29tilføjet af

Jeg spørger jer mænd i forhold

Kan man godt bo sammen med og elske een mand elsker og ikke har planer Om at forlade, men samtidig ikke rigtig have lyst til vedkomne. Man kan jo have sex med en amn ikke elsker. Hvad med det omvendte?!
tilføjet af

Det er tvivlsomt

Hej der Años
DU kan måske godt leve sammen med en mand, uden at have den store lyst til sex med ham. Jeg spørger så bare, hvorfor?
Der hvor mine tvivl er størst, da jeg jo ikke kender din fyrs holdning, om/hvor længe han står model til det?
Det er en konstallation som jeg endnu ikke har haft inde på livet. At leve sammen med en kvinde som lige ud sagt ikke finder en attråværdig? Jeg kan ikke se idéen i et forhold på den præmis.
Mvh Lagermann
tilføjet af

Ikke det?

- har du aldrig hørt om tilliggende gårde? 😉
tilføjet af

Er ikke sikker.....

Jeg kender dog noget til at ligge tæt ind til det fruentimmeret måtte have til gården. Og ikke mindst til gaden. Men næppe det du hentydede til? :)
Da den horisontale del af samværet i et forhold står højt på min prioritetsliste, falder det mig uendeligt svært, ja næsten umuligt, at forestille mig et samliv med en kvinde uden rigelig af slagsen. Vælger jo også partneren udfra denne preference. Okay, om det for alvor holder vand når det så kommer til stykket, står så på en anden side.
Så kan du jo passende spørge mig hvorfor jeg er single :)
Mvh Lagermann
tilføjet af

sex - elller

har du tænkt på ømhed mellem to mennesker der elsker hinanden? - den der store ømhed - kys-kram-kærlighed - det kan sagtens udvikle sig til rigtig god "lagengymnastik" ;o) - og det er ikke "sex" jeg taler om - det er på et højere plan - man vil hinanden det bedste - man giver og får - tænk over det og giv dim elskede et kram og et kys og se hvad der sker ;o) - du skal nemlig selv give for at få
tilføjet af

Må ikke have udtrykt mig klart

Jeg er kvinden i et par forhold hvor jeg tvivler på om min kæretste overhovedet gider mig men elsker mig alligevel
tilføjet af

Då er det jeg spørger

Kan man det som mand? Elske uden lyst til sex med vedkomne?
tilføjet af

Kan det egentlig ikke være ligegyldigt?

- jeg er ikke en mand, så på deres vegne kan jeg ikke svare dig, men i den sidste ende er det vel vigtigst, hvad du vægter højt i et forhold.
Hvorfor leve i et forhold, hvor erotikken ikke flyder i en lind strøm, hvis det er, hvad du ønsker dig? Livet er for kort til at få "stene for brød".
- Hvad er årsagen til, du er sammen med ham?
tilføjet af

Ja da...

... Som jeg elsker mine børn, min mor og min søster🙂🙂😉
tilføjet af

Jeg elsker ham

Og håber nok på hans ord er sande, men jeg er i tvivl om hans handlinger
tilføjet af

Jeg gør da gerne, hvad der er passende...

- Det kunne da være ganske interessant at høre, hvis du ikke opfatter det som et mellemstadie. Det gør de fleste trods alt.
tilføjet af

Hmm

- Gør han dig trist, eller gør han dig glad? Giver han dig overskud eller suger han ressourcer?
- Hvad er det du elsker? Ved du det? ER det ham, eller er det en illusion om, hvad han kunne være, hvis bare....
- Jeg synes det er svært at elske nogen, hvis det der er limen og som afstedkommer samhørighed ikke er til stede.
tilføjet af

Ja men ikke omvendt

"Man kan jo have sex med en amn ikke elsker. Hvad med det omvendte?!"
Jeg må så sige, at jeg har det lige omvendt! Jeg har ikke haft sex med en pige, som jeg ikke har været forelsket i eller elsket og jeg tror heller rigtig jeg kunne...
Min nuværende kæreste har pt. en del psykiske problemer, så det er helt naturligt at vores sexliv er på standby, men det lever jeg da med, for elsker hende højt [l]
tilføjet af

ja det

ja der er meget der kan lade sig gøre, men livet er kort så spørgsmålet er om man vil spilde sin tid med at leve på den måde for det er nu sjovere at gå i seng om aftenen sammen med en man gerne vil ligge nøgen sammen med i en seng. noget andet er at studier viser at sex er bedre hvis man gør det med en man ikke føler kærlige følelser for, det har noget at gøre med at man ikke føler så stærkt et behov for at skulle imponere, og derfor bedre kan slappe af og nyde selve sexakten, deraf kan man jo så konkludere at prostituerede er en virkelig god ting for folk, da man jo sjældent kender luderen man går til og jo derfor ikke føler varme følelser for hende. man skulle jo så mene at en prostitueret lever et fedt liv med masser af supersex der bare kan nydes for hun kender ikke sine kunder.......men det gør vi ikke [:*(]
tilføjet af

Der er sammen hørighed

Og han er vild kærlig. Det virker bare ikke som han savner det, mere som om det noget der kommer meget langt nede på hans ønskelisten. Han lægger aldrig op
tilføjet af

Løjerlig undersøgelse

Filmen knækker da helt for mig her:
"noget andet er at studier viser at sex er bedre hvis man gør det med en man ikke føler kærlige følelser for, det har noget at gøre med at man ikke føler så stærkt et behov for at skulle imponere"
Vedkommende kender da vist slet ikke til kærlighed. Man er da langt mere tryg ved sex og har da overhovedet intet behov for at skulle imponere overfor én, som man kender godt i forvejen. Der er mere ræsonnement i at argumentere for, at visse folk skulle føle sig utilstrækkelige og usikre overfor vildt fremmede, de har sex med.
Kærlighed gør jo netop at man stiger af hele præstationsræset [l]
tilføjet af

Ingen spontan sex?

Der er jeg nu ikke helt enig. Eller, er ikke helt som du. Jeg kan da ikke sige at jeg har elsket hver en kvinde jeg har haft sex med. Men har jeg elsket kvinden, så har jeg elsket med hende. De andre har jeg haft uforpligtende og spontan sex med.
Jeg tro at vi er nødt til at definere ens for at kunne sammenligne. Og naturligvis kan man elske en person man ikke har sex med. Eller måske snarere holde rigtigt meget af. Jeg har haft kvinde-venner som jeg aldrig ville have sex med af den simple grund at de var alt for vigtige som venner for mig, til at jeg ville blande sex ind i det. Dermed ikke sagt at de ikke var attråværdige, jeg valgte bare at vi skulle forblive venner.
Elskere/elskerinder kan du have ligeså mange af du ønsker. Men en rigtig ven, hænger ikke på træerne.
Mvh Lagermann
tilføjet af

så sandt

jaja det er jo ikke helt det samme der gør sig gældende for homoseksuelle, i er jo et særdeles følsomt folkefærd. i vil jo helst gerne gå lange ture hånd i hånd inden i skal til sexakten, det at mange følsomme homoseksuelle gerne vil giftes inden de har sex er lidt sjovt eftersom man mange steder ikke kan bliver viet som homoseksuel.
tilføjet af

Du har da læst pensum på hovedet!!

- mage til sludder har jeg da sjældent set.
- Jeg tror ikke jeg kan lide mænd der hedder Lis. 😃😃
tilføjet af

Hvad laver du sammenhørigheden af?

- ja jeg spørger, for der kommer jeg aldrig til, hvis der spares..
- Jeg kan ikke rigtig finde ud af, om vi snakker forbi hinanden. Nu siger du han aldrig lægger op til dig. Siger han også nej? Er han bange for afvisning? Det er der jo mange mænd der er, nærmest helt panisk.
tilføjet af

For lige at få det på det rene

Det er ikke forbeholdt homoseksuelle at være følsomme af natur, jeg selv anser mig f.eks. for 100% heteroseksuel 😉
tilføjet af

Ahhh, der er nu noget om det

det med, at sex med én, man ikke har følelser for kan være bedre end med én, man har følelser for.
Jeg kan huske et par gange fra min ungdom, hvor jeg følte mig tøjlesløst liderlig. Det var sammen med én, som jeg vidste, jeg aldrig ville være rigtig kæreste med. Jeg havde så at sige "ikke noget i klemme". Det er meget ubehjælpsomt forklaret - ved det godt - men det var sådan, jeg havde det.
Siden har tingene ændret sig for mig, og jeg har lært værdien ved kærligheden, nærværet og samhørigheden i det seksuelle.
tilføjet af

Kort sagt så

1 han starter aldrig selv
2 han afviser
3 det er altid sidste udkald, som om han ikke længere kan udskyde det
4 altid sent om aftenen. Helst med lyset slukket.
5 ingen impulsiv sex. Han kan godt gå og tirre mig men det ender ikke ud i sex. Er begyndt at tvivle om han tænder på min krop.
tilføjet af

Det ved kommunen meget bedre end os

så skynd dig at spørge dem.
tilføjet af

Du nærlæser jo ikke

Det, som flere opponerer imod, er at man skulle have større præstationsangst og føle, at man skulle have mere at bevise overfor en kæreste ift. en helt fremmed sexpartner. Det har intet at gøre med, at nogle får et kick af at have fremmed sex.
tilføjet af

Mon dog du er sexpsykolog

Den undersøgelse har jeg godt nok aldrig hørt om.
Er jeg så gammel, at jeg er en af de få som har lyst til og får udbytte af at gå i seng med en jeg elsker. Er det nu også blevet umoderne at føle noget for den man elsker med, så det skal være mere givtigt i sengen 🙂Ja da, endnu en gang må jeg konstatere jeg er gammeldags og kun lyster når jeg elsker og dermed også begærer [:*(][:*(][:*(]
Øv med at en lidenskab åbenbart er på vej ud af samfundet og det at elske for at kunne elske [:*(][:*(] Livet bliver squ mere og mere meningslyst [:*(]
tilføjet af

vi søger...

Vi søger folk som kan formulere sig, så man kan forstå dem, og vi søger SEX
tilføjet af

Her er en bogliste til dig

Så du kan læse lidt videre.
http://da.wikipedia.org/wiki/Kim-b%C3%B8gerne
tilføjet af

jo, jeg gør

Jeg taler bestemt ikke om en helt fremmed sexpartner ... Hvordan er du kommet frem til det?
tilføjet af

ork ja

Det kaldes ægteskab.
Der findes mad, der nedsætter kvinders sexlyst med 96%. Det er en bryllupskage
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.