24tilføjet af

Kæresten står i RKI.

Jeg har længe haft en kæreste,og vi talte om at flytte sammen.Forholdet har varet ca 2 år nu.Hverken ham eller mig er helt unge mere.Forleden dag fortalte han mig,at han står i rki som dårlig betaler,så fremover hvis der skal købes noget der kræver at være ren,skal jeg stå for det,men at han vil have jeg skal skrive under på,at tingene skal tilhører ham.Jeg gik nærmest i chok over det,og det han sagde.Jeg anede ikke han stod i rki.Jeg gjorde meget kort proces over dette,og sagde at jeg hverken kan eller vil flytte sammen med en så ego mand.Tænke sig,at hvad jeg købte,skulle være hans ejendele.Nye møbler,pc,og jeg ved ikke hvad.Manden er da dum,hvis han troede jeg hoppede på den galaj med sådan en snyder og bedrager.Han skylde så mange penge væk til diverse banker,at hvis jeg flyttede sammen med ham(fælles adresse)ville jeg spærre mig selv af for banken og diverse muligheder for personlige lån(mangler ikke noget).Nå,det var den kærlighed der røg op i røg.Godt han fortalte mig om hvordan han var.Han skylder mig ikke noget eller nogen penge,heldigvis.Hvor kan mænd dog være dumme at prøve at ville snyde sådan.I mine øjne er han en taber,og snyder,der bare vil rage til sig,på andres bekostning.
tilføjet af

Det siger en del om ham.

Folad dig ikke på ham, han har vist havd han indeholder. pas på !
tilføjet af

du kan da godt låne penge

selv om din kæreste står i RKI.... så længe du er den eneste der underskriver lånet. ... så den forstår jeg ikke.
tilføjet af

det ville jeg da ikke

for man kan havne der uheldigt... Jeg selv har været ved at havne der, fordi en kæreste ikke betalte af på lån vi havde optaget i fællesskab...da vi gik fra hinanden ville banken ikke opsplitte lånene.. så... jeg hænger på hans andel. - så at havne i RKI kan være af mange årsager... f.eks hvis man har været selvstændig og det går galt... osv osv.. har haft en svær periode i ens liv.
Men man skal være ærlig omkring det.
tilføjet af

Jamen han havde jo ingen!

Idioten havde jo ingen penge og han ville have hendes...
tilføjet af

Godt for dig... Men,

du skulle ikke være så sexistisk som du er, og i stedet tænke over hvor mange kvinder der direkte udnytter mænd på samme måde!
tilføjet af

enig med dig

man skal ikke generalisere.. alle er individuelle og handler ikke ens.. man kan ikke sige at Mænd er sådan og sådan og Kvinder er sådan og sådan.
Folk der ikke tager udgangspunkt i den enkelte ender med at blive bitre.. mandehadere, kvindehadere osv. Så ensporet er det langt fra selv om det er lettere at skulle forholde sig til.
vh. anonym kvinde
tilføjet af

En taber

Jeg kan godt forstå du bliver chokeret, at du i jeres 2 års forhold, ikke på noget tidspunkt har fået af vide, at han står i RKI...
MEN - for nogles vedkommende er det at være regi. som dårlig betaler i RKI, noget pinligt og meget flovt for dem, hvilket måske er årsagen til, at han ikke har fortalt dig det før, men ved snakken som sammenflytning, har han jo ligesom ikke kunne "slippe uden om".
Der kan jo også være mange årsager til, at folk ender i RKI. Det er ikke altid nødvendigvis fordi, de er dårlige betaler.
Jeg kender et par stykker, som er regi. i RKI, fordi de af princip ikke ønsker at betale for noget de ikke mener, de nogensinde har købt/bestilt/modtaget osv. osv.
Men jeg vil da give dig ret i, at du aldrig nogensinde skal købe noget i dit navn og så skrive under på, at det tilhører ham og ja du har fuldstændig ret i, at du lukker for din egen kreditværdighed, ved at bo sammen med en "dårlig betaler"!
Det jeg ville sige var - at være regi. i RKI er altså ikke nødvendigvis = at man er en taber og snyder! :o)
tilføjet af

I princippet...

...BURDE bankerne ikke diskriminere i tilfælde hvor én part ønsker et lån og ens partner så er regi. i RKI, men det er desværre den skinbarlige sandhed!
Hvis du har god credit og flytter sammen med én der ikke har det, så er der lukket for dig også!
Og en anden ting er, hvis du er regi. i RKI og ønsker at skifte bank, så kan du glemme det!
Bankerne ønsker ikke at overtage "dårlige betalere" fra andre banker - så der er også lukket!
tilføjet af

Din kæmpe Egoist

Du er da ikke værd at samle på.Manden behøver da ikke at være et dårligt menneske bare fordi han står i rki.Tværtimod.
Nej,du er bare en egoistisk gadetøs som kun tænker på dig selv.
Heldig for ham at du smutter nu.
tilføjet af

De checker

adressen, der har hun altså ret.....
tilføjet af

det er ikke fordi

han står i rki, men fordi han vil have hende til at skrive under på at det hun underskriver skal tilghøre ham. Så skal man da være mere end alminfdelig dum hvis man hopper på den
tilføjet af

Var det (selvoptaget ) kærlighed???

Sidder og tænker at du bare har fået kolde fødder og slet ikke har lyst til at flytte sammen med ham alligevel og istedet for at tage dit eget personlig ansvar for dette finder du bare denne undsklyldning og derefter giver ham skylden - det er jo alting nemmere at tørre lorten af i andre........
Det kræver også mod at turde stå ved sig selv og elske og acceptere et andet menneske og det er min oplevelse at det gør du slet ikke i den her situation.....
tilføjet af

til bafnas

prøv engang og hør her jeg kan godt forstå hende vis han har sagt sådan. tingene havde nok været lidt anderledes vis han havde droppet alt det med at hun skulle skrive under på AT DET VAR HANS helt seriøst tag en slapper og se det fra alle sider
tilføjet af

til bafnas

Du lyder en anelse bitter, har du overvejet ikke at projektere dit eget lort over på andre?
Eller også kan du jo fortsætte at skære ALLE over en kam. Godt gået "Bafnas" jeg er sikke på du har en god og lang uddannelse...
tilføjet af

Ville nok ikke "kassere" et menneske for en RKI reg.

men bestemt heller ikke flytte sammen med ham, før han havde fået styr på situationen.
Jeg forstår din udlægning sådan, at du skulle betale og han eje fremtidige erhvervelser, men du bruger vendingen "stå for" - kunne han ikke have ment, at du blot skulle lægge navn til, men at han selv ville betale? Måske er han så naiv at han ikke ved du bliver "stemplet" med hans gæld ved fælles adresse, og måske ved han slet ikke, hvordan han faktisk får styr på situationen.
Hvis vi taler om en milliongæld og manden har fast arbejde, skulle du måske foreslå ham en gældssanering og så ellers blive på din egen adresse til tingene er på plads.
tilføjet af

nej.. det er cpr. nummer

det er afgørende.... ikke adressen. dvs ens samlever har ikke noget med det at gøre.
tilføjet af

regi.?

Jeg forstod først 2. gang, hvad du mente med "regi." og kan tolke at du mener registreret. Det er altså temmeligt svært at læse en tekst, når folk selv finder på sjove forkortelser.
tilføjet af

NOPE

En regi. i RKI er IKKE baseret på ens cpr.nr., for det er i modstrid med loven om regi. af personlfølsomme oplysninger.
Er man regi. i RKI er det med navn og adr., det er også derfor, at hvis man henvender sig til RKI for at få oplysninger om, om man evt. er regi. og hvem der har "meldt" én, så skal man kun oplyse navn og adr., og er du flyttet indenfor de seneste 5 år, skal du opgive tidl. adr. og evt. navneforandring(er). RKI har IKKE dit cpr.nr.
Og da bankerne har en online forbindelse til RKI, kan de til hver en tid se, hvilke personer og adr. der er regi. i RKI og er din partner eller sågar dit eget barn eller bare en man lejer ud til regi. i RKI, så kan du glemme alt om at få et lån i banken!
tilføjet af

Undskyld

Du har fuldstændig ret! Det beklager jeg. Det er ganske enkelt en vane jeg har/bruger i det private, fordi de forkortelser jeg bruger i mit arbejde er anerkendte forkortelser, men det er naturligvis ikke ensbetydende med, at andre kender til forkortelserne.
Jeg vil fremover have det in mente og forsøge at huske og skrive tingene helt ud :o)
tilføjet af

du er ikke

Ja jeg har samme problem.jeg var så dum og naiv at flytte sammen med sådan en.Ham er skrevet op i rki mindst 200 gange fordi han gik ned med et firma lige da jeg havde lært ham at kende.Jeg er blevet klogere og gået min vej.Men ham gør det ogaå ved den næste. hun må ikke stå i ribers for så kan hun låne penge for ham til børnepenge skat flere motorcykler regninger han ikke betaler.Han har også 4 motorcykler stående og andre ting.Ja det ville være fint vist man kunne advare andre i avisen mod sådan nogle.
tilføjet af

man skal passe

ja man skal passe på med de satans mænd de er ikke til at stole på.
tilføjet af

så er det

Så er det sgu godt du ikke har kendt min eks kæreste,for ham er det kun penge der tæller.skide kold over for alt også sine børn. For ham er det kun penge der tæller. Ham er også i RKI mange mange gange
tilføjet af

Vi får nok rigtigt luftet fordomme i dag!

Hvordan kan du - Hjernemassen - konkludere at hun er en golddigger??? Ringer der slet ikke en klokke når manden forlanger at hun skal betale - men tillige skrive under på at HAN ejer det købte??? Fint træk at han var ærlig omkring sin situation (han havde ikke noget valg som jeg ser det - det var kommet frem inden længe alligevel, hvis de var flyttet sammen..) Men at kalde hende for Gucci luder fordi hun passer på sig selv og sine egne penge??? - Give me a break!
tilføjet af

Statisfactory

Well et eller andet sted føler jeg en vis tilfredsstillelse ved at læse, at det er en kvinde, der har været ved at ryge i, med en fyr, der har "uren økonomi"....... for alt andet lige, så plejer det at være omvendt... Men hun har truffet den rette beslutning... cheers..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.