0tilføjet af

Kan ADHD være årsag til drab?

Det kom bag på hele familien, da en 44-årig far til fire i sidste uge blev anholdt og sigtet i sagen om drabet på 45-årige Karin Barfod, fortæller hans 19-årige søn.
- Jeg er stadig fuldstændig i chok, siger sønnen og forklarer, at faderen aldrig har gjort nogen personer ondt.
Han beskriver et tæt forhold til sin far, selom han intet kendte til den dræbte Karin Barfod, som den varetægsfængslede far formentlig havde et elsker-forhold til.
Ifølge sønnen havde faderen ofte et tankemyller i hovedet, men grunden til det er, at han lider af ADHD og tog medicin efter eget behov.
- Medicinen gjorde ikke ligefrem livet lettere for min far, fortæller sønnen, som selv lider af diagnosen.
Han vil ikke selv tage medicin, fordi han er bange for bivirkningerne. Sønnen mener, at faderen tog medicin for at tackle en hektisk hverdag, hvor han ofte tænkte mere på at hjælpe andre end sig selv.
- Min far ville gerne hjælpe mig, men i virkeligheden havde han selv brug for hjælp.
- Han er klar til at kaste, hvad han har i hænderne for at hjælpe mig og andre, siger han og beskriver sin far, som var stresset op til anholdelsen.
Faderen tabte sig 30 kilo, og grunden til det store vægttab var for meget overarbejde som lastbilchauffør, som gjorde ham stresset, mener sønnen. Han påpeger, at faderen også flere gange talte om at stoppe som spejder, fordi det var uoverskueligt.
- Han var opgivende mange gange, siger sønnen.
http://ekstrabladet.dk/112/article2135827.ece
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.