20tilføjet af

Kærlighed på arbejdspladsen..

Hej!
For ca ½ år siden fik jeg skaffet en jobsamtale igennem en ven som jeg var MEGET forelsket i. Jeg endte med at få arbejdet, og vi arbejder nu sammen næsten hver dag.
Vi startede med at kende hinanden på valentinsdag og de første 2-3 uger var vi sammen i ny og næ, og allerede fra første aften/nat var jeg forelsket i ham (Jeg er 19, han er i starten af 20'erne). Efter et stykke tid valgte vi så at være venner (da det var det han ville, og jeg ikke ville kunne undvære ham..) og i sommers beklagede jeg mig over mit job og han skaffede mig derfor samtale på hans eget arbejde.
(Jeg vil gerne pointere at jeg er MEGET glad for mit arbejde, og det kan skaffe mig en god start i livet ved at have det på mit CV senere hen. )
Vi er uvenner nu, men ser hinanden næsten hver dag på arbejdet (uden at snakke sammen) men jeg er blevet meget mere forelsket i ham.. Duften af ham når han får forbi mig, får mig til at stoppe midt i arbejdet og glemme alt, og når han tager mig i at kigge på ham bliver jeg forfjumsket og taber papire etc (da vi trods alt er uvenner, pga mig)
Jeg ved ikke om jeg bare skal leve med det, selvom min arbejdsplads er lidt trygget pga det - eller stoppe.. Det er ikke just et arbejde der hænger på træerne.
tilføjet af

kast håndklædet

hvorfor ikke kaste håndklædet i ringen, og fortæl ham hvordan du har det. Hvis han allerede ved det, og er ligeglad så ignorer ham, og vær glad for at du har et godt arbejde, se at komme videre og glem ham, der er jo masser af dejlige fyre rundt omkring.
nogen gange har man jo skyklapper for øjnene.... måske er du vild med ham fordi du ved du ikke kan få ham????
tilføjet af

Svær situation

Jeg ved lige, hvordan du har det. Jeg er også forelsket i en fra mit arbejde. Vi har været sammen, men han vil kun i seng med mig. Det er meget svært at komme over en forelskelse til en, man ser hver dag. Jeg synes rådet om at kaste håndklædet i ringen og sige det til ham, er god i princippet. Men spørgsmålet er, om han ikke allerede ved det? Og om det vil sværere at arbejde ved siden af ham, når han ved det? - Medmindre han selvfølgelig vil det samme....
tilføjet af

Han ved det..

Han ved det, tror jeg.. jeg har sagt det til ham et par gange - men han har altid virket somom han ikke ville indse det.
Jeg tror ikke det er fordi jeg ikke kan få ham, at jeg er forelsket.. da jeg jo kunne få ham i starten..
tilføjet af

Tag dig sammen

Mon ikke bare du skal tage dig sammen og finde svaret i dit hjerte!
Vil du være til grin? Eller se virkeligheden i øjnene og komme vidre? Det er da indlysende at han ikke vil dig! Jo mere du spiller offer, jo mere frastøder du ham. Sådan er livet bare.. Du er sikkert bedre værd, end det du gør dig til lige nu!
tilføjet af

Hårde ord

...Det er jo hårde ord du der kommer med, Julenisse, men alt taget i betragtning tror jeg du har ret! - Så til dig, anonym, lad være med at gå og håb - hvis han ville dig havde han gjort noget ved det allerede, find en anden at kaste din kærlighed på som fortjener det - der er sgu mange dejlige mænd derude:-D
Glædelig jul og held og lykke til dig!
tilføjet af

Du må handle

Jeg synes bestemt ikke din situation er nem, og vanskeligt er det at blande følelser med arbejde. Mit råd til dig er, at handle på dine følelser - enten få ham ud af "systemet" eller også finde andet job.
Det værste der kan ske er, at din arbejdsplads begynder at reagere og det kan muligvis få konsekvenser for dig, hvis du bliver udnævnt til at være "problemet".
Find en god plan og følg den til dørs!
Held og lykke.
tilføjet af

Man kunne jo.....

Hej.
Man kunne jo lade en bemærkning falde desangående. Kan hænde, at han er lidt tung i opfattelsen. Hvis han så stadig ikke er interesseret, skulle du se dig om efter en anden, for så er han det måske ikke værd...
Glædelig jul
tilføjet af

Mænd.

Generelt er mænd altså tunge i opfattelsen og modsat af hvad kvinder tror så kan mænd ikke fatte den slags "komplekse" ting, hint og små signaler, som I kvinder betragter som en selvfølge (-: Så gør noget som ikke kan misforstås.
tilføjet af

pas dit job - det er jo det du bliver betalt for !

Hvis du er professionel - er han også nødt til at være det, for ikke at gøre sig selv til grin.
Du har et godt job, det ville det være dumt at rende fra, du skal jo leve af det.
Ved at blive overvinder du en krise i livet - og står stærkere og forhåbentlig klogere senere hen.
Det er ikke nemt, men tro mig det går over med tiden !
tilføjet af

Hvad er i egentlig uvenner over

Hej anonyme
Når du har valgt at søge råd via denne her side, mener jeg, at det ville være en fordel at vide, hvad jeres uvenskab handler om. Det er jo så op til dig selv, hvor meget læserne af dette her forum, skal delagtiggøres i dette.
Men ellers må du vel tage tyren ved hornene, tage en snak med ham om, hvorvidt jeres uoverensstemmelse kan løses, så i begge som minimum kan trives på jeres arbejdsplads.
Men jeg må da give de andre debatører ret i, at du intet vinder, ved bevidst/ubevidst har påtaget din den rolle, at du er "ofret". Har du ikke sådan en lille reservefyr, du lige kan flirte lidt med, for at åbne øjnene lidt mere objektivt, således du måske kan se tingene an i et andet perspektiv.
Har du aldrig selv haft en kæreste, der var vanvittig forelsket i dig, også så vildt, at det næsten gav dig kvalme *SS*.
Jeg ønsker det bedste for dig, samt en glædelig jul og et godt nytår.
Med venlig hilsen
Mette
tilføjet af

get a grib!

på dansk: tag dig sammen, koncentrer dig om dit fede job, og nøjes med at konstatere, at du i denne periode af dit liv er vild med en der ikke er vild med dig. - og se så at komme videre ud af de drømme og det fummelgængeri, - det fører dig ingen vegne. Men det lyder det til at jobbet kan, hvis du gør det godt!
god jul :o)
tilføjet af

Mindre parfume

Bed ham tage mindre parfume på...
tilføjet af

Bliv voksen

Bliv voksen.
Job og kærlighed hører ikke sammen.
Et job kan du ikke altid få, men du kan miste det grundet uoverenstemmelser.
Find en anden og kom videre.
tilføjet af

...

jeg har selv prøvet at være forelsket i én som jeg så hver dag..vi var også venner og sammen i starten. Han vidste at jeg var vild med ham, men da det blev gjort klart for mig at jeg ikke kunne få ham, måtte han bare ud af mit system. Jeg ved godt at man ikke helt kan undgå at ses, men det hjælper en hel del, hvis man prøver at undgå hinanden 2-3mdr og så samtidig komme lidt ud og opleve de andre muligheder som byder sig...Det gjorde jeg, og så efter 3 mdr begyndte jeg at snakke med ham igen, og nu er vi meget gode venner, og det er jo egentlig meget godt, for egentlig var han ikke noget for mig, jeg var bare så håbløst blændet af ham..og det lyder lidt somom du har det på samme måde..det er håbløst, så kom videre!!
tilføjet af

kærlighed og gensidig fransk

jeg vil bare sige du skal gi den gas for helved da mand, sig du vil sutte så tør han op
tilføjet af

kærlighed

hej din mær sut hans løg
tilføjet af

har selv prøvet det... :-/

Hej
Jeg har været i det samme lort som dig, i 2 år var jeg forelsket i en arbejdskollega. Det påvirkede mig rigtig meget og det gik ud over min arbejdsindsats. Han vidste godt at jeg var lun på ham, men det var ikke gengældt. Jeg kunne ligge og tude om natten og være helt ude af mig selv. :-/ Da vores firma skulle sammenlægges med et andet firma blev han fyret. Jeg var både ked af det, men også lettet. Det er ca 9 måneder siden at han røg ud, og jeg har ikke snakket med ham siden. Jeg blomstrer på ny, er kommet videre og har glemt ham... ;-))
mvh
no-name
tilføjet af

synd for dig ...

øv hvor er det synd for dig - dum situation at stå i , men jeg tror du er nødt til at skille skidt fra kanel og sige til dig selv at dette er en arbejdsplads og hvis du er glad for den og hvad den kan gøre for dig , så skal du være professionel i den henseende . derudover kunne du jo spørge ham uanset grunden om ikke i skulle tage en snk om uoverensstemmelserne over et glas vin og hvis det er ok , så sige til ham at du er ret glad for ham, og forstår hvis ikke det er gengældt men nu må du have det på plads ... får du et neg.svar så sig at du håber dette ikke vil indvirke på jeres arbejde for du vil lige som han gerne blive der og være glad for det . tit piner vi os selv alt for længe istedet for at tage tyren ved hornene og få tingene på plads .. og man er altså ikke til grin ved at være åben omkring ens følelser ... jeg synes det er befriende at kunne sige jeg er forelsket i dig og er det ikke gengældt er jeg til gengæld og moden nok til at prøve og komme videre med mit liv , jeg vil aldrig være et irritationsmoment , hvis du forstår hvad jeg mener .... til allersidst jeg håber det bedste for dig med eller uden fyren og rigtig glædelig jul ....
tilføjet af

konkurrance

ja hvis du elsker ham og du ville have ham tilbage finde dig anden arbejde ,konkurrante i kærlighed er ikke en god ting.
held og lykke.
tilføjet af

Ordning & Reda

jeg har kommet sammen med en fra mit arbejde, men selvom vi havde det godt sammen var han mig utro 2 gange med den samme pige, uden at sige det...vi slog selvfølgelig op, og efter lang tid blev vi venner igen, idag har han fundet en ny kæreste, som han meget gerne vil gøre mig opmærksom på, han er utrolig gald for, så den får ikke for lidt når hun besøger ham på arbejdet...selvfølgelig er jeg sårget, men hvem gider have sådan en neder kærester...jeg er glad for vores forhold er slut, så jeg ikke skal tænke på ham mere...også selvom det er enorm respektløst af ham...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.