1tilføjet af

Kan stemningen på jobbet: Skabe dig og mig?

De fleste af os kender det godt! Det er mandag morgen og vi skal i en hulens fart ud med ungerne i institutionen, for derefter at smide to smurte rundstykker på forsædet fra bageren og så endelig ud og slappe af på jobbet! Selvironi.
På jobbet møder man så op i sine ,Mario brothers, kedeldragts ligende uniformer og kan blive mødt af to slags dagligdags humørsættere.
Den ene kunne sige, Godmorgen lille du, dejlig dag i dag og nøjjj hvor er vi friske!
Den anden ville sige, Hold da kæft mester, du ligner noget katten har brækket sig over!
Det tager 20 sekunder at sætte stemningen for kvaliteten af dig selv, dine arbejdsmetoder, dine kollegaer, kundeservicen, leverandør rabatten og firmaets logo fremover. Sur og slatten, tror du vi kør med klatten?
I dagens Danmark er der stresset og mange arbejder på record, til de samme penge eller slet ingen.
Nogen ville mene at de ikke ville kunne betale sig at arbejde for lønnen og af og til, må jeg give dem ret. Til andre tider ville jeg ikke undvære det sociale miljø, som vi finder i over det halve af vores vågen tilstand, sammen med kollegaerne. Vi er rent faktisk mere sammen med dem på jobbet end dem der hjemme.

Tilbage til vores lille morgen tur! Rent faktisk har vi mødt to slags job der også! Ekspedienten ved bageren og Pædagogen i børnehaven. Hvordan? gjorde du deres arbejdsdag til en succes? Talte du og smilede eller sagde du, jeg har fanden fløjteme, haft travlt du, træk lige klunset af den lille?
Smagte rund stykken af smil eller var det harsk det lag hun gav dig?
Jeg har været slave i ni år. Sagde op fordi jeg ikke ville have et dårligt arbejdsmiljø. I hvertfald ikke sat af nogen høns som jeg mente manglede nogen fjer til at kunne bestemme det. Har også været leder med 12 mand under mig og de kommer stadig privat for råd og vejledning. Kunderne sendte blomster da jeg daffede med held og lykke i fremtidig virke. Jeg kan og kunne være en humørsætter men helst en god en.

Min Fakta dame ,og hun er altså min egen, :O) hedder Maria. Hun giver altid et smil når jeg er ved hendes kasse. Det er fordi jeg smiler til hende, snakker lidt og tager mig tid.
Hun smider cigaretter op på disken uden jeg har sagt noget og grinende siger hun . Du behøver ikke kondomer, der står det nedsætter sædkvaliteten.. Maria har fortjent en god arbejdsdag.
Hvordan har i det? Giver i andre en god dag? Er i humørsættere? Er virksomheden?
Siger i fra overfor dårlig stemning? Følger i bare med? Hvis, ville i så anbefale jobbet?
T.S . vild med gamle kollegaer, faktadamen ,Men også af og til dårligstemningspreder
tilføjet af

Kunne vi dog bare

Hvor er jeg enig i at give smil og godt humør. Det sætter altid en i godt humør ved at møde det ved andre. Og når man så kommer hjem igen, så kan man huske det smil, og kan fortælle andre om den gode oplevelse man havde....bl.a. med fakta damen.
Glæder mig allerede til at skulle ud i det pulsene liv igen, med et smil på læben.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.