8tilføjet af

Julesange blir' Ødelagt

Man må indse at julemusikken stort set er det samme som sidste år og året før og så videre. Julemusikken bliver dårligere og dårligere. Det er de samme julesange, bare med en anden fortolkning, en ny sanger/sangerinde, der synger sangene eller så er der tekno-, pop- eller andre melodier i. Musikken mister sin evne til at skabe julehyggen, og man ødelægger de gode gamle sange. Det er endnu en ny måde at tjene penge på de gamle hits. Ærlig talt synes jeg det er latterligt..
Er jeg den eneste der har opdaget det?
tilføjet af

Samme her

Nope, jeg er helt enig, det er ret ærgeligt.
tilføjet af

Nix...Enig....

Og det siger mig absolut INTET, at stå og synge det pjat! Og det mener jeg! Folk kan kalde mig intolerant og hvad ved jeg....jeg kan ikke gøre for det....jeg hader bare julemusik!
Til gengæld er vi en del kreative "hoveder" i min familie, som kreerer skøre sange, sunget på forskellig vis.
Et år, havde min svigerinde medbragt en sang med forkellige instruktioner til hver af os. Dvs. Vi skulle rejse os op på forskellige tidspunkter og foretage forskellige ting, Hoppe ud af tekst, melodi eller rytme...og alt mulig andet pjat, samtidig med at vi sang den same sang. Det var fandme skægt!
En anden gang, havde min moster skrevet et vers om hver enkelt af os....og senere brød min mor, min datter og min lillebror ud i en trestemmig pludderpladderjulesang...og min storebror greb fluks sin guitar og spillede til.
Jeg var også engnag i det kreative julehjørne og begik en sang, som min datter og jeg skrålede tostemmigt for de andre. Hun sang en yndig andenstemme...og jeg brægede en halvhæs førstestemme...*<;o)
De er allesammen, med undtagelse af mig, særdeles musikalsk begavede....men jeg er skrivetosset, og i øvrigt med på hvad som helst, uden den mindste skræk for at kvaje mig. Så vi står sgu distancen allesammen ;o)
Vi hygger os gevaldigt helt vildt med et eller andet, som vist nok kun opstår fordi det er jul....men at kalde det julesange ville nok være letsindig omgang med sandheden ;o)
tilføjet af

Sorry...forkert placering

Det skulle stå under Wiltedrose's indlæg....men ellers gør det jo nok ikke den store forskel *<;o)
tilføjet af

Julen er eet stort pop-show!

så at den kommercielle musik, også producerer julemusik kan jo ikke komme bag på nogen, at det er lige så indholdsløst som alt mulig andet pop, kan jo heller ikke overraske...Nej, Wiltedrose, du er ikke den eneste der har opdaget det, men du går et skridt videre end os andre. Du gør opmærksom på det. Måske du er en af dem, der kan medvirke til at skabe nogle alternativer (?)
Det andet indlæg jeg lagde under din tråd, handlede om de sange vi synger herhjemme. At nå længere ud over kanten end det, ligger sgu nok uden for rækkevidde...men ikke for alle! Måske ikke for folk som dig..........
:o)
tilføjet af

yepper....

Dit indlæg om sangene derhjemme, er sku da en fed måde at peffe sange op på :] lyder som noget der skulle afprøves (evt. juleaften), men da familien er til det traditionelle sangkunst, blir' det nok ikke til meget...
Jeg er også blevet mere anti med julen. hvad jeg synes er syndt, for jeg har altid elsket juletiden. Men det kan da nå at ændres til næste år.. :]
tilføjet af

Kim Larsen Julemusik

Jeg syntes absolut Kim Larsen gør det helt forrygende, når han tager fat på de gamle Julesange, han kan peppe en gammel samle op så den er værd at høre på
tilføjet af

Julesalmer

Jeg vil give (Den gamle pige) ret. Kim Larsen synger nogle smukke salmer på en moderne måde, for eksempel,(Dejlig er jorden) og mange andre. Venligst M og F.
tilføjet af

Jeg er TOTALT enig

Jeg sidder lige nu og arbejder med en skoleopgave om dårlige julesange.
Jeg syntes også at julesange bliver værre og værre. F.eks. ”Jul det cool" og "Last christmas" er helt forfærdelige og ødelægger julestemningen.🙁
Men jeg er glad for at jeg ikke er den eneste der syntes det.🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.