2tilføjet af

KAMPEN MOD PÆDOFILE STARTER HER

WWW.DANSKANTIPARTI.WEBBYEN.DK kan man læse et kopi af et brev fra landsforeningen for bøsser og lesbiske, på siden fakta om de pædofile, hvori de skriver, Citat: desuden forudsætter frigørelsen for homoseksuelle at al sexuelitet også sexulitet mellem børn og voksne bliver frigjort.
citat slut.
Dansk Antipartiforening har til formål at oprette en forening og et parti der vil arbejde for at LIVSVARIGT fængsel vil blive givet til dømte for PÆDOFILI / VOLDTÆGT / ROVMORD. og vi snakker ik de 16½ år som er gennemsnittet livsvarigt fængsel varer idag.
men til døden dem skiller fra livet.
Og vi støtter en kriminalisering af Dyresex.
Dansk Antipartiforening mener at give LIVSVARIGT fængsel eller for de 3 groveste kriminelle handlinger mennesker kan udføre, vil skabe en større retsforstilling befolkningsgrupperne imellem, og gøre samfundet mere retfærdigt og indholdsrigt for alle socialklasser. ud af det vil der komme en større lyst for at være en del af samfundet og vil dermed skabe større fremgang i form af fred og forståelse.
Livsvarigt fængsel bør gives til handlinger der ikke kan behandles for. (En behandler i det Danske Pædofili-behandler system udtaler at en vis % del af de "behandlede" pædofile får tilbagefald.
HVILKET BARN SKAL MED SKRÆK I ØJENENE VÆRE DET NÆSTE OFFER............
Vi i WWW.DANSKANTIPARTI.WEBBYEN.DK mener ik Danmark har livstidsstraf når man aldrig bruger den pga af benådnings-pargraffen der er indført i livstidsparagraffen.
Vi mener ik der skal være mulighed for dømte til livstid at blive benådet andet end hvis man på et tidspunkt bliver overbevist om personen er uskyldigt fængslet.
Vi mener ethvert menneskeliv der bliver taget ved mord, er en livsvarig dom til døden skiller den dømte fra livet, værd.
Og de 2 fætre, feks fra nørrebro burde være idømt en sådan straf, også for at ved deres straf kunne sætte et eksempel over for deres, klart kriminelle omgangskreds. Men især over for ofrets og de efterladtes retsføelse, og sikkerhed.
Nu risikere faden til ofret jo på ferie i tyrkiet at rende ind i sit barns banemænd.
Det er for os i WWW.DANSKANTIPARTI.WEBBYEN.DK fuldstændigt UACCEBTABELT...
Selvfølgelig er der en kriminalpræventiv effekt ved at have en forværring af forholdene for de indsatte.
Mange kriminelle ønsker ligefrem når livet på gaden bliver ifølge dem, for hårdt at komme på "ferie" i fængsel. Både blandt narkomaner og tyveknægte og rockere.
Vi vil først og fremmest indføre et sådan system af økonomiske grunde, men ser også den præventive effekt.
Selvfølgelig har man en interesse i at en tidligere fange kan begå sig i samfundet efter endt afsoning, og det kan gøres ved at intensivere de kognitive kurser man er begyndt at bruge i det danske fængsels væsen. Og man kan så overføre fanger der udvikler sig i en retning der er acceptabelt til mindre kedelige fængsler.
PÅNÆR voldtægstforbrydere/ rovmorder og pædofile der har ved deres gerninger, komplet meldt sig ud af menneskeheden og dermed skal afsone til døden dem skiller fra livet.

Vi mener at en stramning på fængsels området ville kunne give både den økonomi der skal til at oprette livstidsceller, og så have en gavnlig effekt på det præventive indsats ang kriminelle.
Foreningen er dannet af tidligere offer der som 8 årig blev sexuelt misbrugt af en homosexuel pædofil og dermed mistede det vigtigste et barn skal bruge i sin opvækst.
TILLID.
Giv den tilbage til børnene.
det langt bedre end medvind på cykelstier.
Læs WWW.DANSKANTIPARTI.WEBBYEN.DK
tilføjet af

Hvorfor bliver

.....du ved med det her??
tilføjet af

Han må være verdens ensommeste menneske

Med oceaner af tid!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.