34tilføjet af

Kæreste med steddatter..

Hej debattører.
Jeg er en fyr på 39 år. For ca 4 år siden mødte jeg en rigtig sød pige på nu 42 år. Vi har så dannet par siden og indtil for ca 3/4 år siden. Her er så kernen i problemet... Hun har en datter på på nu 19 år. Som I nok har gættet, blev jeg forelsket i datteren, hvilket var gensidigt. Vi er så sammen nu, og hun er gravid i 6. uge.
problemet er ikke mellem os, men i forhold til (sviger)mor, der nu har slået hånden af os begge. For mig er det ikke direkte et problem, men påvirker mig alligevel, da min kæreste jo føler sig fanget mellem to forskellige holdninger. Vi er ikke í tvivl om, vi vil blive sammen, men vi synes, det er en lidt unfair måde, situationen bliver tacklet på... At hendes mor slet ikke kan se det fra vores synspunkt. Det er en lidt fastlåst situation lige nu, men det bliver forhåbentlig bedre...
Scott
tilføjet af

Det er vel meget godt

men hvor sende et indlæg, som er 3 - 4 måneder gammelt?
Historien må i det mindste udvikle sig, - hehe....
tilføjet af

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16&conference=28&posting=66154#66154

tilføjet af

Guess

I got caught in the act ;o)
Hehe, godt nytår
L.
tilføjet af

hvor er du tarvelig

Ikke nok med at du begynder at være kæreste med datteren, du syntes ovenikøbet at moderen (din X)
ikke takler det på den måde du gerne vil have.
Moderen er først blevet vraget men ikke nok med det, det er datteren hun er blevet vraget i forhold til.
Det er hende der skal tage hensyn til jer, men tager i hensyn til moderen.
Det er sgu hende der skal holde jeres forelskelse ud.
Du burde, af etiske hensyn, have fundet en anden end lige datteren. jeg har ikke medlidenhed med jer, kun med moderen.
tilføjet af

Det er da klart.....

At hun er voldsomt træt af jer.... Du burde som den mand du er ( eller skulle forestille at være) burde have holdt dig langt væk fra din nuværende kæreste. Sikke noget roderi, og godt jeg ikke er i din situation, det kan kun ende galt.
tilføjet af

evig graviditet

du skal ikke bekymre dig, fordi du bliver aldrig far! Problemet kunne være ægte nok men jeg tror det næppe. Jeg kender mange der har været eller er gravide men ikke i 6. uge i 3 mdr.
godt nytår
c",)
tilføjet af

Må give...

en anden debattør ret.
Der må da være sket en udvikling siden sidst, det er jo en del måneder siden nu.
Og efter hvad jeg ved udvikler et foster sig og står ikke lige pludselig i stampe, men det kan jo være din såkaldte kæreste er ret unik...
tilføjet af

Du var

lidt hurtigere end jeg, men lige min pointe...
Tror det hele hele er fup og fis, men troede nu også det første gang..
tilføjet af

Din stakkel

Nej hvor er det synd for dig at din ex kæreste ikke forstår at du hellere vil have datteren...du ville jo ikke have haft noget problem med at forstå hvis det havde været den anden vej rundt...Nej nogle kvinder er bare så snævre synte....Ja og hvem ved hvis det bliver en pige i får så kan det jo være at du om 19 år kan gøre hende lykkelig også....Hurra for dig .....Jeg betragter sted datter og datter på lig linie så kan du regne ud hvad du er i mine øjn...!!!!!!!
tilføjet af

Hvordan det?

Jeg klarer ikke helt at se det der med at hun ikke kan være 6 uger på vej..........Hun kan jo godt være blevet gravid efter at de brød forholdet ikk???
tilføjet af

ja ..

.. det gjorde jeg desværre også
GODT NYTÅR
tilføjet af

denne debat er gammel

og brugt... men kæresten/steddatteren er stadig kun i 6. graviditets uge.
tilføjet af

Tak i lige måde ;-)

Godt Nytår
tilføjet af

godt nytår

I må havde et rigtig GODT NYTÅR alle sammen.. hehe
tilføjet af

Genbrug????

Det er vel topmålet af miljøvenlighed at recycle et elektronisk debatindlæg :-{)
tilføjet af

"evigheds-gravide"...

har jeg aldrig hørt om, men det må da ende med en elefantunge, så lang som graviditeten åbentbart bliver!!!! Tja....man skal høre meget....!
Godt Nytår.
Darktatoo
tilføjet af

Lolita kompleks

Jeg er selv en mand på 40, og forstår overhovedet ikke at mænd på min alder render efter piger på den alder, hun er jo kun (knapt nok) halvt så gammel. Min far var lidt over fyrre og min mor var 38, da de fik mig som den sidste af fire børn. De har altid virket meget gammeldags på mig i forhold til mine kammeraters forældre, da jeg var barn.
I dag er de så h.h.v. 81 og 78 og har det slet ikke godt, de har begge haft meget alvorlige helbredsmæs- sige problemer og ingen ved, hvor længe endnu de kan klare at bo, hvor de bor eller, hvor længe de lever. Tænk på, hvordan dit barn vil vokse op???
Godt nytår til alle på sol.dk og alle de andre steder på nettet!
Karsten.
tilføjet af

Jeg syntes du har brændt

fingerne på det her, jeg har nemlig gjort næsten den amme fejltagelse da' jeg var på din alder, så jeg kan godt forstå SVIGERMOR er knotten, tænk på at du kan jo være far til hende du nu påstår du elsker, nej du, jeg tror ikke på den der med kærlighed, jeg tror mere på at du er havnet i kanen med datteren, og hun har her givet dig en tur af de helt store, og så er vi mænd i vildrede med os selv, vi tror at vi forelsket i dette stykke kvindemenneske, men det er den oplevelse vi har haft i sengen der gør os ør i hovedet.
Aldersforskellen på jer er for stor på jer to, det spiller måske ingen rolle her og nu, men vent en ti femten år, så skal du bare se, så mærkes aldersforskellen meget, hun vil da ikke slæbe rundt med en halvgammel mand, når hun er i en kvindes bedste alder, det er ikke noget du skal bygge på det der, du skulle ha' beholdt svigermor, og sendt datteren efter morgenbrød, istedet for at indvitere hende ind under dynen.
Du skriver at hun er gravid, det er de næsten altid for at holde på en mand, så hvis det ikke passer, så træk dig ud af det der.
Hej
tilføjet af

TABER

Fuck hvor er du klam.... hehe taber.. dette indlæg er sku da vidst før...hmmm har du et liv eller hva.. hehe
tilføjet af

SVIN!!!!!!!!!

lede svin!
tilføjet af

din steddatter er sinke

siden hunkan hoppe på dig og den.
ikke mange hjemme hos den 19-årrige, herregud.
Fik hun 6.klasse med?
mega-mandesvin SVIN!
tilføjet af

Du er syg i hovedet

at rende rundt med en tøs på 19 år - ja, I må begge var ret meget tabt bag en vogn. Det her virker ret sinke-agtigt, som der står i et indlæg.
Er I psykisk handicappede begge 2?
Kan godt forstå den mor - føj for den lede.
tilføjet af

Du er syg i hovedet

at rende rundt med en tøs på 19 år - ja, I må begge var ret meget tabt bag en vogn. Det her virker ret sinke-agtigt, som der står i et indlæg.
Er I psykisk handicappede begge 2?
Kan godt forstå den mor - føj for den lede.
tilføjet af

Bliver du ved??

Kan godt huske sidste gang du skrev dine kummerlige, usmagelige indlæg... Fik du ikke tæsk nok på det tidspunkt? Var der intet der sagde dig at du ingen hjælp eller sympati får i dette forum??
Skrub nu af med dig...
tilføjet af

man bestemmer ikke selv over kærligheden

man kan ikke selv bestemme over kærligheden og der er kun dig selv til at mærke efter om det er besværet vær. selvom jeg som udstående syntes at det er en uhældig situration og du burde havde passet mere på, men sket er sket og man behøver jo ikke og gå i spænd med svigermor
men pas på din nye kæreste, hun er meget ung og har nu midste sin mor, så vær god ved hende
tilføjet af

Sidst hed du vist Jimmy?

Få nu din syge tankegang undersøgt hos en læge...
tilføjet af

Du burde være formand for..

Rid barnet.
Hahahaha, hold dig i familien.
Der er selvfølglig ikke mange der kan sige de har været hos både mamma og datter.
God Damn, få lige tjekket dit hoved.
tilføjet af

Det er i orden

Hej,
Jeg syntes det er fint nok at bolle med både moderen og datteren. Eneste betingelse er jo naturligvis at datteren ikke er mindreårig. Selv er jeg 38 og har jeg været på datteren (som er 15) 2 gange nu og det ved kæresten godt. I øvrigt så kan det sagtens foregå i god ro og orden - i mit tilfælde er der ikke skyggen af jalousi el.lign. Men undgå lige at hun bliver gravid ikke - altså *helt* ærligt!
Godt nytår røvhuller ;+)!
tilføjet af

Røvhul

Hvordan kan du gøre det over for moderen? Jeg forstår sgu godt at hun slår hånden af jer begge. Jeg havde gjort det samme og formentlig slået dig ihjel bagefter. Nogle mennesker har simpelthen ingen moral eller hensyn til andre og deres følelser.
tilføjet af

Kærlighed?

Øh....undskyld mig, men det der har altså intet med kærlighed at gøre. Enten er det bare en historie han har fundet på for at bringe sindene i kog eller også er han bare et halvgammelt svin der har fundet noget ungt kød der gider at hyppe med ham og så tror han at han er forelsket.
tilføjet af

fald ned

fald da lige ned på jorden. Hvis det er nogle der er syge i hovedet er det dem der kommer med deres åndsvage kommentar. manden spørger efter et godt råd fanme ikke efter at få smidt lort i nakken. det er bedøvende lige meget hvor gammel de er og om han har taget datteren istedet for moren. hvis de elsker hinanden er det godt og det må svigermor sq respektere.
tilføjet af

hallo

man kan godt se på mange af de her svar at det er kvinder der skal have ondt af hinanden...shit det er forlangt ude...... kan du ikke holde på vedkommende så prøv og sæt dig ned og tænk over at det måske er dig der er faldet lidt af på den.....
tilføjet af

hvor der er hul er der Glæde

Nu kan Jeg Godt se ud fra Dit tilfælde, at det er meget normalt for Dig. Men så lyder spørgsmålet til Dig hvad så med Din Ged i soveværelset, har Du mistede føelserne for den..o__\___;
tilføjet af

steddatteren

først vil jeg starte med at skrive det er jeres valg..
men må nok sige at jeg godt kan forstå din kærestes mor, jeg ville reagere på samme måde, du har været en slags far for hende og nu er du hendes kæretste og skal til at have barn med hende, jeg synes det er ulækkert men det er min mening..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.