4tilføjet af

Iværksætterne.

Stor arbejdsløshed ( den er alt for stor). Nogen vil godt være iværksætter , det eneste der mangler er financieringen .... Politikerne vil godt lave en financierings ordning , men dem der har pengene - vil de det❓Nej. Hvem har ikke drømmen om at få sin egen forretning , virksomhed - hvis det kunne lade sig gøre. Engang kunne jeg få forpagtning af en kiosk , 10.000kr. skulle der til og jeg var arbejdsløs. Nej. Jeg har været medlem af Dansk iværksætterforening , engang var jeg i bestyrelsen. Starte noget , nej. Der var noget som hed iværksætterydelse , det kunne jeg efter reglerne ikke få. I samfundet er der en masse penge , pensions penge bl.a . Man vil en hel masse , men ingenting kan lade sig gøre. FINANCERING , og mange arbejdsløse har noget at lave. Kan de ikke klare det , så lad være med at ødelægge deres liv. Væk med den arbejdsløshed. Jamen vi har lige en kro her , det er da mærkeligt vi ikke kan finde en der vil være kromand. Det gør ikke noget , at det bliver en udlænding. Det har være min drøm i mange år , men kan ikke få sådan noget financieret. Gør passive penge aktive. Som pensions ejer , er man faktisk virksomheds ejer . Det skulle man jo have nogle fordele ud af.
tilføjet af

Investorer

Har du prøvet at gå en anden vej? Man kan søge efter investorer, der vil skyde penge i diverse projekter.
Sæt eventuelt en annonce i avisen, eller opsøg disse pengemænd selv.
Jeg er enig med dig i, at det er uhyggelig svært idag og de love som bliver lavet, er ikke altid lige til at finde ud af.
tilføjet af

KHN.

Jeg har ikke prøvet at søge efter investorer i avisen. Det er en god ide`. At opsøge pengemænd , så skal man vide hvordan man kontakter dem. Iværksætter ideen har min store interesse. Politikerne vil meget gerne have iværksættere.....
tilføjet af

iverksätter

jeg er ikke helt sikker paa at regeringen vil have ivärksättere, nok mere de pengestärke som staar bag dem, og ingen i Danmark tör staa bag en arbejdslös og da slet ikke seriöse investorer, men de useriöse findes der jo nok af. jeg er dansker, med stort DK, men bor i tyskland og her i flensborg har vi en masse kroer og lignende der venter paa at der kommer en der tör og har lyst og energi til at arbejde. Der findes mange regler her, men alle faar en chance, det er mere end i DK.Saa hvorfor blive nord for gränsen, Aabenraa er ikke saa langt väk.
tilføjet af

Ja, det er svært

at finde dem, men de findes (smiler). Man skal bare blive ved, så dukker de op. Der findes faktisk mange "pengemænd" rundt omkring i Danmark som er mere end villige, hvis de rigtige projekter bliver lagt frem. Aviser og nettet må være vejen. Held og lykke.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.