5tilføjet af

Intet tillæg til manden på gulvet

Kun dem som har skal mere gives.
Men direktørlønningerne stiger eksplosivt og den øvre middelklasse kommer let til fede gager, så skal den lille mand på gulvet ikke længere regne med at få tillæg for skæve arbejdstider. Man må jo "forstå" at hele døgnet er blevet normalarbejdstid ifølge DI.
Hvad er det man vil? have en underklasse af woorking poors? Nej fandeme ikke i Danmark, her bør vi stoppe op og sige nu må det være nok!
tilføjet af

Natarbejde er nedslidende

Der skal gives kompensation for dette, og det skal minimeres.
Men samme mand, som ville give Danmark skylden for ambassadeafbrændinger, står bag dette forslag.
tilføjet af

Nu må vi snart op

på barrikaderne og protestere, hvis DI vil fjerne løntillægget for arbejderne som har skæve arbejdstider, som arbejder om aftenen, natten og søndage/helligdage.
Hvis kassedamer og butiksassistenter skulle miste deres tillæg for at arbejde på hverdage efter kl.18.00, lørdag efter kl. 15.00 samt søndag/helligdagstillæg, så gider jeg ikke længere arbejde på disse tidspunkter, så jeg tror det vil give en masse problemer, med at få ansat personale efter disse tidspunkter, både i butiksbranchen og andre erhverv, hvor man arbejder på forskellige tidspunktere, som hjemmehjælpere, plejehjemsmedarbejdere, fabriksarbejdere, rengøringsassistenter, læger, sygeplejerskere, politifolk og andre som har skæve arbejdstider.
Den borgerlige regering siger jo hele tiden, at det skal kunne betale sig at arbejde, og yde en ekstra indsats. Så hvis de vil tage løntillæggene fra arbejderne som har skæve arbejdstider, så må vi op på barrikaderne og lave oprør.
Jeg håber selvfølgelig at LO og fagforeningerne er imod disse lønforringelser. Det er på tide at vi får et bedre arbejdsmiljø og mere i løn.
Jeg kan huske for mange år siden, da Uffe Ellemann-Jensen ville give kassedamer og andre lavtlønnet mere i løn. Det har vi ikke mærket meget til, så jeg synes det er på tide, at de lavtlønnet får lønforhøjelse og skattelettelser fremfor de velbjergede.
tilføjet af

Penge penge penge

moral og solidaritet er uønskede personlighedstræk i deres verden.
tilføjet af

Jeg griner hvis

de ikke kan skaffe arbejdskraft, i tilfælde af at det her vanvid bliver gennemført. Så har de næsten fortjent det.
Selvfølgelig har man pligt til at arbejde, men man har sandelig også krav på en anstændig hyre der står mål med besværet.
At arbejde om natten eller aftenen er sgu nu engang langt mere bøvlet og træls end at arbejde inden for normal arbejdstid.
tilføjet af

Fagforeningen siger , at det fortsætter som det har været i mange år.

Dem der arbejder om natten skal have ekstra for det , dem der arbejder i flere timer end det vi SKAL , skal have ekstra for det.
Tror direktøren at vi går på arbejde fordi det er sjovt , det er nok for at få lidt penge på kontoen.
Gad vide hvad hans løn er?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.