6tilføjet af

Jeg har Skuffet ham .. Hvad gør jeg

Jeg har dummet mig gevaldigt,
Jeg har en kæreste som jeg har været sammen med i 4 år, han har haft måtte hjælpe mig med indskud på små 12k og ellers 100kr indimellem ( hvilket jeg nu synes er normalt i et forhold) - man hjælper hvor man kan..
Før i tiden havde jeg mange penge om hænderne, og gav ham tit 10k og 5k 2k osv.. Uden jeg har tal på hvor stort beløb, samt ure osv.. MEN alligevel er det så sådan at han har brugt omkring 20k på mig, Med hjælp til lejligheden ( bor ikke sammen ) Og jeg skulle så komme til nogle penge her i December men det er udskudt flere måneder, Nu ligger han press på mig, og jeg får utrolig dårlig samvittihed, fordi jeg ikke kan give ham de penge, og han skriver at der SKAL stå penge på hans konto for ellers skal han stå til regnskab, og når jeg tilbyder at låne pengene blir han sur og kører på mig at han selv må klarer den og det ham det vil gå ud over ikke mig, han sætter sig ikke ind i hvordan det føles for mig ikke at kunne betale, jeg ville jo vildt gerne, selvom jeg har haft givet ham en masse før i tiden er jegi kke typen der går op i det men nu til sagen.
Han siger jeg ikke skal skaffe pengene til ham, og det er ligemget osv, men hvorfor gør det så ondt på mig? jeg føler at det ødelægger forholdet, og føler han ikke engang tænker over hvormeget jeg selv har givet, og jeg har ALDRIG betragtet det som lån🙁ALDRIG NOGENSINDE.. Jeg ville ønske jeg bar kunne være stærk og sige fuck det forlader han mig så han for dum, men vil bar føle jeg er en stor skuffelse, fordi jeg ik ka give ham de penge...
hvad skal jeg gøre for at gøre ham glad?låne pengene og sige jeg fået dem❓det jo løgn og det vil gøre os mere uvenner senere.. ik?
jeg elsker ham utrolig højt ..
:O( HJÆLP
Råd til hvordan jeg ka gør ham glad er også velkomne
tilføjet af

Hvis aftalen er

han skal have sine penge, når du kommer til de penge, der nu er udskudt, så er gælden jo i realiteten ikke forfaldet. Du kan ligefrem sige, det havde været bedre for dig, hvis du ikke havde lånt dem af ham.
Kender du den med at nogle mennesker er for ringe at låne penge af? Den type er han måske i realiteten. Du må forklare ham, at enten 1. låner du pengene andet steds eller 2. han lader dig i fred til de kommer. Så har han selv valgt - basta.
Spekulér knapt så hårdt i at gøre ham glad. Det bliver han ikke uden den pengesag er løst.
tilføjet af

Fedt svar..

:)
Jamen han nægter at jeg låner.. Men jeg har det sådan at jeg vil ha han er glad ..😕
Herudover synes jeg det er irriterende, det var ikke ment som lån han tilbød selv at hjælpe det var først senere at det kom til at det var lån til jeg fik de penge i december...
JEg er bange for han forlader mig, jeg gider ikke diskuterer med ham om hvad jeg selv har givet ham mm.. det endegyldigt, men han forstår ikke det gør mig ked at jeg ikke kan give ham de penge lige nu...
tilføjet af

Set i lyset af....

dit andet indlæg her, så tror jeg du skal se at få lånt de penge og "gøre boet op" og komme videre med DIT LIV.
Historien, du beskriver her, er hørt før. Kvinden giver gerne lidt her og der for at hjælpe/gøre glad etc. (moderinstinktet); manden labber det i sig som en selvfølge; og den dag der så skal gives retur, så skal der dato på for tilbagebetaling uden skelen til "historien". Han lyder ikke som én, du skal bygge på i fremtiden.
Se at komme ud og find DINE ben - miss SunShine [s][s]
Du lyder alt for god af dig til det, du beskriver i dine to indlæg [l][s][l]
tilføjet af

pgerne har aldrig noget imod at bruge

penge.
jeg har selv haft en kæreste engang, som pludselig blev arbejdsløs da hun mødte mig, hun havde en datter på 2 år.
jeg var på et slagteri, men blev fyret i en uge på grund af snevejr, grisene kunne ikke komme frem, og damen gik ned på kommunen for at løne penge, hvilket de sagde nej til.
de sagde så at jeg kunne slå sten til skærver i den uge, og så kunne hun måske låne lidt, så jeg stod der i fuld offentlighed og flækkede sten.
heldigvis knækkede hammerskaftet.
hun havde det fint med at jeg betalte alt, og selvom jeg ikke var far til hendes datter, så var det mig der måtte betale, fordi fyren ikke kunne betale børnepenge, han havde 6 børn i forvejen.
tilføjet af

det kunne jo

også være,at han kunne låne hende pengene netop fordi der blev lovning på tilbagebetaling en hel bestemt dato.Nu hænger han på den,fordi datoen alligevel ikke kunne lade sig gøre.Han var en flinker mand som kom en nødstedt til livs.Hun skal låne pengene og tilbagebetale ham dem så hurtigt sdom muligt.
tilføjet af

Hvordan kan du gøre ham glad?

Det er efterhånden ikke en god opgave at løse længere. Jeg vil råde dog til at som noget af det første betale hvad du skylder og så rejse videre på egen hånd og lær at klare dig selv, så du kan indgå i et lykkeligere forhold.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.