1tilføjet af

Invitation til Søren Gade

Jeg optog Den hemmelige krig på bånd og kan nu hjælpe forsvarsministeren med følgende oplysninger: En dansk soldat blev sendt til de amerikanske styrker som tolk. Tolken fortæller om amerikanske soldaters mishandling af fanger, der blev tortureret til døde. Ved Gades besøg i den danske lejr bliver tolken holdt væk fra Gade af efterretningstjenesten. Tolken sendes til Danmark og bliver modtaget med besked om, at han risikerer fængselsstraf, hvis han fortæller, hvad han har set. Tolkens oplysninger bliver ikke videregivet til Folketinget. Jesper Helsø får tolkens beretning, men lider nu af hukommelsestab. Iflg. Frank Lissner har oplyst at alle fanger blev registreret med DNAprøver o.s.v.. Disse prøver er på mystisk vis forsvundet. Når Gade siger der ingen fanger blev taget, udtaler Frank Lissner loyalt, at han ikke vil påstå det modsatte. Som sagt, hvis forsvarsministeren vil orienteres om sagens forløb, er han velkommen.
tilføjet af

Krig er ikke ren

Vil du bruge tortur hvis du kunne få oplysninger der kunne redde menneskeliv incl. dit eget. Ja det ville de fleste.
Så stop nu det enkeltsagsfnidder og betragt helhedsbilledet.
Eller måske vi bare skulle genindsætte Saddam Hussein. Han er jo ikke henrettet endnu. Han var nu så hyggelig med sit store julemandsskæg.
Eller vi kunne lade islamister tage magten. Det kunne da være skønt med et nyt Iran ikke. De laver sådan nogle gode dadler vi kan købe til jul.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.