3tilføjet af

kløende ben

Hej alle jer der ude.
Jeg har et problem med mine ben, som jeg håber nogen kan hjælpe med!
Efter jeg har baberet dem, så klør de som sindsyge! Så meget at jeg tilsidst får dem krattet hel til blods! Og det er ikke kun lige efter baberingen, det bliver ved længe efter, op til næsten en månede. Så i kan nok forestille jer at når det endelig går over, så undgår jeg helst at babere igen foreløbelig! Det er godt der er vinter for tiden🙂Men har nogen prøvet det samme eller har et godt råd?
tilføjet af

hmm

Har ikke prøvet det i så ekstrem grad, men kan da komme med nogle gode råd for hvordan jeg undgår kløe. For det første er det vigtigt at du bruger en ren shaver, dvs en det kun er dig selv dig bruger og du skal udskifte bladet jævnligt. for at undgå gener er det bedst at barbere med hårene, selvom det så kan være svært at få alle hårene med. Prøv at bruge balsam i stedet for barbergel, dette efterlader benene blødere uden den tørre fornemmelse. efter barberingen, og dette er MEGET vigtigt, skal du skylle benene med KOLDT vand, jo koldere jo bedre. det gør at porerne lukkes og du får et blødere og mindre kløende resultat. endelig skal du bagefter smøre dem godt ind i fugtighedscreme, hvilket du helst skal gøre hver dag efterfølgende. så burde der ikke være nogen risiko for kløe i mere end et par minutter.
tilføjet af

Hmm,,

Åhh, jeg ved lige hvad du mener.. Min hud er nemlig også ekstrem sart. Så læste jeg et sted at man skulle bruge balsam i stedet for barberskum.. det prøvede jeg og mine ben blev meget meget blødere og kløede ikke så meget.. Du skal sørge for ikke at have gamle barberblade på din skraber,, også må de ikke være tørre når du barberer dem.. Det er derfor det er godt at barbere ben når man er i bad, for når der kommer varme til din hud åbner porerne sig automatisk.. også er det vigtigt at du skylder dine ben grundigt bagefter og bruger en lotion beregnet til sart hud.. Håber det kan hjælpe dig lidt på vej.. - Chris
tilføjet af

jeg har det lige sådan

Jeg kan nikke genkendende til alt du fortæller... og det er bare irriterende. Jeg bruger Gillette Venus og tænker at der kan være nogle stoffer på selve barberbladet, jeg ikke kan tåle. Hvilke blade bruger du?
Jeg læste i det andet indlæg, at der var en, der smurte benene med mandelolie efter barbering. Det vil jeg prøve - så melder jeg tilbage med resultatet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.