10tilføjet af

Jeg kunne finde på det - kunne i ?

Jeg har pludselig lært at forstå kvinder der siger at hvis RobbieWillams kom forbi så ville de smide trussen øjeblikkeligt og ride ham til han skriger.
Jeg er ellers gift og glad for det, så det er en ret skræmmende oplevelse. Men jeg har lige mødt en kvinde der bare var så forbandet lækker og sexet at jeg er sikker på at hvis hun nu lå der - så ville jeg tage hende! Hjernen ville simpelthen gå i by-pass.
Det hele kommer sig af at vi var på en firmatur til Dubai (kursus) hvor vi mødte nogle andre erhvervsfolk. Der var varmt og der var pool og masser af fritid. Ved et tilfælde ender jeg med et par andre kollegaer i et ret stort boblebad med servering og det hele. Her sidder pigen så og hun har en udstråling og et væsen der sugede alt vandet ud af munden på mig. Og da de så forlader poolen får jeg jo set hende i fuld figur. Damn damn damn hvor var hun bare superlækker!! Heldigvis skulle vi hjem så jeg har aldrig set hende siden. Men oplevelsen har skræmt mig helt vildt. Jeg kan sige uden tvivl at hvis livet byder sig en sådan kvinde igen, så ville jeg tage 8 timers vild sex, og så se om jeg kunne løse problemet bagefter.
Nu føler jeg mig bare temmelig luvet og er helt bange for den tiger der åbenbart er gemt i mig.
Har i prøvet det? Hvordan undgår man sådanne situationer?
tilføjet af

utroskab osv

Jeg har prøvet lignende ting.
Til at starte med vil jeg forklare, at jeg først synes noget er utroskab, når man holder noget skjult for sin partner, og når man føler noget for en anden.
Det der ville vist bare være noget dyrisk et eller andet, der nok ville gøre det endnu mere hedt hjemme i jeres egen seng bagefter. Men det kræver et særligt væsen at kunne gøre denne slags ting og holde sig selv ud bagefter. Samtidig kræver det naturligvis at ens partner er enig med en. Ellers er det bare om at holde sig i skindet.
Hvis jeg vidste at min mand er enig med mig (hvilket jeg ved) så kan du tro jeg var sprunget på hende (øh, ham ... øh :o))
Men at du har tankerne er jo ikke naturligvis negativt og et tegn på at du har mistet lysten til din partner. Det kan bare være et tegn på at du spiser middagen hjemme, men samler apetitten andre steder. Som man siger.
Hav ikke dårlig samvittighed over, at du føler det, men lad det ikke dominere dine tanker totalt, for så tror jeg der er noget galt. Men idet du kunne gøre noget ved det, så vær for alt i verden ærlig om det. For tro mig! Hun kan mærke det. Ligesom du vil kunne mærke det den anden vej.
Men som jeg siger - hvis der ikke er plads til fantasier, så er der noget galt.
tilføjet af

Ved nu ikke lige...

om jeg ville håbe skrigende på lille Robbie, selv om han godt nok har en udstråling, der batter. *Gg*
Men jeg kan som kvinde godt genkende dine følelser, har selv oplevet dem - godt nok med en noget mere "kedelig" type end Robbie *S* - men efterlevede aldrig fantasien.
Som jeg ser det, så er der en kæmpe ulempe ved IKKE at opleve den fantasi, for den vokser og gror lystigt i vores tanker, indtil vi har glorificeret genstanden for fantasien så meget, at intet kan udslette eller overgå ham/hende. Det er ret synd for alle de andre mænd og kvinder, der involveres i vor liv, om det så er på permanent basis, eller de bare passerer i et glimt. Især fordi virkeligheden næppe ville leve op til fantasien, hvis man tog skridtet og levede den ud.
Men taler det så for faktisk at udleve fantasien og derved komme af med den, i stedet for at lade den plage en resten af livet? Jeg måtte foretage det valg, og jeg valgte at lade være ud fra devisen, at jeg ville overskride en grænse og miste en "uskyld", jeg aldrig ville kunne få tilbage. Og det var det ikke værd i mine øjne.
Så ja, alle kunne opleve det, du var ude for, men det er individuelt, hvor meget betydning det ville få for personens videre liv. For det kommer fuldstændig an på, hvor meget du værdsætter din "jomfruhinde" og den partner, du har. Og om du er villig til at ofre så meget, for så "lidt".
Valget er dit, men det er konsekvenserne også.
Held og lykke med livet.
Knus D.
tilføjet af

Vi forsøger...

Vi forsøger at forstå om at være pædofil er genetisk blandt dansker og du kommer og springer en latterlig bombe af....hold forfanden til din kone...
tilføjet af

hun gider da ikke dig!

hvis livet byder sig en sådan kvinde igen, så ville jeg tage 8 timers vild sex,
hvor er du sinke, hvo9rfor tror du enhver lækker kvinde vil ha sex med dig?
Din nar!!!
det gider hun da ikke, selvtuilstrækkelige ego-dummie!
tilføjet af

SÅ primitivt

endnu et indlæg, der beviser, at mænd er aber med lidt hjerne.
herregud
når kødet stønner er intellektet undertrykt
tilføjet af

Det kan jeg da' godt forstå

Jeg havde smagt på den forbudne frugt, koste hvad det ville, for når man bliver fristet, så er man sulten, vi smutter jo også forbi pølsevognen, selvom vi skal hjem og spise, det er kun kvinder der syntes at der skal kærlighed til, gud skal der ej, det er et behov der skal stilles, og så er den sag ikke længere.
GOD JAGT
Hej
tilføjet af

Surt at være en nørd...

Torben2, nu er det jo ikke alle der er en blegfed computernørd med hult bryst og render under øjnene.
Jeg fortalte jo ikke det hele - og jo, hende kunne man godt score, men jeg var nok for benovet over hvor meget saft der var i den forbudne frugt (heldigvis) til at jeg fik gjort noget ved det de 30 minutter jeg havde chancen.
tilføjet af

Tænkt tanken men plat

Ja Sir Williams, jeg har faktisk tænkt tanken når jeg har set et lækkert skår i byen, i bussen, i toget, fra bilen, på cyklen, i naturen, etc.
Jeg har faktisk tænkt tanken helt til ende; så langt igennem at detajlerede billeder og scener af at være sammen med hende dannede sig i mit hovede, lige fra flirt med hende til vi var færdige bagefter - lynhurtige film og billeder i mit hovede, som kunne køre igennem på 2 sekunder men føles som ½ time. Når tankerne så var tænkt til ende, har jeg altid tænkt: "ej, så alligevel hellere min kæreste, dét der virker sgu for overfladisk".
Hvis man nogensinde har prøvet at leve sammen med én man elsker af hele sit hjerte, så ved man også hvor intenst sex med vedkommende kan være, og tilfældig sex med en forbipasserende kan virke utrolig overfladisk og plat.
tilføjet af

Øhhhh???????? hvorfor lige mænd.

Til Sonay
Min kone og mig har været gift i 30 år, hun gjorde mig ganske klart, at hun havde svært ved, at nøjes med en mand, vi aftalte så, at vi skulle prøve, og da det var en total ukendt mand, skulle jeg ophulde mig i et rum ved siden af.
De havde det pragtfuld sammen, og min kone fik flere orgasme sammen med ham, da de var færdig, havde jeg lavet kaffen i køkkenet så længe, og bød på kaffe.
Da jeg kom ind var de begge nøgne og jeg kunne konstantere, at han hevde betydelig mere end jeg havde, og kunne egentlig godt forstå min kone.
Det har vi så med jævne mellemrum praktiseret, når hun havde trang til en anden mand, men hun ville ikke have, at jeg var sammen med en anden kvinde, hvad jeg egentlig heller aldrig har haft lyst til.
Men jeg kan kun sige, at det har beriget vores sexliv, at hun har haft elskere ved siden af, og hun er bestemt langt over abeplanet, men vi er jo voksne mennesker og vi ejer ikke hinanden, sådan er det.
Den stramme moral hører ikke hjemme i en moderne verden, Victoriasyndromet er helt afgjort dødt, og heldigvis for det.
tilføjet af

Hvor er din mandighed?

Nu ved jeg godt det er en gammel tråd, men har først lige læst den.
Det slår mig for brystet at du sådan lader dig trække rundt i manegen med din kone! DU giver hende lov til at bolle med andre mænd, der er mere veludrustet end dig, men hun FORBYDER dig at se andre kvinder end hende.
Det kan aldrig, gentager ALDRIG blive et ligevægtigt forhold!
Få dog din mandighed tilbage!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.