5tilføjet af

jeg søger dine holdninger

Jeg går i 2g og er igang med et projekt.
Jeg undersøger danskernes holdninger til "de fremmede". Jeg vil gerne have et ydre og indre syn på dette emne, så derfor vil jeg bede alle med en anden etnisk baggrund skrive om hvordan danskerne ser på invandre og alle danskere høre deres meninger om invandre. Kom helst med jeres holdninger hurtigst muligt!
på p.f.h. tak
Danish
tilføjet af

Læs debatten

omkring indvandrere - det vil nok være de samme svinske svar, du vil modtage her.
Jeg tror ikke, det er i dette forum, du skal søge dine oplysninger, da du ikke vil ret mange seriøse besvarelser.
tilføjet af

Svar til dig!

Hej!
Jeg er en nordmand på 22 år, der har bott i København i snart 3 år! Siden jeg er indvandrer føler jeg mig beæret over at få ta del i ett sådan prosjekt!
Slik jeg ser det er danskerne ett meget åpent og varmt folk. Toleransen er høj, og danskerne kan godt lide både fjeldaber og fisker ;)Danskerne generelt har stor og god sans for humor. Personligt har det aldrig været ett problem for mig at være udlending her i DK. Det er også lett at få vender og veninder her, og pigerne er meget, meget søde!
Problemet slik jeg ser det, er at nogle, specielt pigerne, har en tendens til at være FOR tolerante. Om man f.eks hører om en Kurder der har voldtaget en pige, er de raske fram med at undskylde svinet. "Stakkels, han har sikkert oplevet krige" etc...
Slik jeg ser det, er det ikke danskerne der er problemet når det gjelder integration, men vi udlendinger der kommer fra andre lande og kulturer og IKKE vil indrette os efter danske love og normer. Vi, indvandrere har en tendens til at være kriminelle og neglicherende overfor i, danskerne. Personligt synes jeg det er ufatteligt at danskerne ikke rejser sig op og tar ett opgjør med kriminelle elementer fra muslimske lande.
Det er altså vi, indvandrerne der skaber problem for integrationen, fordi nogle af os, specielt muslimerne, har en tendens til at lage spetakkel! Dette kan også selfølgeligt gå ud over os der er lovlydige indvandrere.
Nej, nu må vi bare stå sammen! Danskere, svensker, nordmenn og europeere generelt. Vi må få smidt ud muslimerne fra alle de vest- europeiske lande. NU!!! Det haster, viss ikke kommer det til at blive lige store kampe i Danmark som der er i Nederland.
JA, til ett frit og selvstændigt Danmark, der ikke er preget af Koranen eller Moskeer!
tilføjet af

Jeg så engang en film der hed "de fremmede"!

Den handlede om rumvæsner.
Jeg foretrækker at kalde dem indvandrere.
Personligt har jeg ikke noget mod indvandrere, en af mine gode venner er muslim og fra Bosnien. Han er blandt de bedste studerende på hans uddannelses sted. Jeg gider ikke dømme folk jeg ikke kender bare fordi nyhederne har bestemt, hvad jeg skal tro.
tilføjet af

Seriøst svar til dig!

Hej..
Jeg går på HF og kan udemærket forstå at du har valgt at søge hjælp til din opgave herinde..
Og jeg vil gerne give dig et seriøst svar hvilket jeg kan se at der ikke er så forfærdeligt mange af....

Jeg har ikke noget imod invandre, begrebet invandre eller udlændinge i det hele taget.
Jeg syntes vi skal tage imod dem der har det svært og give dem et sted at bo (flygtningecenter), noget mad, noget tøj og noget psykolog hjælp hvis de har behov for det.
Det jeg ikke syntes der er iorden, er dem der ikke vil vende tilbage igen. Vi er venlige at tage imod dem når de har brug for hjælp men bagefter vil de ikke tage hjem igen og de indser ikke at vi ikke har plads til så mange mennesker i vores lille fredelige land.
Dem vi selv har bedt om at komme og arbejde for os kan vi ikke tillade os at smide ud. men dem der har indgået en aftale om at tage hjem når der er sikkert i deres land de skal også tage hjem.
Desuden kan jeg ikke se hvad de skal på det danske arbejdsmarked. Jeg syntes det der ville være det bedste ville være at inkvartere dem et roligt sted hvor der vil være personale til at tage sig af dem indtil de kan vende hjem igen!!
De er trods alt ikke DANSKERE... OG jeg er ikke rasist. for de er da flinke mennesker og jeg kan da også godt forstå at de gerne vil arbejde og videre med livet, men jeg syntes ikke det er fair at så mange danskere skal være arbejdsløse fordi de ikke vil tage hjem igen...
Ved godt at det lyder rasistisk.. men jeg syntes bare det har taget overhånd og jeg ved ikke hvordan jeg ellers skal forklarer det..
Der er for mange...!
Vi har da plads til at hjælpe de der er hårdest ramt.. Men vi er jo efterhånden kommet til det punkt hvor man ikke længere kan sige at en dansker er hvid.
Kan ikke se hvorfor de skal gøres til danskere. vi giver os selv et STORT problem i den anden ende hvis de aldrig rejser igen..
Danskerne bliver ligesom en truet dyrerace.. Vi uddør..
Om 200år er det ikke sikkert der er noget det hedder danskere eller danmark mere..
JEg syntes helt klart er det er gået for vidt og det skal stoppes. Har bestemt ikke noget imod at hjælpe de hårdest ramte men de skal ikke overtage vores land fordi de har ødelagt deres eget!!
Mvh/ UngPige19.
tilføjet af

Jeg har været positiv stemt,

Jeg har været positivt stemt, og er det til dels også endnu. selvom vi må erkende, vi skal løse de problemer, vi har nu, inden vi kan tage flere ind.
Da vi ellers får vi Hollanske tilstande i Danmark.
Det er ikke let, men vi nød til erkende vores integrations politik har slået fejl, og der for store problemer med unge indvandre, som koster vores samfund alt for mange penge, som kan rede menneske liv så mange andre steder i verden.
Men når finder de ud af at opføre sig ordentlig, og finder de ud af de lever i sekulariseret verden kan vi sagtens tage mod flere invandre. Det er kort svaret, men vi kan ikke hjælpe alle mennesker i verden, og der mange rige i muslimske lande som burde hjælpe mere end de gør. Det samme i Indien er der også masse af rige mennesker, der kun tænker på sig selv, og udnøtter deres egen folk.
Vi skal støtte arbejderbevægelsen rundt omkring i verden, der kæmper for det lille menneske. Så de får socialretfærdighed i deres egne lande, samt skal vi bekæmpe våbenhandeler der slæger våben til fattige lande. Det er den rigtigt vej at gå i forhold til en bedre verden.
Mvh
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.