9tilføjet af

Jeg er på vej

til at blive et samfundsproblem, ifølge denne tråd: http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=12&conference=32&posting=1970627 😃
Jeg bliver folkepensionist om 11 måneder og derfor kommer jeg til at ligge samfundet til last da jeg så har ret til folkepension.
Tænk, når jeg bliver 65 har jeg arbejdet i 50 år uden pause (kun ferier har været pauser)
Jeg har tjent omkring 12 millioner kroner i disse 50 år og betalt omkring 5 millioner kr. i skat (til samfundets kasse) og nu om kort tid bliver jeg en byrde for det samfund jeg har ydet mit til.
Er det så nu jeg skal begynde at overveje om jeg skal tage hovedafbryderen❓er det nu jeg skal gøre op med mig selv om jeg vil ligge samfundet til last, jeg kan jo blive ramt af diverse "gammelmandssygdomme" som kræver behandling.
Jeg er kommet igennem livet uden at belaste samfundet med behandlinger på sygehuse, nåe jo, jeg har været på skadestuen nogle gange med sår der skulle syes og en enkelt gang var jeg indlagt til observation for blindtarmsbetændelse.
Jeg føler ikke jeg har belastet samfundets kasser, tværtimod, foruden de ca 5 millioner i direkte skat har jeg betalt et uhyrligt beløb i afgifter på grund af min last, tobaksrygning, jeg har spist usundt og drukket tusindvis af liter cola, som også er belagt med afgifter, jeg har kørt bil det meste af mit voksenliv og betalt uhyrlige summer i benzinafgift og nu skal jeg så leve videre med den viden, at jeg er blevet et samfundsproblem.
Hvis jeg havde tendens til at hænge mig i småting VILLE jeg blive et samfundsproblem, jeg ville få en dyb depression fordi jeg ved at mit liv ender med min person som et samfundsproblem, men ok, det sker ikke, for jeg er HYSTERISK LIGEGLAD med alle de hellige sundhedskrigere 😃
Kom med din mening, kan det virkelig være rigtig at man skal ende sine dage med sådan en viden ??
Solen skinner her på Samsø så det er svært at være i dårlig humør
Med solskinshilsen
Ernst
tilføjet af

Du har

Fortjent at nyde livet, held og lykke med det [s]
tilføjet af

Tak men

indlægget er lige så meget for at få folk op af stolene, jeg synes at det efterhånden er blevet sådan, at alle udgifter for samfundet er et problem, men man ikke fokuserer på de indtægter samfundet har fra det enkelte individ.
tilføjet af

jeg enig

Alt skal ikke gøres op i kroner og øre, og hvis det skal skylder vi Denmark mange penge væk.
En gennemsnits mand giver mere til samfundet end han bruger!
Kvinder tager mere fra samfundet, nok pga børn (som man så kan afskrive ½ delen af til mænd, hvis vi skal have ligestilling på det punkt også.)og deres leve alder er lidt højere.

At betale !!!
tilføjet af

Janteloven i Danmark

Det er blevet helt ulideligt med alle de forargede smækfornærmede selvfede småborgerlige danskere, der ikke kan titte ud over deres egen næsetip, at jeg har taget en beslutning: Jeg rejser fra dette lille skodland inden året er omme. Gider ikke mere racisme og jantelovs misundelse - som om danskerne er verdens bedste tror de!
Nu kan danskerne sejle i deres egen lille lortesø - jeg gider ikke mere!!!
tilføjet af

Jeg kan godt følge dig

Er også SÅ træt af at, folk har så travlt med hvad alle andre laver. Jeg er træt af at der bliver peget fingre, ligeså snart nogen træder en lille smule ved siden af. Men ved siden af hvad, om jeg må spørge?
Er selv igang med at søge arbejde i Spanien. Håber det lykkes.
tilføjet af

Jamen held og lykke da....

Jeg synes bare ikke at du skulle smække sådan med døren; du kunne jo få brug for at komme ind ad den igen.....
Men jeg kan vel gå ud fra at du på intet tidspunkt bliver medlem af pensionistklubben som bor i det store, varme og gode udland, men som kommer "hjem" når de skal på hospitalet el. lign. fordi man jo ikke kan stole på udlændinge...
Hvis du mener det helt alvorligt med at emigrere, så ønsker jeg dig faktisk al mulig held i fremtiden, det er en stor og vanskelig belsutning at føre ud i livet...Det sværeste er som regel at kaste sin gamle nationalitet og kultur af sig og gå 100% ind i det samfund og den kultur man vil optage som sin egen.
Jeg har selv leget med tanken da jeg var yngre, men efter et langt liv som sømand, hvor jeg har kigget ind ad bagdøren i rigtig mange lande, synes jeg faktisk at selvom vores lille land er langt fra perfekt, så er det dog det jeg foretrækker.
tilføjet af

de har fuldstændig ret

nu har jeg selv sejlet fra jeg var 15 år til jeg var 27 år, og derefter tog jeg 28 år på grønland.
jeg kender også en del til forholdene i mange lande, og bortset fra diverse kønssygdomme og lidt småskader så har jeg ikke fejlet noget.
dog har jeg været ved læge i Valencia spanien, og selvom vi ikke talte samme sprog så fandt han alligel den rigtige medicin.
anderledes i grønland, de danske læger der arbejder deroppe er kasserede læger i danmark, der har lige været en sag i Narsaq hvor lægen lod en pige på 10 år dø af blindtarmsbetændelse, og det er en "by med højst 300 mennesker.
i paaamiut, frederikshåb var der en pædofil afløserlæge som misbrugte børnene, men selvom sundhedssystemet ved alt om det, så sker der ingenting.
hvis man som dansker vil bo i brasilien en på filipinerne, så er man nødt til at leve som de lokale i små blikskure, for man kommer til at betale alt for meget til kuroption, hvis man køber mere.
desuden kan man ikke være sikker på at man ejer det man køber, også selvom man gifter sig med en filipina, hvis hun dør eller ægteskabet ophører, så er det hendes familie der overtager det hele.
desuden år man ikke mere i løn fordi man er dansker, hvis man bliver hyret i manila så er lønnen kun omkring 3000 kr. om måneden, så man kan heller ikke have en adresse her i landet.
desuden er der ikke noget der hedder 37 timers arbejdsuge, men nærmest 72 timer om ugen.
det gode ved at sejle er, at man ikke har så langt på arbejde, man spiser godt, og har et rimeligt kammer, i grønlandske skibe må man finde sig i at den grønlandske besætning bare går i land, og kommer igen når det passer dem, og så er der et leben med alle de hylende og skrigende kvindfolk der kun kommer for drukkens skyld.
de danske marineskibe har billigt sprut og de ligger som regel i havn hver weekend, og så er der druk og ballade, de lader alle piger komme ombord, hvorefter de sorterer de kønne fra, som de så beholder weekenden over, og ledelsen selv er en del af dette.
tidligere kunne man som besætning købe billigt sprut og smøger på kystpassagerskibene, men det blev ødelagt da en kok solgte utallige paller sprut i en by.
man kan jo se på proviantlisterne hvormeget sprut marinens skibe køber, og hvis de selv skulle drikke det, så ville alle være fulde konstant.
tilføjet af

Det er vigtigt, at

selvværet er i orden, når man modtager en offentlig ydelse, ellers kan man hurtigt få selvdestruktive tanker. Jeg lytter ikke til de mennesker, der har travlt med at opgøre deres indsats i penge og banke andre oven i hovedet, hvis de ikke er i stand til at yde optimalt til fællesskabet.
Jeg samler på mennesker, der får mig til at blomstre og er dybt taknemmelig for, at jeg bor i Danmark, hvor der trods alt er mange søde og forstående mennesker, men jeg må indrømme, at når man følger debatten her på sol kan det være svært at bevare selvværdet, for der fyger med skælds- og ukvemsord om os, der ikke lige er 100% arbejdsduelige.
Jeg forsøger at bevare et positivt livssyn og glæde mig over det, jeg trods alt, kan byde på. Et smil og en glad bemærkning ved kassen i supermarkedet, kan måske være med til at jage en grå sky på flugt for et andet menneske.
Held og lykke med din pensionisttilværelse og nyd din smøg med god samvittighed😉[f][s]
tilføjet af

Betragt dig selv som affald...

...det gør alle andre.
Tag en tur på hospitalet, plejehjemmet eller hjem hos en pensionist. Velbekomme!!!
Om du så har betalt zilliarder i skat, tæller det ikke med!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.