13tilføjet af

Kærligheden der gør ondt

Sidder bare, her alene tilbage og savner ham ubeskriveligt meget. Kan ikke få ham ud af tankerne, og de væreste tanker er, at han nok bare udnyttede mig, og så var det det!
Troede ikke det, om ham, og håber det bare en en af de dumme ideer man får inde i sit hoved, når man ikke lige hører fra en i nogen dage!
Men savner ham enormt meget, hans kys, og hans berøring! Hans varme, og hans kram! Smil og duft!
Hvorfor gør kærligheden så ondt?
Sidset besked han skrev var : Du dejlig! : siden da, har jeg ikke hørt fra ham! Og det gør ondt.
Prøver og være rolig, ikk vise mine følelser for meget, men det er svært, bare og sidde tilbage og savne en så enormt meget!
Man kan ikke finde ro, nogen steder, fordi han spøger i ens indre. Kan ikke bare glemme ham, men lige nu ville jeg ønske jeg kunne!
Ville bare have mine tanker ud!
SuK
tilføjet af

svar

Forstår dig godt. Sidder selv med den samme smerte.
Så du er ikke alene.
tilføjet af

kender det!

Damn, på nær det sted hvor der står ham (hende), så passer det perfekt på mig... og det er sku trist, vildt trist... men sådan går det sdesværre alt for ofte... føler med dig =(
tilføjet af

..langt fra og tæt ved..

...jeg melder mig også ind i klubben! :-( Har lige onaneret fordi jeg her på sol læste et indlæg om et frækt møde mellem to der havde chattet i et 1/2 år og så ikke kunne holde fingrene fra hinanden da de enedelig mødtes.. Sådan er min historie nemlig også. og hvor meget jeg end savner ham nu - han kys, hans berøring, hans duft, hans lyde.. hele ham, ja så ville jeg ikke have været mødet foruden!!! Jeg har aldrig prøvet at komme på samme måde som sammen med ham. Jeg kan stadig fantasere mig til de største orgasmer bare ved tanken om vores nætter sammen..
Når man rammer kulkælderen og frygter at man er blevet udnyttet - så er der ikke andet at gøre end at tvinge sig selv til at huske de positive ting! Og den gode sex vil resten af mine dage være noget ganske særligt for mig.. :-)
Føler med alle Jer i samme situation, der savner for vildt!!!
tilføjet af

Piger kan være på samme måde

Er selv i samme båd som jer andre bort set fra at jeg er en mand, var sammen med hende i gennem to år hvor man fik at vide hvor højt hun elskede en ind til man tog hende på fast gerning sammen med en anden og fik tudet ørene fulde at det var en fejl og det ville aldrig ske igen og man hoppede på den ind til man fik næste slag og dog savner jeg hende stadig meget men ved inderst inde at det aldrig ville gå for hun kan ikke stoppe med at lyve... suk.
tilføjet af

Ja.......

I kærlighed, er alle vel ens. - Næsten da -
En pige kan såre en fyr, lige så meget, som en fyr kan såre en pige.
Tror ikke der er nogen forskel på kønnene når det drejer som om kærligheden! Måske, vi gør det på hvert, vores måder, men er følelserne ikke gengældt, eller er det hele baseret på små løgne, osv, ja så er der vel altid en af parterne der ender med og blive såret!
SuK men sådan er kærligheden i mange tilfælde.
SuK
tilføjet af

Det er svært........

Og huske de gode ting, når man kun tænker på, om han mente noget af alt det han sagde, eller om det bare var hans måde og få hvad han nu ville ha for en tid.
Overskred et par af mine egne grænser for ham, stolede på ham, og stadig holder bare ufatteligt meget af ham.
Men jeg håber stadig og høre fra ham igen.
Savner bare, så det gør ondt helt nede i stortåen!
SuK
tilføjet af

Godt og vide.....

Man ikke er alene om denne følelse!
Kan ikke lade være med og tænke på, det er synd for alle dem der føler sådan som jeg gør lige nu, for det gør bare så vildt ondt, og gør noget ved ens indre, der bare gør så ondt!
SuK
tilføjet af

Ja du har ret............

Det er vildt trist. Det gør ondt, og man har mest af alt bare lyst til og sove smerten væk, men man kan bare ikke falde i søvn!
:'o)
SuK
tilføjet af

Mange har prøvet det samme.

Hej. Der er mange som har prøvet det samme som du har. Det er hårdt. Hvis jeg var dig , ville jeg finde en anden kæreste. Prøv : www.love.dk . Her opretter du en profil , her er der en chat , enormt mange søgende. Sidste besked var fra ham - du er dejlig - siden har du ikke hørt fra ham . Det kan du altså ikke bruge til noget. Håber på , at du finder en rigtig dejlig kæreste , det skal nok gå alt sammen.Gør et eller andet , du skal videre i dit liv . V.H aabenraamand.
tilføjet af

Hej

Jeg har også oplevet det. Savner ham stadig, men tror på en eller anden måde, at det bare er det, at en anden holdt af en.
Så i bund og grund er det måske ikke lige HAM jeg savner, men bare en anden at dele livet sammen med??
Kunne ikke tage mig sammen til at lave noget som helst. Men efter lang tid tog jeg mig sammen til at lave en meget omhyggelig hovedrengøring. Jeg ved det lyder åndsvagt, men det hjalp faktisk :)Jeg havde så travlt, at jeg glemte at tænke på ham.
Så prøv at lave et eller andet, hvor du ikke har tid/lyst til at tænke på ham. Det hjælper i hvert fald for et stykke tid
tilføjet af

Opskrift på kærlighed

Hvis der var en enkel opskrift på kærlighed ville alle være lykkelig gift.
Men folk forandre sig, flytter sig fra hinanden, såre hinanden. Men jeg tror ingen ønsker at såre nogle som man elsker, eller måske har elsket engang, eller måske engang vil elske.
I bund og grund ønsker vi alle at finde en partner vi kan leve sammen med i med og modgang. Og modgang er der meget af, men man skal aldrig glemme hvor godt det føles ar give kærlighed til en anden.
Man skal ikke være bange for at elske en anden, selvom det kan såre en. Det kan give en 1000 gange mere hvis kæreligheden er gensidig.
tilføjet af

fra himmel til helved

hey tøzer - og for den sags skyld drenge....
beklager at må sige det men på grund at ulykkelig kærlighed går verden ikke under???? når man først har forelsket sig er man i den syvende himmel og ser lyserøde skyer men så kommer det lynet fra en klar sommerhimmel der sender en direkte ned i helvedsland hvor alt er sort og ikke til at slippe væk fra.......MEN et sted er der en stige det tager bare lidt tid at finde den (det er forskelligt for alle) og sådan er det.
men lad vær med at give op, jeg selv var tæt på, men gjorde det ikke og nu har jeg den dejligste kæreste......så lad vær med at giv op, kom videre med livet den sande kærlighed er der et sted
tilføjet af

Elsker ham

Hej. Ja, det gør sgu ondt. Fandens ondt. Gid der var en "panodil" mod det. Min x og jeg havde mange tumulter det sidste stykke tid...men det virker som om det kun var mig der kæmpede for at få det til at hænge sammen. Jeg føler mig som en komplet idiot. Og sikke alle følelserne bare kan skifte konstant. Det ene øjeblik vil jeg aldrig aldrig se ham igen...det andet håber jeg at han dukker op.
Men det skulle åbenbart bare ikke være os. Tror jeg vil tage et af de andre råd i brug...hovedrengøring!!! Så har jeg da noget andet at tænke på end alt det vi ikke kommer til at opleve sammen...og alle de ting som han viste mig...som gjorde ham speciel...som gør at jeg aldrig vil finde en der bare når ham til sokkeholderne.
Jeg elsker ham...og vil savne ham for vildt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.