12tilføjet af

Kører SOLen ikke MEGET langsomt?

Jeg synes ofte jeg render ind i siden ERROR i dag, fordi solen simpelthen er begyndt at køre så langsomt at det går baglæns...
Bliver der slet ikke gjort noget eller er de igang ?
tilføjet af

Er det ikke altid sådan

deres servere kører nok stadig Win98
tilføjet af

sol

er det langsomste lort næstefter jubii, er bare så fucking træt af lige de to sider det er sku da også utroligt at de ikke snart tager sig bare lidt sammen og får gjort noget ved deres server problemer, eftersom det er to af de største forum sider i Dk.
tilføjet af

Det er

den arveste lorte side der efterhånden findes på nettet, og man må da gå ud fra at de snart får rettet det med alle de penge de tjener på alle deres fucking reklamer. Og i samme omgang vil jeg på det kraftigste også lige sige at deres sol mail er fandme da heller ikke for god mere den går jo helt ned bare der er logget 2 på, på samme tid.
tilføjet af

Definer langsomt

Solen er altid langsom, nogen gange enormt langsom.
tilføjet af

sol siden

jo den kører af helvede til og det gør msn også, så er man lokket af og så er man på igen, og jeg kan ikke komme ind på spil.
tilføjet af

bare vent

om cirka 12 timer er denne debat lukket af sol. De kan ikke tåle denne form for kritik, også selv om det er berettigt. Sol er gået helt i stå efter at eniro har overtaget, og de får ikke gjort en skid ved problemet.
tilføjet af

Så langsom

at error siden vises
tilføjet af

jeg syntes

vi skal omdøbe sol.dk til sneglen.dk passer meget bedre til deres tempo.Det er utrolig frustrerende
hvis man er igang med flere forskellige debatter når det kører så langsomt,man kan både nå at gå på toilet lave kaffe strikke en trøje og se nyhederne inden den er kommet ind på det den skal .Det er vildt skuffende når man har en 10 mbit forbindelse
tilføjet af

Det kunne

jo være at i skulle prøve at rydde lidt op i jeres cookies,altså slette dem engang imellem,jeg synes det går rimligt hurtigt,men ikke den bedste side hvad angår hurtighed,men heller ikke den langsomst
tilføjet af

troede det kun var min cp

hold op, det kører sååå langsomt, så man de fleste gange opgiver .....
Tag lige den SOL-der gik jeg nok over stregen-men i morgen torsdag gør jeg det nok igen!!!!
tilføjet af

laaaangsoooomt

Jo Sol kører så langsomt. Har lige sendt et indlæg, men der er man åbenbart hurtig til at slette, hvis det ikke falder i god jord!!"!!
tilføjet af

Jo du har ret.

Den køre specielt langsomt i dag men det kun her jeg oplevet problemet også Youtube, har jeg oplevet problemet i dag.
Mvh
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.