8tilføjet af

køb af killing billig

Jeg vil meget gerne købe en killing men de er for dyre til mit budget på inges katte hjem. Jeg giver uden tvivl mit nye husdryr et godt hjem.
tilføjet af

Bare for en ordens skyld

al handel med dyr,er forbudt på sol.
Men at få en killing,er da verdens letteste sag.Vent lige en måned,så vrimler det med nye små dyr,som har brug for et godt hjem.
VH.Drude
tilføjet af

prøv her

www.dba.dk
der er masser af katte (og killinger) nogle til en 50,- Har sågar set nogle blive foræret væk med alt deres udstyr. Det var dog primært voksne katte.
Jeg vil dog sige, at hvis du ikke har råd til anskaffelsesprisen af katten... hvordan vil du så få råd til alt dens udstyr, dyrlægeregninger, medicin og mad??? 😕
En kat kan sagtens koste 500-1000 kr om mdr. i mad og kattegrus. Især hvis man gerne vil fodre kræet med noget ordentligt og ikke det billigste tørfoder (det er mere affaldsstoffer end mad = masser af l... i kattebakken = højere forbrug af kattegrus). Den skal også neutraliseres (så den ikke kan lave killinger) og øremærkes (så man ved hvor den tilhører, hvis den bliver væk el. kørt ned). Det er også sansynligt at den skal have ormekur, loppekur og årlige vacinationer. Bliver den syg eller kommer til skade skal den til dyrlægen - med risiko for dyr behandling og efterbehandling.
Er du sikker på at du har råd til alt det?
For der er ingen undskyldning for at katten skal lide nød, bare fordi du gerne ville have en killing, men så ikke havde råd til at passe den som den bør passes.
tilføjet af

hvis du ikke har råd

Hvis du ikke har råd til at anskaffe katten, hvordan vil du så få råd til at passe og pleje katten, sådan som den har krav på??? Det er min erfaring at man kan sagtens finde en kat/killing til en 50'er, men det koster væsentlig mere at have katten, måned efter måned.
tilføjet af

det er billigt

Fordelen ved ingen kattehjem er jo at sterilisation/kastration, øremærkning, 1. vaccine, loppe- og ormekur er med i den pris du betaler for katten. Så det er faktisk billigt og du sparer penge på længere sigt
tilføjet af

Det regnestykke forstår jeg ikke

Det er da langt billigere at købe den hos Inge, end få en gratis du selv skal bekoste dyrlægeregningen på.
tilføjet af

HER! værsgo...

Hvis du ikke har fundet nogen endnu, har jeg nogle som bliver født lige om et par dage 😃 Men det afhænger selvfølgelig lidt af hvor du bor!
Det er forbudt at handle her, men er det også forbudt at give væk?
tilføjet af

josephine

[l][l]hej kan jeg få den til 25 eller 50[l][l][l][l][l][l]😃😃🙂🙂🙂🙂[l][l][s][s][s][s][s][s][s][s][s][s][f][f][f][f][s][l][l][l][l][l][l][l]
tilføjet af

Katten er gratis, men

Vi tog for mange år siden en lille killing til os. Den var gratis! En dag skulle den katreres Det kostede - - -. så blev den revet i haleroden (dyrlægeregning) det kostede - - -. da den blrv gammel, fik den en kræftknude på skulderpartiet, og kom 3 gange på operationsbordet - - - det kostede. Da den var 15 år, efter et langt og spændende liv blev den aflivet grundet sygdom, - - - Det kostede. Han var en dejlig lille kat, men han blev hurtigt meget dyr.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.