9tilføjet af

Kærlighed via nettet

Jeg så netop et andet indlæg omhandlende det samme emne som mit, men jeg skriver dog alligevel mit eget indlæg.
Sagen er den, at jeg kun er 16 år. Jeg har snakket med en pige over nettet i ca. 2 år, og pludselig kom vi bare til at snakke sammen på en anden måde. Og ja, selvom det lyder lidt barnligt så er vi jo blevet forelskede via nettet.
Vi er så ved at arrangere at mødes, og jeg kan ikk' lade være med at tænke på hvordan det ville være at have en kæreste der bor 3 timer fra mig. Andre i min klasse har kærester der ikke bor i samme by, der dog kun bor 1 time væk. Det ene par har været sammen i 6 måneder og virker meget lykkelige, selvom de kun kan mødes i weekender og ferier.
Mine forældre var først meget imod at jeg skulle mødes med hende, men de har sagt at det vel er op til mig selv, så det ender nok med at jeg får lov at møde pigen. Og hvis det går som det går og vi bare synes at vi passer sammen, er det så ikke værd at gøre det? Selvom vi er så langt fra hinanden.
Skal siges, at jeg har haft en håndfuld kærester fra min by, men nu er det efterhånden et stykke tid siden.. Og denne pige virker bare så meget mere mig, så meget mere voksen og lige min type. Bliver bare så varm om hjertet når hun skriver eller når vi cam'er sammen via MSN. Ved godt at jeg ikke kan udtale mig rigtigt om hende før jeg har mødt hende.
Skal lige siges, at hun er lige så gammel som jeg.
Hvad synes I?
På forhånd tak!
tilføjet af

go for it

klø på min ven. Har selv en datter på din alder, som har kommet sammen med en 4 år ældre fyr i knap to år (de er gået fra hinanden nu). Hun har nu en sød fyr på samme alder. Hun er på efterskole og han bor hjemme, 3 timer væk.
tilføjet af

har selv..

Jeg har fundet en x kæreste via nettet, det kan sagtens la sig gøre..
Og med hensyn til afstanden, min søster på 20 fandt en kæreste omtrent lige så langt væk, de pendlede, Og bor nu sammen Her i vores by.. ´Har kærlighed afstand?
/Karina
tilføjet af

Intet er umuligt ;o)

Fandt selv en kæreste på nettet... Og hun var så jyde (jeg er københavner)... Så der var lige en flytning involveret for at få det til at fungere... Men vi var da sammen i to år alligevel og er stadig gode venner....
Så tag chancen, intet er umuligt... Og det er bedre at fortryde ting du HAR gjort, end ting du IKKE fik gjort... Efter min mening.
/Sprocket
tilføjet af

dejligt....

det er altid dejligt, når man to mennesker finder hinanden - jeg synes ikke, at du på forhånd skal gøre dig for mange bekymringer om, hvorvidt I passer sammen, hvordan det skal gå mht. afstand etc.
Jeg synes, du skal springe ud i det og se, hvad der sker. Det kan være, at det hele bare flasker sig - og hvis det ikke gør, så er du nogle erfaringer rigere.
Held og lykke :-)
Lulle
tilføjet af

Hvis I virkelig er forelskede, så er I også villige til at prøve!

Kære forelskede.
Jeg er 17 og har en kæreste på 23. Vi bor mere end 6 timer fra hinanden, og vi har været sammen i 2år og 4 mdr. Et langdistanceforhold kan sagtens holde, hvis man virkelig brænder for hinanden.
Så hvis i finder ud af at i ønsker hinanden, så kan i sagtens.
Så...go for it...
Held og lykke...
Sus...
tilføjet af

Tak! :)

Tak for alle jeres svar! De har virkelig opmuntret mig.
Jeg er desuden positivt overrasket over at jeg ingen negative kommentarer fik. Men tusind tak!
-
tilføjet af

Du er på 1.pladsen...

i fornuft og en god portion seriøsitet i forhold til din forelskelse. Så er der lige det, at du forhåbetligt har HELE LIVET foran dig, så med den fornuft du lægger for dagen i dit indlæg, skal du bare se at få fundet ud af om hun er den rigtige for dig...lige nu...og hvem ved, måske går i hen og bliver en "skamplet" på statestikken der siger at snart ½ delen af alle ægteskaber opløses. Kære ven, det KAN lade sig gøre. Mine forældre mødte hinanden da de var på din alder. De er stadig gift med hiananden her i 2004, 58 år efter.
Held og lykke til...
tilføjet af

Kan man det?

Kan man være forelskede over nettet?
I dont think so--
Jeg siger ikke at det ikke kan være at i passer sammen, men man kan ikke sige man er forelsket før man har mødt én person.
man skal faktisk kende den person. Måske i BLIVER forelskede når i mødes men før... så naaaa
tilføjet af

Måske for sent at skrive til dig.. =)

Hej!
Jeg synes lige du skal vide. Jeg mødte min kæreste over MSN for godt 3½ år siden. Vi skrev sammen i 1½ år, og besluttede os for at mødes. Vi følte os også forelskede over nettet, og fik et meget nært forhold til hinanden. Da vi endelig mødtes dagen før nytårsaften, var det bare fyr og flamme. Vi har snart været sammen i 2 år, med en afstand af 104 km, altså 2 timer med tog.... Det hele går godt, og det håber jeg også det vil for dig. Held og lykke til.
M.v.h - En stadig meget forelsket Mille!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.