3tilføjet af

Jeg har brug for hjælp....

Hej Alle!
Jeg har på lørdag, været sammen med min kæreste i 23 måneder. Vi har det dejligste forhold, og elsker hinanden meget højt. Det er sket en gang at jeg har inviteret ham ud at spise og i biografen. Det var bare så hyggeligt. Da det ligger sådan at det snart er jul, havde jeg tænkt mig at invitere ham ud at spise igen.... Er der nogle der kunne tænke sig at hjælpe mig med hvordan jeg skal få ham med op i byen, uden han fatter mistanke? Det hele skal nemlig være en overraskelse....?! Jeg skal også have købt en gave.. Men hvad? .... Jeg har lidt brug for hjælp... En vigtig ting.. Vi er henholdsvis 16 og 17....

- God jul til alle!
tilføjet af

du kan prøve

at sige til han at du vil vise ham noget. Eller at du har set på en bluse til dig selv men du kan ikke finde ud af om den er pæn nok, om han evt. vil med og se den. Eller om han vil hjælpe dig med at finde en julegave til en person som han også kender godt. (evt. en i din familie)
Angående gave kan du finde på noget der dufter...en deo hvis han er til det. Et lille armbånd, en fyrfadsstage som han kan sætte lys på og tænke på dig. Et rødt plys hjerte hvor der står I LOVE YOU. To små nisser der kysser. En skål til slik som du kan fylde op med søde sager.
fik du noget du kan bruge?
tilføjet af

Lad dog ham invitere DIG!

syns det er alt for udfarende, når kvinder inviterer ud.Det er alt for dominerende og virker (på mig) meget ukvindeligt.
Tag ikke den glæde fra os mænd.
tilføjet af

Tak..

Hej!
Jeg kunne bruge en masse af det.. Tusind tak skal du have... Der var virkelig nogle ideer at vælge imellem.. Mange tak.. Og glædelig jul.. :)
M.v.h Mille!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.