9tilføjet af

Kære mor i himlen!

Kære Mor!
Ja, nu er jeg jo endelig fyldt 18. er ked a du ikke var der til at fejre mig, lige som du var da jeg var lille.. Men jeg havde en god dag, men det kunne du vel se fra din yndige stjerne?
Nu har jeg også givet dig det barnebarn du altid sagde du glædet dig til at få. Håber du er stolt af ham. Og selvfølgelig af mig. Men det ved jeg du er! Hvis det ikke havde været for dig, ville jeg slet ikke kunne klare at være mor, og slet ikke når jeg er så ung.
Troede egentlig at jeg stort set var kommet mig over at have mistet dig, men efter jeg selv er blevet mor, er det hele blevet værre.. Vil Så gerne kunne række Kristian ud i mine stolte arme og sige: "Se mor, Er han ikke blevet stor." Men sådan kommer det aldrig til at blive.. Ville gøre alt for det kunne lade sig gøre... bare en enkelt gang!!! Ville også ønske at Kristian fik muligheden for at lærer dig at kende og omvendt! Der er 2 ting i mit liv som jeg er rigtig stolt af, Det er Kristian og det er dig, dejlige mor!
Jeg savner dig ubeskriveligt meget!!! Du vil altid være i mit hjerte! Hvis jeg får en pige næste gang, skal hun hedde Lærke, ligesom dig! Og jeg vil fortælle mine børn, hvor en dejlig og god mor og kvinde du var. og sige at de med god grund kan være stolte af dig, selv om de ikke har mødt dig!
Håber vi ses en dag!
Jeg elsker dig mor!!
Knus, kys og klem
Din Zessa
tilføjet af

Kram til dig og Kristian

Det er en meget smuk hilsen, du har skrevet til din mor. Jeg mistede også min mor i en ung alder - før jeg fik barn.
Det er svært men det giver styrke. Jeg tror bestemt også, at min mor passer på os. Også i dag, hvor min datter er en smuk ung dame :-)
Husk at leve mens du gør det - Husk at elske mens du tør det!
Kram
tilføjet af

hun kan kun være stolt over dig

Hvor var det et sødt brev du skrev til hende. Der er ingen tvivl om at din mor må være den mest stolte mor i verden over at have en så sød datter. Kan godt forstå at du savner hende og det vil du selvfølgelig altid gøre. Hvis hun kunne se dig er jeg sikker på at hun ville være glad og en pave stolt mormor!
Tillykke med de 18 år. Sender en god tanke til dig og din søn. :-)
Knus Nick
tilføjet af

Skrive om det

Du kan vælge at skrive løbende, alt hvad du kan huske om din mor. Og gerne supplere med fotografier fra den gang.
Det vil både hjælpe dig selv at skrive om det, og dit barn vil med alderen sikkert med stor interesse læse/se materialet. Måske også dit barn med tiden kan gøre det samme - på den måde bliver sorgen vendt til noget positivt og fremadrettet. Når det først er på skrift, står det der jo. Men før, er der ingen der kan sætte sig ind i intensiteten. Tillykke med de atten år og dit lille barn.
tilføjet af

Spørgsmål

Sikke et sødt brev du har skrevet til din mor, men det får mig til at ville spørge dig om hvad dine tanker og baggrund er for at skrive det i et offentligt forum som dette? Jeg ved at du er anonym, men alligevel.. Jeg mistede selv min far da jeg var 17 år, men jeg kunne aldrig finde på at skrive et personligt brev til ham og så publicere det på nettet...
Tillykke med din lille dreng - og din fødselsdag ikke mindst!
tilføjet af

svar

Grunden til jeg har valgt at ligge det ud på nettet, er at det er den bedste måde for mig at komme ud med en hel del af det jeg gemmer i mit hovede og mit hjerte. Bare det at få respons hjælper.
Håber det var svar nok..
tilføjet af

det er gjort

siden hun døde har jeg skrevet om hende, de tingh jeg huske om hende, og de ting vi lavede sammen, og har samlet alle billederne af hende i en mappe, sammmen med alt det jeg har skrevet.
tilføjet af

Tak

Mange tak, for de pæne og dejlige ord, det varmer altid. :-)
tilføjet af

hvor jeg forstår dig

flot at du har fundet en vej for dig. Det er svært at leve, nårman kommer ud for så store tab. Jeg er selv mor til en på snart 18. Hvor må det være svært at være alene så tidligt, og hvor må det have været svært for din mor at skulle forlade dig. Heldigvis der det ud til at du er en stærk pige. Held og lykke til dig og Kristian. Håber du har fundet en kvinde, der kan være din mor en gang imellem,
tilføjet af

desværre

Har jeg endnu ikke fundet en der kan og vil være min mor en gang i mellem. men har da heldigvis min far som hjælper mig meget.. :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.