14tilføjet af

Jøder

Nogen (verbatim) har været så frek og særdeles uvidende at han påstår at jeg ikke kan lide jøder.
DETTE ER LØJN.
Jøder er dyktige, arbeidsomme, vennlige og rare mennesker. Godt uddannede og skaber ALDRIG ballade. Er det nogen folkeslag her i verden som er ett godt forbillede så er det jøderne. En af mine aller beste vænner i Norge er jøde. Og han og familjen er Supre mennesker.
Jøderne er en berigelse for de samfund de lever i.
tilføjet af

Det beror alene på hvilke af slagsen man har mødt

Jøder er nok et folkefærd der er lidt for sig selv, ser man på deres religion, så er det den eneste racebetingede religion.
Jøder kan være ganske forfærdende at opleve på nært hold, og nogle overlever ikke et sådan nærkontakt, men de kan også være normale.
At de kan være arbejdsomme, der er alle typer såvel parasitter som arbejdsomme.
Hvis jøderne ikke er religiøse, kan de virke mere normale end de der er, deres religion legaliserer kriminalitet, hvis den begås af jøder mod ikke jøder.
Mere rabiat religion findes ikke, måske er det årsagen til, at størsteparten af jøderne gifter sig med andre end de ortodokse jøder.
tilføjet af

Religionsfrihed

Jeg skrev, at ””nordmand1” giver udtryk for en IDEOLOGI, der hader jøder endnu mere en muslimer”. Jeg skrev ikke at du personligt skulle hade jøder.
Men du kan passende give udtryk, for hvad du selv mener dit ideologisk ståsted er. Og især hvad din holdning er til religionsfrihed.
Så skal jeg være villig til selv, at bede moderator om at slette mit indlæg.
tilføjet af

Jødedommen og Islam?

Forskellen på den jødiske religion og islam er, at islam ikke er racebetinget, det er den jødiske, man kan ikke konvertere til jødedommen, uden at være jøde, kravet er vist at moderen skal være jøde.
Men man kan konvertere til islam uden hensyn til tidligere religion.
tilføjet af

Jøde er både race og religion

Det rigtigt at jøde som race er kaput i videnskablig forstand- Man benytter betegnelsen Simitiske folk - Og Kebab du har ret jøder ser deres religion og biologi snært beslægtet.
SLUT.
PS: Araberne høre også til det semittiske folk- hihi
tilføjet af

Ikke race men folk

... race findes kun som en molekylær konstruktion-
tilføjet af

øhh- hvorfor så kontinentalt forfulgt i 2000 år-

Det var da lige og stille tingene på høj kant-
Jøder er altid en gavn-øhh tror palistinenserne vil sige noget lidt andet
tyskerne englænderne amrikanerne russerne sveskerne og danskerne, var da heller ikke elde vilde for dem opgennem 1900-..
Læs om jøde opgøret på fyn jylland, her måtte kong et eller andet sætte militær mod egen befolkning for at undgå kampene i at nå kbh..
tilføjet af

ikke alle er gode mennesker...

Jeg har boet i Israel (er mange joeder der) og jeg syntes nu ikke lige de var de mest fredlige mennesker der var en der kastede en mursten i hovedet paa min datter 2 gange!!og der skete ikke noget med ham hsn fik ikke en gang skaeldud....men det er ikke alle der er som ham.
tilføjet af

Jøder

Tak
tilføjet af

JEG HOLDER MEGET

af Jøderne, det er nogle gode rare mennesker som er høflige og dannet, det kunne Muslimerne lære noget af.
tilføjet af

Pjat

Simitiske er et sporg. Ikke en entisk gruppe.
Med mindre man kommer meget i Greve.
P.s. Der findes kun én menneskelig race.
tilføjet af

I ved ikke hvad det er i snakker om.

1:Joeder bestaar af ikke een race. Der findes Skandinaviske, Europaeiske, amerikanske, oesteuropaeiske , Ethiopiske, australske, Indiske, og mange andre joeder. Den Ethiopiske Joede er en af de Aeldste men blev for nyligt opdaget da de blev forfulgt af regeringen. Israel sendte deres ElAL maskiner ned til ethiopien og hentede dem. Joedernes historie bestaar groft sagt af diasporaen hvor de efterhaanden er blevet spraedt for alle vinde.
2:Mange joeder har en historie der gaar hundrede, enda tusinde aar tilbage i det land de bor i. Hvor langt gaar dit stamtrae tilbage? Jeg mener ikke at joedernes vaerdier er saa forskaellige fra de kristne baade moralsk og religioest.
3:Om man kan lide Israels/USA's politik eller ej; pas paa med at blande Joeder og Israelere sammen det er ikke det samme!!! der bor langt flere joeder uden for Israel end i Israel.
4:Og hold nu op med at sige at israelske soldater er blodtoerstige krigsmaskiner. Det er de ikke. Meget af det i ser paa TV2 og DR er STAERKT manipuleret. Jeg har selv vaeret i det israelske militaer og der var ikke en eneste af mine 20aarige medsoldater der havde den mindste lyst til at skyde en en uskyldig mand, lille palestinenserdreng eller en kvinde. DET ER LOEGN!!!!
5:Giv hvaert individ en chance for at bevise sit vaerd uanset race og lad vaere med at bedoemme folk efter deres udseende. Det er naemt at hade men svaert at forstaa.
tilføjet af

puha - men læs det overstående

ps det ik fra greve- men fra Human Biodiversity: Genes, Race, History (New York: Aldine de Gruyter, 1995, p. 180).
tilføjet af

Forkert

Kebabo-fjols. Man kan konvertere til jødedommen,
hvis man vil. Du skal bare overbevise en rabbiner,
om at oplære dig. Det gælder mænd som kvinder.
Det tager som regel 2-3 år at konvertere. Derfor
er der så få jøder i verden. Det er svært at
konvertere til den religion. I modsætning til
de andre semittiske religioner såsom Kristendom
og Islam. Som oprindeligt egentlig var dommedags-
religioner. Det betød meget for disse religioner
at få så mange troende som muligt, fordi dommedag
var nær.
tilføjet af

Fis..!!

Kære Hedningen:
At du gang på gang, understøtter dine overskrifter med et laaange citater fra gamle støvede bøger - gør dig ikke til en særlig overbevisende debattør!
Tænk dine tanker selv - og mht. mennesket, som er en art bestående af flere racer, med hver sine særpræg.
Gælder præcis de samme regler, som for alle andre af jordens skabninger.
En kat er en kat, men alligevel er der et hav af forskellige racer af katte-dyr. Er der noget forkert i den konstatering? Hvadenten man ser etiske eller videnskabelige øjne?? Næppe.
Og når nu det er et faktum, for samtlige af jordens dyr - hvorfor er der så stadig folk, som prøver at overbevise om at mennesket ikke består af flere racer? Sålænge man ikke påstår at den ene race er mere menneske end den anden - eller at den ene race skulle være bedre end den anden, er der vel intet galt i en simpel konstatering?
Ek.:
At eskimoers kroppe ikke kan kapere alkohol. på samme måde som f.eks de europæiske, viser vel blot at der ER forskel på de forskellige menneske-racer.
Eskimoers genetik KAN ikke omdanne alkoholen, dette er ikke kulturelt bestemt(men genetisk) men det gør dem ikke til mindre mennesker...vel?
Din overbeskyttelse er misforstået!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.