelsen begynder i det øjeblik, man tør den op.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.