13tilføjet af

Jeg brækker mig..

Jeg er så "heldig" at på på videregående uddannelse med en mand der får revalidering. han har ved utallige festlige lejligheder pralet sig frem med, hvordan han har snydt systemet, og nu kan fortsætte på skolebænken, til trods for at hans SU er opbrugt. Jeg har ondt af hans type, men samtidig vred ! Jeg har knoklet de sidste par år, for at spare penge sammen til at kunne påbegynde uddannelse, og her er så et trist eksempel på hvad min skat er gået til.. Sorry men de får mig til at overveje om mine fremtidige jobs skal være sorte, da jeg ikke gider sponsorere den idiot.
tilføjet af

DU SKAL

Længere er den ikke!
tilføjet af

Tjaa..

Well... den "kloge" nare den mindre "kloge"
Han har fundet sin gren i systemet, og er langt fra unik... der er flere af den type end du tror... at du først nu opdager det... Tjaaa.. welkommen til den virkelige verden.
Det er ikke dit ansvar at melde ham... lad ham leve som han vil.. det er hans ynkelige liv...
Og de promiller af din løn som går til ham og hans slags er ikke nævnværdig... men jeg forstår godt din harme... os ærlige mennesker kan nemt føle sig røvrandt pga. sådan en scocial bums...
tilføjet af

Den type gør det sværere

for os andre at bevæge os rundt i systemet i længden. Jo mere folk snyder jo flere skrappe og indviklede regler kommer der for alt muligt. Det er SÅDAN noget der gør mig skidesur. Jeg kunne godt finde på at melde ham tror jeg.
tilføjet af

At melde ham ville ikke gavne

nogen, men blir virkelig sur, når han tillader sig at komme med bemærkninger : De fleste af os arbejder mellem 10-30 timer ved siden af studiet for at få det til at løbe rundt. Så sidder han og siger vi ser trætte ud !! Ja netop fordi vi er trætte kan han slappe af !
Det er bare så trist at der sidder skæbner der har brug for den revalidering han nasser. Vi andre har i det mindste selvrespekt til at forsørge os selv..
tilføjet af

Jo, det ville gavne

om ikke andre end dem, der på ærlig vis forsørger sig selv.
Det ville også gavne resten af samfundet, når sådanne nassere bliver afsløret - hos andre vil det ville måske mindske lysten til en sådan adfærd.
tilføjet af

grunden til at jeg ikke melder ham..

Er at han en sociopat.. Han vil aldrig finde job efter endt uddannelse, da han simpelthen ikke fungerer socialt og er ret paranoid. Det går ikke når man læser til sygeplejerske !!!
tilføjet af

Tag er job

i udlandet når du er færdig, de færreste lande har et så åndsvagt system som Danmark, f.eks. England. Der er skatten en del lavere end her, der har snyltere ikke så mange penge som dem der arbejder.
Når jeg er færdig med min uddannelse er det adjø til lille Danmark med verdens mest skatte og afgiftplagede befolkning.
tilføjet af

Tanker

Jeg kan da ikke se prpblemet, manden fungerer ikke og har fået en revalidering..
det er kommunens afgørelse, og så vidt jeg ved må man godt gå i skole på en revalidering..
Sådan som du beskriver ham er han socialt uligevægtig eller sociopat som du siger ..
disse typer har ofte ret til revalidering, eller pension for den sags skyld..
At han ''blærer'' sig synes jeg du skal kunne genemskue...
Tror du i øvrigt du vil kunne forvente af ham at han har ressourcer til at arbejde på lige fod med jer, de velfungerende?
Ved du overhovedet hvad revalidering er?
tilføjet af

Ikke SU til folk der får revalidering.

Du må have misforståt ham, når han er under revalidering har det ikke betydning om hans SU er opbrugt, han kan selvfølgeligt ikke få begge dele.
tilføjet af

xvgdsæg,kød

Kun idioter får revalidering ik?
Vær nu bare glad for at du ikke er en idiot
tilføjet af

forstår dig, men...

forstår dig^^ men på den anden side kan du jo ikke selv tillade dig at bruge sygehuse, få kontanthjælp eller sådan noget hvis du selv skulle være uheldig hvis du kun arbejder sort.
Det er trist at folk er sådan...heldigvis er det langtfra de fleste
tilføjet af

hvad er revalidering?

undskyld men hvad er det egentlig?
jege r helt blank
tilføjet af

Revalidering er...

når nogen af en eller anden årsag (kan være en rygskade, knæskade, noget psykisk etc.) ikke kan arbejde indenfor bestemte områder og derfor er "tvunget" til at tage en ny uddannelse, og derfor får ALT betalt af kommunen. Desværre findes der en del smuthuller i lovgivningen omkring det, hvilket jo ikke er fair for os der virkelig brænder for den uddannelse vi er ved at tage, men skal betale alle bøger osv. selv. Og de er ikke billige skulle jeg hilse og sige.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.